9

Таню

преди 5 години

Е, за бачкаторите на заплатка и нормирано работно време е така. Все сте уморени. Ама като заговорим за квалификация, култура, интелект, езици и тн, и се обиждате...

8

Анонимен

преди 5 години

Идеалният вариант е да нямаш нужда да взимаш отпуска, така да са работното време и почивните дни , че да се чустваш комфортно.Проблемът е че хората са изнервени от жената, от тъщата, от блъсканицата в автобуса , от постоянните задръствания, от това че комшията си сменил телевизора и ВСИЧКИ тези несгоди ги преписват на работата и от там започват да я мразят и да мрънкат .

7

Анонимен

преди 5 години

Шеф в България можеш да станеш само ако си продадеш душата на Герб.Ама ми се струва твърде долно.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен номер 2Стани шеф и нареждай пчелички. Какво те спира?

5

анонимен

преди 5 години

Само предполагах, че така се случват нещата, но след като го прочетох в най-актуалния сайт, с още по-актуалното име, реших да не излизам в отпуск, а да работя до смърт.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Работата си е работа - не е много просто гепаджийските калинки станаха много! Не само че не работят а и пречат!

3

Анонимен

преди 5 години

След всяка отпуска слизаме надолу към неизбежното. Това се разбира след 40-те.

2

Вуте

преди 5 години

Обичам да работим!:-) Понеделник-след отмор!Вторник-подготовка за работа!Сряда-малко работа!Четвъртък-отмор ,след работа!Петък-подготовка за отмор!Събота и неделя отмор!Ай наздраФе... И честита победа на Русия!:-) ;-)

1

Аз

преди 5 години

Много вярно бих казал. Проблема е не само в работата нито пък шефовете , а некомпетентноста на работниците.