56

Мн псевдо германци

преди 5 години

Ти като си толкова учен ,що не му каза на човека как да си напише името на поста ама нещо като германците го играеш тва е най комплексираната злобна и подмолна нация , мн обичат да правят забележки на другите ама да помогнат ***...ми и да се успокоиш за твоята граматика немска Wahrheit der Hafen важното е човек да го разбират а не само да се натяква аз си го разбрах още първият път.Сега ме нареди ,че не съм сложил няколко запетайки и съм глътнал няколко букви ,е тва са мйохте герн германците .

55

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо след като немците не я искат,европейците не я искат,Тръмп не я иска,тя се натиска?

54

Анонимен

преди 5 години

" Hafen die Wahrheit "Оправи си немското заглавиезащото граматически не звучиправилно .

53

Анонимен

преди 5 години

Може да си мълчи колкотоси иска . Само че тоя номере за вкъщи пред съпруга . Пред електората няма да мине .

52

Анонимен

преди 5 години

Меркел е вярна *** на Обама .Истински die-hard хамбургскаулична порода .Ще мъчи целияес с налудничавите си идеи -- нова версия на фюрера .

51

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на режима на Меркелв Германия се разраства бройкатана т. нар. райхсбюргери . Сериознапотенциална опасност за немскатадържавност изобщо - това се признаваот тяхното мвр . Райхсбюргерите не признават държава федерална републикагермания и се смятат за граждани нарайха . Печатат си собствени документи ,оспорват данъци в съдилища , има итакива със скрити арсенали незаконнооръжие и т.н. Меркел е омръзналана самите немци и те не са в състояниеда се отърват от нея , все още .

50

Анонимен

преди 5 години

Като разгледах съдържаниетона коментарите и как е гласуваноустанових че има 3 или 4 либерасткитрола срещу 18 или 19 трезво мислещи .

49

Еднозъб ром

преди 5 години

Не виждам дилемата тук!Зеехофер да си подава оставката, Меркел да му я приема и да идва Манфред Вебер, пак от партията на Зеехофер. Тук Баце ги сменя без проблем, Меркел трябва в това отношение да вземе пример. Стига с измислени драми!

48

баба мара

преди 5 години

всички сте в коалиция от години така че заедно си подаваите оставката и се махаитеот политиката 1939 сьсипахте света сега пак само че в друг вариант бьлгаритеняма да ви плащат сметката заради невежеството и простотията ви врьщаите гиобратно на африканския бряг няма солидарност

47

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха ! *** бюргер !Изглежда да има повечеум от канцлерката си .Когато американскитесанкции засегнаха сериозногерманските интересипочнаха да теглят в различнипосоки .

46

депортация

преди 5 години

ЕС е съюз на европейски християнски държави.Останалите нахлули тук от Близкия,средния изток и Африка са нежелани и както са се домъкнали така и да си заминават.Да си оправят държавите и там да си живеят.За държавите от ЕС да се кандидатства само със ЗЕЛЕНА КАРТА.

45

до 52

преди 5 години

те и в еврозоната ни искат за да плащаве Гръцкият борч!!

44

последни новини

преди 5 години

Меркел буквално е излъгала, че има споразумение с 14 дължави за миграцията. Днес държави като Чехия и Полша, с които имаше споразумение, излязоха и казаха, че не само не са се споразумявали за нищо, ами никой и не ги е питал. Меркел, както и придвойрните й клоуни членове на ЕНП по европейските й сателити, всичките са долни лъжци. Освен това сега ни искат в Шенген за да ни върнат 100 000 мигранти, които сме регистрирали и да ни затрият завинаги!!

43

Анонимен

преди 5 години

Слава богу в Бавария имаоще мислещи немци и нямада позволят на самозабравилатасе Меркел да си разиграваконя .

42

Анонимен

преди 5 години

Вятърът на промяната подухва от САЩ. В изпълнение на предизборните си обещания за справяне с незаконната имиграция вчера Тръмп заяви, че щатите имат най-тъпите имиграционни закони, които позволяват депортирането на незаконните имигранти да се проточва с години. Смята да промени нещата така, че това да става незабавно.Ако успее, това определено ще промени нещата и в Европа.

41

Анонимен

преди 5 години

Не вярвайте на нитоедна новина по официалнитемедии . Всичко е лъжии манипулации и накраяще ви уверят че се борятс фейк новините . Представятели си - едновременно гипроизвеждат и се борят стях .

40

Гогата

преди 5 години

Меркелската баба е изперкала или се прави... Европейската зона за свободно движение е ЗА гражданите на тези държави ! А не за свободно движение на пришълци !!!

39

Анонимен

преди 5 години

Европейски ценности няма ,освен заграбените от времетона колониализма .

38

Анонимен

преди 5 години

Не , няма никакви копейки ,гусинчо ! Всички тези директивище ги изпратим в историятабарабар с измислените демагог-демократи като теб . Кактосе вижда канцлерката Меркелсъщо отива на кино . Вдигнахаи червен картон и пак не се отказва да парадира с измислените европейски ценности .

37

Ха Ха

преди 5 години

Чао На черните ФЕРЕДЖЕТА да си ходят Качулати не ми трябват в Германия