18

Асен

преди 5 години

Електробусът е тролейбус без контактна мрежа и токоснематели. Колко тролейбуса има в момента в София и колко повече ще станат с 20 нови?

17

Жоре Еколого

преди 5 години

Ако за зачетем в чуждата преса за България днес основно пише, че официално сме паднали под 7 милиона и сме на второ място в света по смъртност...горе долу по 9 човека на час...А през това време Боки и лакейските медии ни говорят за европредседателство, западни балкани и всякакви красоти видяни през розовите очила...

16

Анонимен

преди 5 години

Слава на премиера Бойко, който се грижи за здравето и просперитета на българите.

15

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ пак са гепили едни пари.Надноремно замърсяване в България, вкл. и в София, заради транспорта няма.Това е имитация на борба със замърсяването, което е само от горенето на дърва, въглища, гуми и други през зимата за отопление.

14

Анонимен

преди 5 години

Поредната далавера на мафията на ГЕРБ.Според поръчково изследване по поръчка на Столичната община замърсяването с ФПЧ от ауспусите на движещите се в София МПС-та е 24 пъти по-малко в сравнение със замърсяването от това, че се движат по неизмитите от Фандъкова и шайката й улици. Тези "Еко" автобуси замърсяват 96% от замърсяването на "НеЕко" автобусите с ФПЧ. В България има наднормено замърсяване само с ФПЧ и само през най-студените дни на зимата, заради отоплението с какво ли не. Друго няма.

13

Алооо 2

преди 5 години

И това внедряване на електробусите е като пенсионирането на хартиения билет - всяка година се отлага за следващата. Билетът го пенсионират вече 18-та година. Предричам, че ще успеят в начинанието към 2050 година, когато в останалия свят хората сигурно ще се телепортират вече вместо да се возят на градски транспорт.

12

Алооо

преди 5 години

Журналята, вий маймуни с трици ли ловите?Нито има приоритетно пропускане на градския транспорт от "умните" светофари, нито онзи участък от пазара в Красна поляна до бул. Сливница ще е скоростен. Моля, слезте от колите и минете по тези участъци преди "промяната" и след "промяната", за да отбележите, че ефект няма да има в градския транспорт.

11

Анонимен

преди 5 години

какво прави КАТ?от месеци щяха да следят за газове на автомобилите, достатъчно е да застанат на един булевард с нагорнище и да спират всяка 3-та кола....ефекта ще е по-бърз.Ако минат и през махалата, ама с бронирани коли - ще е светкавичен.

10

Анонимен

преди 5 години

аз се чудих защо не виждам тези ЕКО автобуси, а те още не са били пуснати. ОТ миналата година ги дъвчат как вървят по улиците на София и пестят тонове емисии, а те още чакали.

9

ОСТАВКИ

преди 5 години

Каква еко столица е София, това е най-мръсната и ужасна столица. Добре че се махнах от там.

8

Анонимен

преди 5 години

"До края на годината по линиите на столичния градски транспорт ще бъдат пуснати първите 20 електробуса."Това всяка година го пишете. После по следващата година.От утре за утре и песен си има.

7

Анонимен

преди 5 години

Да бе. Много ще е еко София като докарате 20 електрически автобуса и регистрирате още 2000 стари дизелови автомобила софийска регистрация.

6

Башка Луд

преди 5 години

Скоро качва ли ли сте се на Витоша?Пробвайте да се движите след самоходните еко катастрофи от линия 63! Тези музейни експонати, освен, че са опасни за пътниците, са и като тецови кюнци!Тези рейсове, в какви еко норми влизат?За едни комисионери питам!

5

шматка

преди 5 години

До 2За какви санкции говориш при положение че държавата отпуска въглища като помощ за отопление(Прочети статията за глобената синдарела.)

4

21-я Е бус

преди 5 години

Смях.

3

Анонимен

преди 5 години

Това не са мерки за чист въздух, а далавера.

2

Анонимен

преди 5 години

С 20 електобуса ще станем най-екологичната столица в света. Подиграват се с хората. Докато не се наложат строги санкции на ромите, които горят каквото им попадне (или са откраднали), всяка зима ще се задушаваме.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво!!!