24

Анонимен

преди 5 години

Щях да го избутам с трамвая малко по-бързо

23

Все тая :)))))))

преди 5 години

В този сайт, по каквато и тема да реша да погледна коментарите, винаги има убиди за селяни и тем подобни. Май е време да се отпиша от него, че много прости, НЕОБРАЗОВАНИ, бедни и жалки комплексари има в неги.

22

Аз съм

преди 5 години

Супер като нищо не могат да му направят така ще е

21

zed

преди 5 години

До Skk 18жените в софия не бегат по провинцията да ги оправят , даже блажим от обратната тенденция :) ... не мож се отървем от жадни моми :))) ... идат и налитат , направо с бурканите с мед и сладко от боровинки идат ...

20

Анонимен

преди 5 години

По-рано имаше очертана с прекъсната линия около релсите зона за трамвая и като паркираш или се движиш се съобразяваш с тези линии. Сега на снимките ги няма. Защо?

19

Анонимен

преди 5 години

При неработещ КАТ, така ще е. Има ли изненадани?

18

Анонимен_777

преди 5 години

Дoкато се позволява подобна наглост да остане безнаказана , ще се поощрява подобно поведение ! В цивилизованите страни има сериозни санкции и последствия от такива действия ! Ако при подобни случай колата бързо се озоваваше на наказателен паркинг с глоба поне 100 лева.. нещата бързо ще се променят !

17

Skk

преди 5 години

Защо селянин, нали е със софииска регистрация. Нали вие С регистрация сте най великите шофьори и все селяните ви пречат да карате, да паркирате, да си оправяте жените.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами като не знае как се паркира което също е част от карането да му вземат книжката докато се научи

15

Анонимен

преди 5 години

т.е ако си купя едно старо паджеро 2 тона, мога да го паркирам на ръчна на релсите в неделя и няма орган който да ме накаже?така го разбирам, 20 минути блокиран трамвай заради ***. Поне една патрулка да спре зад него и да го изчака, за 1 акт...

14

анонимен

преди 5 години

Хващаш един винкел и стърчащата част от колата я поприбираш навътре, да не пречи и трамвая с минава спокойно, какво ще я бутат. Следващия път ще внимава къде и как спира. То вече оправия няма, от нагъл, по-нагъл станаха... понеже има контрални органи.

13

Анонимен

преди 5 години

Как така ще му бутат колата? Къде е демокрацията или се връщаме в тоталитарните времена?

12

Трол Горянин

преди 5 години

Половин час са го чакали и една патрулка не се е спряла да го жулне

11

зевзек

преди 5 години

До Гого 11в неделя има дежурен само един , и вдига само катастрофирали и полицаите дето му посочат . е такива като този с маздата , мисли че като кара 15-20 годишен трошляк от по-висок клас е некъф много велик е пълно в софето. е тва са истинските *** , а не хората дето идват от провинцията . заслужава акт само по снимката , еле па като е застанал на трамвайни релси . а най- заслужава да е минал трамвая да му свали бронята и да не църка повече ... иначе е отворен ...

10

Гого

преди 5 години

Ами къде са репатраците? Нали за това обикалят улиците, да събират такива като тоя. Или са били в "обедна почивка"?

9

Анонимен

преди 5 години

Ами толкова ясно му се вижда регистрационния номер, че нищо не пречи да му се наложи съответното наказание и глоба, ама по-солена, че друг път да знае къде и как се паркира...

8

Анонимен

преди 5 години

Ако трамваят го ожули ,ще накарат ватмана да пише един час и ще му напишат акт за нарушение.Така се случи на пазара ,,Ив.Вазов" и въпреки протестите и на граждани ватмана го отнесе.Ами...държава,закони!?!?

7

Grom

преди 5 години

Като гледам - млад шофьор...

6

обзалагам се

преди 5 години

Обзалагам се че този номер и МПС са на някой бивш или настоящ полицай. В мутринско-ченгеджийската държава да си такъв само по себе си е привилегия.

5

Анонимен

преди 5 години

Карай с трабвая, бе! Трамваят няма и да усети!