41

Анонимен

преди 5 години

Я виж ти..?Тук до преди година щедро и напоително наричаха Курц популист,а каква стана тя?Сега не смеят нещо.Ех палячовци....

40

Анонимен

преди 5 години

Той и нашият Волен националист ,ама сега Цецо му оре отзад "нивата".Шорош се научи да ги избира такива млади лимонки като тоя и Ципрас ,НО ГИ ДЪРЖАТ ЗДРАВО С МЛАДИ,МНОГО МЛАДИ МОМЧЕНЦА. Австрия официално призна третия пол ,същото направи и латентния болен Трюдо /също младеж "ръководител "на страната Канада/ Псевдо патриотизма стана мода вече ,а истинският се заклеймява като нацизъм и ксеннофофия! Този е типичен веселяк .Рошко би го изпапкал ,но сега има задача да го играе мачо любовчия.

39

Анонимен

преди 5 години

То хубаво улизахтему гъ зо на тоя но не забравяйте че такива националисти раси сти завличат страните в война

38

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимени защо да знае английски?!..Немския,КАКТО И БЪЛГАРСКИЯ,са ОФИЦИАЛНИ езици в Съюза!!!!!!!..Това,че нашия е мучал, е защото просто друго не е могъл да прави...НА КОЙТО И ДА Е език.

37

ПроСоТо

преди 5 години

тоя защо си не е остригал главата и не е брадясал?!?!..на "ентелигент" ли че са праи?Къде беше Тиквата да го "вкара в релси"?!..

36

Анонимен

преди 5 години

Дано поне знае английски,че нашия им потроши ребрата от тупане и проглуши ушите от мучене.Сигурно си отдъхнаха

35

Анонимен

преди 5 години

Новините за Австрия минават през Франция тоест от Франс прес а иначе копирани пак от сайта на БТА.....хаха .............смешници само в тоа сайт Дн*ес.бг

34

Анонимен

преди 5 години

До ***, НО ЛЮБОЗНАТЕЛЕНАми ако тези два милиона са извършители на 90 % от убийствата в ЕС е лесно за обяснение.

33

Анонимен

преди 5 години

Курц е златното момче на илюминатите, напред към интернационализъма да живее ЕС и еврото и банките на Ротшилд

32

Поручик Ржевски

преди 5 години

Феномени са тези лидери на ЕС.Курц изглежда като ***, обаче се държи като мъж.Бойко изглежда като мъж, ама се държи като жена (с началниците)

31

ТЪП, НО ЛЮБОЗНАТЕЛЕН

преди 5 години

Не мога да разбера как 2 млн. са заплаха за 500 млн. а по халюцинациите на ЦЦ дори 600 млн. Някой би ли ми обяснил?

30

Почитателка

преди 5 години

Страхотен е Курц, много готин, много магнетичен, с някакъв особен чар.

29

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен ЕС за мизерията, виновни са българите защото са *** и не могат да се възползват от свободата. Умните и кадърните се възползваха от свободата и сега си живеят добре, a oнези, които заменят своята свобода за временна сигурност не заслужават нито свобода, нито сигурност както е казал Бен Франклин..

28

Свобен човек

преди 5 години

При свободата и демокрацията може да няма сигурност и всеки може да го застрелят на улицата или съдия изпълнителят да го изхвърли на улицата защото не е платил парното и тока, или да го уволнят, или да умре ако се разболее ако няма пари, но ако знае език и има професия и ако не са го засгреляли на улицата или не е умрял по някаква друга причина е свободен да замине на Запад го чакат да го назначат на престижна професия. Свободата е най-висшето благо!

27

Дисниленд

преди 5 години

С тия уши тоя Курц ми прилича на Мики маус!

26

123321

преди 5 години

Аз отдавна твърдя, че Курц е като рокзвезда. Има някакъв особен магнетизъм в него. Толкова по-зле за наш Боко, че трябваше да предава председателството измежду всички евролидери точно на хубавия австрийски канцлер. Пред мъж като Курц няма как банкянската мутра да изпъкне.

25

Анонимен

преди 5 години

До Свободен човекКато си му качествен и ценен, защо да те уволнява бе, Санчоооо...

24

Анонимен

преди 5 години

До Свободен човекТи явно и за чистач на кенeфи не ставаш, за твое сведение в Хондурас има българи не са много, но има повечето са собственици на плантации за банани и дори са построили ЖП линия. Правителството на Хондурас било толкова удивено, че решило да я финансира и сега там има река наречена Рио България. Още ли строите милиционер социализъма и чекате на големя брат да ви нахрани, а може би Курц или Меркел ще ви нахранят ?

23

Анонимен

преди 5 години

До Свободен човекВлизам ти в положението.Едвам четеш, имаш начално образование, никой не те взема и за пъдар в България,избягал си в Европа, миеш ***, береш ягоди, каквото дойде,жената - сервира, през нощта проституира, защото и тя е "професор" като теб...ЕС ви е криво, Санчооооо...

22

Свободен човек

преди 5 години

Предлагам да научим език и да придобием професия и да ходим на Запад, но не да служим, а да работим престижни професии, те като ни видя свободни да им идваме и ще започнат да уволняват от местните за да назначат нас на престижни професии защото сме свободни да пътуваме и да работим на Запад и знаем езки и имаме професия. А техните уволнени ще идват в България да слугуват защото не знаят езика, нали и те са свободни да пътуват.