47

БАЛАНС

преди 5 години

А У НАС И УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ Е ТРЕТОПОЛОВА.

46

Иванов

преди 5 години

Браво на турската полиция. Гейове е имало откакто свят светува и повече ще стават. Но няма какво да се парадира. Хора като хора. Живеят , работят както и всички други. Като си боднеш едно цветно перо в ***, какво повече ставаш от другите хора? Ами нищо! Е, тогава какви са тия паради. За какво са. И толерантното общество става нетолерантно! Тия паради са за да дразнят другите хора. Браво на турската полиция!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Все по харесвам Турция и нейния президент! Българин съм, но го каня за,, присъствие"в България за минимум 10години да се разправи с нашия политически елит, миганите и *** дера с те!!!

44

Анонимен

преди 5 години

A SOFIQ KOGA?

43

vlady

преди 5 години

Османската Империя е имала мрежа от културни учреждения известни като хареми, в които се е развивала интензивна дейност.

42

Микис Клатунакис

преди 5 години

Гей култура от османците, че и до днес... но иначе не се празнува и парадира. Неофициално Турция е любимото място за "почивки" на гейовете от цяла Европа, че и отвъд. Фолклор; Кьочек - гей танц при който всички движения са сексуално ориентирани. Културно наследство добре изразено в многобройни картини с гей секс.

41

999

преди 5 години

САМО ЕДИН ВЪПРОС - СТРАННО ЗАЩО В НИТО ЕДНА ТУРСКА МЕДИЯ , БИЛО ТО КАБЕЛАРКА - НЕ СЕ ОТРАЗЯВА ТОВА СЪБИТИЕ ! КАК ДА ГО ВЪЗПРИЕМАМ - КАТО НОВИНА ЛЪЖА ИЛИ , ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КОЛЕГИ , КОИТО ПРАВЯТ ПРЕКИ ВКЮЧВАНИЯ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ТВ ОТ УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ И СЕ ОПИТВАМ ДА НИ НАПРАВЯТ СЪПРИЧАСТНИ С ТОВА СЪБИТИЕ, ВАШИТЕ ТУРСКИ КОЛЕГИ КАК НЕ ПРОЯВИХА СЪПРИЧАСНОСТ ? ВСИЧКИ НИЕ ЗНАЕМ , ЧЕ ГЕЙОВЕТЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ В ТУРЦИЯ , НО ВЕРОЯТНО ПОКАЗНОСТТА ВЪВ ФОРМАТА НА ПАНАИР НА СУЕТАТА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА ?

40

Анонимен

преди 5 години

Е как може да забраняват най милото на турчина

39

Анонимен

преди 5 години

Хомофобите обикновено са скрити гейове. Истински хетеросексуалните мъже не се дразнят от гейове.

38

Анонимен

преди 5 години

В Русия даже е модерно да си гей защото е забранено.

37

Анонимен

преди 5 години

В Турция и Русия има огромни гей общности.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35"Русофилите туркофили се радват"-------А нашите русофоби страдат - те са предимно гейчета. Една допълнителна причина да мразят Путин и народа му - там обратните ги гонят, даже и поступват понякога.

35

Анонимен

преди 5 години

Ашколсун, ефендилар! А наше Данче праща (и плаща за това!) 1500 полицаи да охраняват нашите гей-паради! У-у-у!

34

Анонимен

преди 5 години

Русофилите туркофили се радват

33

Вълкодав

преди 5 години

Бях искрено изненадан наскоро когато Ердоган беше казал че турската жена трябва да разда минимум 6 деца Турция ще стане над 130 000 000 само до 20 години а ние..Китай,Сащ,Турция Япония,Бразилия,Индонезия това са държавите на бъдещето!

32

ОПА

преди 5 години

БРАВО--САМО БОЙ ПО ДЖЕНДЪРСКИТЕ ЧУТОРИ....БРАВО

31

Димитров

преди 5 години

Средно ниво на интелигентсност на населението:Турция: 90 ( 65 място в света )Италия: 105 ( 7 място в света )После ми обяснявайте за деградация на обществото.

30

Анонимен

преди 5 години

В Турция вече не е както беше! То и 70 години в Афганистан беше светска държава, а вижте сега какво е след намесата на салафитите. Същото е в Турция - пари от саудитска арабия, но в замяна уахабизъм...

29

Анонимен

преди 5 години

Да идва ердоган ефенди тука да ни освободи от джендърско робство! Майка Турция!

28

Един

преди 5 години

В Истaнбул Истанбулскaта кoнвенция не вАжи! Ердоган може да всякакъв, но не търпи aмбриажни изпълнения, което е добре.