214

чичо

преди 5 години

Има една българска поговорка която гласи: заради наш Иван намразих и св. Иван. Излиза че тези които мразят Русия мразят и руските футболисти. Не е честно. Политиката и спорта са различни неща.

213

Анонимен

преди 5 години

Същата дузпа, която искате да бяха дали на испанците, че даже и по-очевадна не дадоха на сърбите, така че какво лаете? Тва 120 минути единственият ти гол да е автогол на противника, какво друго очаквахте? Имаха шанс - пропиляха го. 2-та отбора имаха по 5 дузпи и играха едно и също време

212

Рушняците

преди 5 години

Си мислеха че защитават пак Сталинград;) Само окопи не бяха изкопали и винтовки им липсваха ;) Тотално неадекватни са - ако другите играят футбол, те играят някаква измислена игра

211

БЛядистанци

преди 5 години

Бяха купили съдиятаИзмислена дузпа за тях и две недадени за ИспанияДотук бяха с техният Анти футбол

210

Цецо

преди 5 години

"През втората част Испания рязко вдигна оборотите и владеенето на топката достигаше 75% в тяхна полза" - да, рязко вдигна празните обороти, все едно рязко да натискаш *** на газта при изключена скорост на автомобил! Безобразно слаба игра на испанците, затова и късмета им изневери при дузпите! Руснаците не показаха нищо интересно, но те толкова и си могат...

209

Мондиал

преди 5 години

Какви глупости пишете,руснаците наложили волята си..,къде пре собственото наказателно ли? Не направихс свясна атака нито контра. Грозен ,груб и рушащ футбол,като класирането им не се дължи на силната им игра,а слабата на испанците!

208

Бонобо

преди 5 години

Не се радвам толкова на победата на руснаците, колкото на тъжния вой на русофобските чакали. Които бяха чакали шпанците да "отвеят" Русия. С този отбор? Физически и психически слаб, воден от някакъв бивш футболист, ритнитопковец, но не и треньор!Руснаците сами писаха, че не са футболна нация. Да, представям си какъв щеше да бъде резултатът срещу Бразилия или Уругвай по....хокей!

207

Съдията

преди 5 години

яко подпря руснаците. Това е истината.

206

цирк

преди 5 години

Защо? западноевропейците отпадат. Защото в клубните им отбори играят по 1 или 2 ***, а по някога нито един. другите са чужденци.

205

Анонимен

преди 5 години

Руснаците и те могат да станат шампиони, както гърците с антифутбол през 2004 г на европейското. Няма да е изненада. Футбола се превърна в силов спорт - важното да не ти вкарат в твоята врата, и каквото стане напред - продължения, ръгби тактики, дузпи и т.н.

204

Анонимен

преди 5 години

"Испанеца да не играе волейбол та ръката е вдигнал високо"............................................................................И аз това казах още на момента. Беше с гръб, но Дзюба му дишаше във врата и Шакиров умишлено си вдигна ръцете както правят волейболен блок на мрежата. И напълно заслужено получи жълт картон за оспорване.

203

Анонимен

преди 5 години

Испанците с тези класни играчи трябваше да отвеят руснаците с разлика,а не да чакат съдята да даде някоя спорна дузпа!Резилът започна още в групите с отстраняването на треньора и можеби това е причината футболистите да не играят!Неможе да махаш треньора защото си е уредил добра работа след световното, не първият треньор който напуска национален отбор сле турнир.Йеро е слаб треньор ,без никакъв стаж с големи отбори!

202

до 232

преди 5 години

То този същия съдия не погледна видеоповторението когато рашката в наказателното поле направи раменно хвърляне въпреки че както казваш се играе футбол а не борба свободен стил където за това изпълнение рашката щеше да получи поне 2 точки. Сега дали му е наредено на съдията или е подплатено отделен въпрос.

201

Анонимен

преди 5 години

До 228 Абсолютно чиста дузпа.Испанеца да не играе волейбол та ръката е вдигнал високо ,топката отиваше към вратата.Дузпа съдята даже не погледна на видеоповторението.

200

Защото

преди 5 години

Един по един западноевропейските прехвалени отбори бити напускат Русия. Закономерно. Докарани до шок и ужас от медийте на своите страни, единици западноевропейци се престрашиха да посетят Русия и да подкрепят футболистите си. На другият полюс са безсташните фенове на южноамериканските ламбадоси. По 30 000 от Бразилия, Аржентина, Колумбия, Уругвай, Перу, Мексико.

199

Сержант

преди 5 години

Довечера и Бразилия ще се присъедини към карето на прехвалените. Честно да си говорим Германия, Аржентина, Португалия, Испания, Бразилия, това са уморени отбори. Футболистите им имат по 70-80 мача на сезон. А това, че Испания сама се би е ясно. Имало, нямало дузпа резултата е факт.

198

Анонимен

преди 5 години

абе много слаб мач, руснаците се бяха барикадирали в наказателното, ония пък испанците разцъкваха като тренировка, и в общи линии никакъв футбол, мач който се реши от съдията, а не от играта, жалко е и за двата отбора и за всички фенове на футбола, щото световното не трябва да е това

197

до 226

преди 5 години

къде е спрян пътя на топката с ръка я се позамисли малко. Рашката играе с глава, защитникът е с гръб, отскача естественото движение на ръцете при отскок е нагоре рашката чуква топката с глава и тя се удря в ръката на защитника без умисъл при естествено движение на ръката когато дори защитникът не вижда къде е топката. Дузпа ама само в болни мозъци.

196

Анонимен

преди 5 години

До 226Аналогично положение имаше и 2-то полувреме за Испания, ама съдията не даде дузпа, даже и повторение като хората не дадоха, било неволен рикошет :) да не говорим колко картона бяха спестени на руснаците, а за дузпата във второто продължение просто не ми се коментира, не че испанците показаха кой знае какъв футбол, обаче подобно толериране на домакините винаги е дразнело страшно много, и това вече прехвърля всякакви граници

195

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 223Коя е измислената дузпа бе, дето спира пътя на топката към вратата в наказателното с ръка, това ли, ти не си добре.