343

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Поне една паметна плоча му направете в музея в който работеше!"---Ти пък! В музея! Плочата трябва да е на входа на голямото сдание на ул."6-ти септември" 29.

342

Анонимен

преди 5 години

"Почина ексшефът на НИМ проф. Божидар Димитров."---Е, аз пък още си почивам. Изобщо, усилено си почивам, усърдно ... А, Божо, след като си е починал, да се хваща пак за лопатата ... пардон, за Хан Кубрат ли беше, Хан Каспичан ли, не помня вече имена на партийки. Много станаха.

341

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗаканите и тук спрямо починалия са показателни, че Кириак Стефчовците и майцепродавците имат интерес от смъртта му.Съмнявам се дали са майкопродавци,Божидар Димитров е осъден,защото е казал публично,че Местан е турски агент,така че явно те са тези които пишат тук и не го харесват.

340

Томов

преди 5 години

Както обичайно мнението ми ще е различно. Може би това е нещастието да мислиш самостоятелно. Сигурно ще наруша и добрия вкус, за мъртвите или добро или нищо, нали така? Но когато става впърос за обществена личност, която по рефлекс се превъзнася - трябва да си кажем някои неща. Запомнил съм починалия с пошли изказвания, циничен морал, съмнителна научна слава, отвратително отношение към народа си и срамна ДС биография от която така и не се отрече. Любимец на простаците във власта и извън нея.

339

++++++++++++++++++++

преди 5 години

"Доктор на историческите науки" е научна степен, а Професор(преподавател на латински) е административна.

338

Анонимен

преди 5 години

Поне една паметна плоча му направете в музея в който работеше!

337

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт декември 1985г. почетен "Професор" на Университета по библиотекознание и информационни технологии.И не е бил агент на ДС,а го вкарват там,за да може да замине за Ватикана и търси документи за българската история,знаете,че иначе нямаше как да го пуснат там.И защо другите държави да си имат служби,а България да няма?Това нормално ли е?Понеже сте големи антикомунисти,затова ги сложихте да управляват.

336

Анонимен

преди 5 години

До невежата, който написа, че Божидар Димитров никога не е бил професор: Титлата "Доктор на историческите науки" е дори по-висока от професор. Попрочети малко и не се излагай. ;)

335

Анонимен

преди 5 години

До Ха!Никога не е бил професор, дори и това в живота му беше пълна измама. Но се кефеше да го наричат така и не го опровергаваше...Божидар Димитров е доктор на историческите науки,а титлата "професор" е по-ниска от титлата "доктор на историческите науки".

334

vmro

преди 5 години

bog da go prosti goljam MAKEDONEC beshe

333

наблюдател

преди 5 години

Бог да прости Божидар Димитров! Голям Българин, родолюбец и патриот! Един от хората направили най -много за разобличаване на мита за македонизма. Божо, разцепи македонистите и в отвъдното!

332

фалшификатор от БКП

преди 5 години

Божидар Димитров е най-големия фалшификатор на оригиналтана История на България , посмъртно да бъде съден в Страсбург за подправени детайли от История на Баългария , оригиналната История на България не съшествува заради такива комунисти като тоа сглобен Професор , от фалшфициране се изкарват добри пари в тоа глобален Свят

331

Стамат З.

преди 5 години

Поклонн !!!пред Човека и историкатпроесор Димитров

330

Ахмет

преди 5 години

А какъв охолен живот го чакаше с новото 3,8% увеличение на пенсиите от юли...

329

Анонимен

преди 5 години

Заканите и тук спрямо починалия са показателни, че Кириак Стефчовците и майцепродавците имат интерес от смъртта му.

328

Анонимен

преди 5 години

НИЩО

327

Ха!

преди 5 години

Никога не е бил професор, дори и това в живота му беше пълна измама. Но се кефеше да го наричат така и не го опровергаваше...

326

Makedon

преди 5 години

Bozo umrel ........ kako be taka.. ..... ami sega.....makedonizmot e uste ziv.... ne si ja zavrsi rabotata

325

Анонимен

преди 5 години

Божо, Божо... мислеше се за безсмъртен и си вярваше, че парите и връзките могат да замажат всеки гаф, е да ама Онзи не можеш да подкупиш! Той не случайно толкова пъти ти прати предупреждения, че си тръгнал в грешна посока, то не бяха здравословни проблеми, то не бяха изцепките на дъщеря ти, ама ти така и не разбра посланието.

324

Анонимен

преди 5 години

Защо го пишете Професор след като никога не е бил.Той беше историк-любител.Бога да го прости защото все пак е човек, макар и злобен и лош.