24

Анонимен

преди 5 години

До 20Бил си ама са те изритали заради неубоздания ти български синдром. И ако стане 3та световна как точно България ще мине между капките като държава от НАТО??!!Ами такива отявлени мъдреци като теб няма как да се оправят на запад. Там лекомислието не се толерира.

23

Анонимен

преди 5 години

вън ингилизите от ЕС!

22

Анонимен

преди 5 години

До 20Ама вие сте си за подигравка бре апнишаранчо. Ако не разлайвате кучетата няма никой да ви се подиграва. Пишете небивалици и след това някой друг (български тертип) ви е виновен за това което сами сте си надробили. Ами сърбай и докато го правиш не се опитвай да говориш, знаеш защо!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Да сънува Кошмария ли!? Тебе нещо те стяга профила! Май разпозна себе си та цепна екрана.:)))))))))))))))))))))0

20

Анонимен

преди 5 години

До 2-то *** - което е сигурно е в чужбинийца и оттам ни се подиграва. Мога да предположа че, може би се крие или живурка на Британското островче. Седи си браточе там, ако стане 3-та световна, да не прийдеш насам, щото ще те разпозная по акцента. По добре защитавай ингилизката земя и сънувай България, оставайки на островната ***, окачулила се от някакво си Скрипалче. Бил съм в чужбина знам, какво е носталгия, с минимална заплата - пак ще си остана тук из Рилско и Пиринско.

19

Анонимен

преди 5 години

До a 6Ами да, българите в чужбина (предателите) развалиха сиренето, лютеницата, колбасите, хляба, зеленчуците, плодовете, алкохола и всичко хубаво с което някога се славехме и гордеехме. Българите в чужбина избраха правителството като затворен кръг вече 30 години за да може да идват само червени *** на власт. Заради българите в чужбина се обичаме и уважаваме като никой друг народ на земята. Ако е жива баба ти отрови я за това че като малък те е изпускала на глава.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Важното е че българските мекерета ще си останат там от където са ги търкулнали. :))))))))))

17

Анонимен

преди 5 години

До ВЪН 15А ние българите се обичаме и сме винаги сплотени. Никога до сега българина не се е занимавал с далавери и винаги е бил почтен. Чакаме още "твърди" изблици да напишеш.:)))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 5 години

Бегайте си Скрипалчовци на Острова. И си пазете ***.

15

ВЪН

преди 5 години

ТЕЗИ КАТИЛИ--ВИНАГИ СА МРАЗЕЛИ БЪЛГАРИТЕ ..ДА СЕ МАХАТ-ТРОЯНСКИ КОН В ЕС--ЗАНИМАВАТ СЕ САМО С ДАЛАВЕРИ И ИЗМАМИ..МАЙНАТА ИМ.

14

Анонимен

преди 5 години

До с твърд 13Българският "твърд" е за много кратко време. Виж статистиката за здравето на гражданите ни и на каква възраст им омеква. Ако се сравним с Европа сме гола вода. "Твърдостта" ни почва да се гуди на около 40тата година.

13

с твърд

преди 5 години

Вън ингилизите

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2То и оная ни работа е твърда ама след толкова мизерий станахме меки и пухкави. Меко ни плащат, лекуват, учат и съдят та сме станали "република" за пример. Събуди се от мекия сън и влез в реалноста ТВЪРДО.

11

Анонимен

преди 5 години

От начало мислех че брекзита е грешка но като гледам Брюксел и Берлин как си прокарват политиките и законите все повече си мисля че това бешв правилно решение. Визирам мигрантите и превозвачите, и това е само от послвдните месеци. Има истамбулски конвенции и т.н. които ще бъдат приети тихомълкум

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Кога сега бре Прокопе!? След три години челеби. :)))))))))Свери си будилника!

9

Анонимен

преди 5 години

До a 6Предпочитам чуждото защото всичко българско и родно е негодно. И аз, нихилиста, нямам пръст в това некадърно мероприятие а българите в България - политици, бизнесмени и ***-шарани като теб. Яз палмовото масло и бъди оптимист.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Ами то човек като погледне мушмулите сме си били винаги ние! Не за друго изчезваме, от много мушмулук. Вярвай си че си велик и дръж гащите горе. :))))))

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5:Aбе ***, Великобритания е важен пазар за ЕС, но много по-важен пазар е ЕС за Великобритания. И на всичкото отгоре, при кофти сделка ГБ може да се разцепи - Шотландците и Сев. Ирландия не са ниииикак щастливи от това гласуване :D АНгличаните НЕ СА в позиция на силата, тъкмо обратното. И повечето от тях почнаха да го осъзнават :D

6

a

преди 5 години

До АнонименБългария страда, защото ражда хора като теб. Нихилисти, които предпочитат чуждо поклонничеството пред националната си идентичност. Ти нямаш такава, но предателите като теб са твърде много!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Няма как да стане! Англия е много сериозен пазар на Европа и не заради друго дуктува в нейна полза. В случай че не стане на нейното има мхого други опций. Европа го знае и ще клекне! Богата и културна страна е Англия за разлика от България!