29

Живакът

преди 5 години

Хлъзнах се и паднах!

28

Рикиджия

преди 5 години

Нали имало глобално затопляне бе евро под логи ?

27

стефчо

преди 5 години

На мен минус 86 ми е студено и ми протича носа,преставям си как ще съм на 98 под нулата!

26

Лъжи

преди 5 години

Глобалното затопляне е мит. Последните дв години имаме рекордно падане на температурите. Данните ги има на сайта на НАСА. Да ама всички евроталнтически перстъпници мълчат ама ако някъде се измери малко по-висока температура всички почват да викат затопляне . Дайте да ви вемем още пари. Това е цялата работа с затоплянето да може развитите държави да спрът развиващите се като въведат разни механизми за разни въглеродни емиисии забрана на евтини източници на енергия.

25

Нещастни журналя

преди 5 години

Първо температурата не е измерена на повърхността, а е в самия лед на определена дълбочина около 3 м под повърхността. Второ няма живак, а е измерена чрез сателити от космоса. Когато не може да преписвате новини от преди няколко дена не го правете, че изглеждате още по жалки от това което сте.

24

Анонимен

преди 5 години

До 23Не че медиите отбелязаха фактите, изнесени от НАСа, ама те противоречат на теорията за някакво глобално затопляне. ------------------------------------------------------------На теб мозъка ти не функционира май .На какво се дължи силната вариация в температурите според теб

23

Анонимен

преди 5 години

Някой с престилка е задържал малко повече копчето

22

Анонимен

преди 5 години

24 - Пич, като си ограничен, мълчиш и слушаш, а не се правиш на вървежни. Разбра ли. РАЗБРА ЛИ БЕ ! ЕЙ !

21

Анонимен

преди 5 години

Где ги видяхти туй глубално затопляне, бе ? Ахахах. Карам си на метанката и хииич, ама хииич не ми пука.

20

Анонимен

преди 5 години

"Екипът открил над 105 температурни показатели под 90 градуса по Целзий"Тоя текст в статията е откровена глупост, в търсене на по-научно изразяване или от некадърен превод.

19

Анонимен

преди 5 години

До 22оф добре професоре

18

До 16

преди 5 години

"Аарон Браун анализира официалните данни за глобалната температура дадени от НАСА, в изданието Investors Daily News и забелязва нещо изненадващо. От февруари 2016 до февруари 2018 г. средните глобални температури са спаднали с 0,56 градуса по Целзий. Това, отбелязва той, е най-големият спад за две години през целия минал век." Не че медиите отбелязаха фактите, изнесени от НАСА, ама те противоречат на теорията за някакво глобално затопляне.

17

Анонимен

преди 5 години

На всички ви е пределно ясно, че става дума за израз, а не за научен термин... какво ми се правите на интересни не мога да разбера?

16

Анонимен

преди 5 години

Глобално затопляне няма, земята е плоска, никой не е стъпвал на луната, планетите не съществуват и никой не е летял в космоса защото не може да премине през купола. Всичко останало е дрън дрън за наивници.

15

Моше

преди 5 години

А аз продавам хладилници и фризери на ескимосите.

14

Анонимен

преди 5 години

Живакът падна... еех неграмотни джyрналяяя....

13

Анонимен

преди 5 години

До 11Понеже тези от вас който имат много силен проблем да разберат елементарни понятия вече го наричат "Климатични промени". Понеже това явно ви е по-лесно за разбиране понеже според вас климата е еднакъв на всякъде и ако ще се говори за глобално затопляне съответно трябва да се затопля на всякъде.. ама това е благодарение на родното българско образование ...

12

До 12

преди 5 години

За точни измервания не се използват живачни термометри. Още повече, за такива, където се очаква температурата да падне под точката на замръзване на живака. За дипломите не знам, но е добре да се осведомяваш, преди да пишеш, за да не ти се смеят.

11

Анонимен

преди 5 години

А аз мислех да нося сладолед на пингвините заради глобалното затопляне.

10

Кире

преди 5 години

Аз се грея зимата с най евтиното гориво..купувам си една бутилка от 0.700 и си пия в къщи без да паля печка ..в която и стая да влезна...топло ми е..и навън на двора на снега и студа да излезна да се изпи*кая и на двора ми е топло..хлъц..да да..