76

Анонимен

преди 5 години

А какво търси българскатавъншна министърка в Германияточно сега?

75

Анонимен

преди 5 години

Към Саудитска Арабия.Да копаят канала с който Риад иска да отдели Катар като остров..Ето им работници.

74

,.,.,

преди 5 години

А сега накъде? Ми кой от къде е.Меркел да ги предвожда към Африка и Близкия изток.На ЕС тя не е нужна.Достатъчно беди сътвори на европейските народи.

73

Iceblast88

преди 5 години

В Саудитска Арабия имат нефт, пари и същата вяра. Да си стоят там и да си се радват, тъкмо ще си се разбират! Ако проблемите бяха тук дали нас щяха да ни пускат при тях? Не, нали. Еми защо ние да ги пускаме тук?

72

Iceblast88

преди 5 години

Каква е разликата между емигрант в Европа и емигрант натирен на майната си за данъкоплатеца? Почти нулева защото и в двата случая данъкоплатците ще плащат отново за простотиите на политиците! Толкова ли е сложно просто да се затегнат границите както беше едно време и да ги връщаме откъдето са? Като върнеш 1 месец подред всички обратно, следващите няма да си харчат парите за да се опитват да идват! Какво му е толкова сложното? Да се връщат в Африка и Близкия Изток или да ходят в Саудитска Арабия!

71

Анонимен

преди 5 години

Разрушиха светските държави в Северна Африка - Либия, Сирия, Ирак - а, сега не знаят как да се справят с последствията от емигрантското цунами заливащо Европа.А, Кадафито ги предупреди, преди да го убият...

70

seira

преди 5 години

ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА ОТ 2050 г.:"ДОБРЕ ДОШЛИ В САУДИТСКА ГЕРМАНИЯ!"

69

Поручик Балканец

преди 5 години

Всъщност никой в Европа не протестира срещу мигрантите от Украйна, Русия, Грузия, Армения, Молдова. Само срещу тези от Афганистан, Северна Африка, Ирак и Пакистан - новите "рoми". А също срещу българи и румънци, понеже там рoмите се представят за българи и румънци. Това, което обединява всичките тези факти е думата "рoми". Не като етнически признак, а като манталитет и поведение. Никому не са нужни паразитиращи натрапници без уважение към реда, законите, морала и без хигиенни навици.

68

Българин

преди 5 години

Ванга е казала преди 20-30 години, че Европа ще се насели от ислямисти.Като го четох навремето, не вярвах, но ето че това се случи пред очите ни.

67

Анонимен

преди 5 години

Лелката ги надроби, понеже Обама я натисна. Сега бама си гледа живота, а на лелката й се пече яйце.

66

Смях и плач

преди 5 години

Започна началото на края,на християнска, хуманна,и антирасисткаевропа.Жалко за децата на Европа които ще бъдат лишени от всички тези идеали.Решението е ред и контрол над страните от централна Африка,дами и господа.И тогава сирийските семейства,може да ги посрещат с мед и пити.

65

Анонимен

преди 5 години

Арийците на снимката от Южна Германия ли са?

64

КРУМ

преди 5 години

Меркел вече няма полезен ход......лелката такива ги "надроби",че попарата ще я сърбаме десетилетия.кутията на пандора е отворена и вече няма спасение.

63

анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите,разбирам защо сме толкова бедни и нещасни!Защото сме просто нация от ***!

62

Анонимен

преди 5 години

Не бойте се, госпожо Меркел, нашите продажни политици ще Ви предложат на тепсия цялата територия на България да си направите каквито центрове желаете. Дайте им по някоя стотинка и майка си са готови да продадат!

61

Некъф

преди 5 години

Бабата на бесилото за това което стори със Християнска европа.

60

Анонимен

преди 5 години

До Димитър с ножчетата-Пиши по темата или изобщо,не пиши и не си прави безплатна реклама с пролетите си ножчета.На хората им писна от евтини ,досадни реклами!Ами вземи си тегли едно ножче накрая.

59

к

преди 5 години

ЗАТВОР за това гнусно, еврейско, ялово, изкукало, източно-германско разплуто бабе !

58

Анонимен

преди 5 години

Който участва в мисиите срещу Либия, Ирак и Сирия да си приема мигрантите. Останалите ще им ръкопляскаме. Всеки трябва да си плаща за гяволиите.

57

Анонимен

преди 5 години

Toва което го четем законтрол на хората "1984" си го гледаме всеки ден как леко по леко става. Насила се правят простотии и после "спасители" пристигат с готови решения.Интересно, че страни от Европа са гледани със снизхождение от високо, а разни дупки от гза на географията се изтъкваха като някакви панацеи. Всичко беше за да се подбие живота на нормалния европеец и да му се покаже,че ще бъде заменен с жертвоготовна бездарна маса, за да може определена група хора да станат с безконтролна власт.