12

Анонимен

преди 5 години

И миналата година имаше невероятен ремонт лятото в кварталите Младост и на първи сняг се спукаха тръбите.Та фразата "по-малко аварии" ми звучи странно.

11

Таню

преди 5 години

До afamТочно в тези квартали надали има страхотен наплив от селтици, камо ли гора от панелки. Айде, малко ггл мапс преди изхвърлянията, а?!?...

10

Няма да се усети

преди 5 години

И без това новософиянците не се къпят и търсят оправдание! Е сега имат железен довод.

9

Бунт

преди 5 години

Във всяка една друга страна, народът щеше да е на улицата още на по-предното увеличение на цената, ама тук...

8

Анонимен

преди 5 години

Сигурно заради неизползваемите жилища затова.Не съм вярвал, че бай Тошо ще се окаже прав с лафа "Това което го построихме вие не можете само го пребоядисате".Вместо да се започне от нивото до което бяхме стигнали, то всичко се разграби и резултата не закъсня. "Кока-кола" няма ли да я поканят за собственик на Софийска вода, че да се знае какви цени плащаме?

7

Ttp

преди 5 години

За моите 35 години, нямам спомен за лято без профилактика- наистина ли трябват 20 дни,ако е само профилактика и защо няма компенсация за потребителите?-как за 30 години не ги оправиха тези стари топлопроводи при високите цени,които налагат и парите,които прибират?-редовно си плащам сметките,но реших да протестирам неплащайки тройната последна сметка за сезона,изчаквайки изравняващата.дойодоха да ме търсят у дома и да ми звънят как съм нямала право да не плащам,а да използвам услугите им....

6

обръщение извръщение

преди 5 години

Скъпи сънародници.Пазара определя цените.Има дефицит на стока ,акачат цените.Няма топла вода ,затуй е скъпа ,скъпи сънародници.Скоро и вие ще сте дефицит. Ама държавата регулира цените.

5

Анонимен

преди 5 години

От крана за топлата вода ще тече студена, но ще бъде таксувана като топла вода по новата цена

4

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не са кой знае какви добри футболисти, като другите по-силни страни Германия,Аржентина,Бразилия,но успяват със себераздаване и сдружна игра+малко късмет да продължават напред...!!

3

Анонимен

преди 5 години

Тихо ОВЦИТЕ СА В ОБОРА И СПЯТ.УТРЕ ЩЕ СТАНАТ ДА РОБУВАТ НА СТОПАНИТЕ СИ ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ИЗДОЯТ ХУБАВО И ПАК В ОБОРА.

2

Хитри са

преди 5 години

Много хора по време на "профилактиката" ползват "топлата вода" понеже не е толкова ледена, като студената през това време и после навъртяните кубици ги плащат като истинска топла вода. Милиони прибират за това време топлофикацийте... Да ви е честито!

1

afam

преди 5 години

Честито панелни селинджьри