42

данък ошфорка

преди 5 години

И 50 лева данък ошфорка.

41

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

40

ANARCHY IN THE BG

преди 5 години

Преди 40, 50 години пънк бандите са възпявали ѝ възхвалявали анархията, е сега тука живеем в тотална анархия, тук е рая за анархистите....

39

говориш глупости

преди 5 години

До Анонимен 37Лично аз взимах 320 лв,а пенсията ми беше 180!

38

Тъп гербераст

преди 5 години

Бойко !Бойко !Бойко !Само ГЕРБ !

37

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Евроатлантическия т ГЕНОЦИД над българите продължава.Извършват го новите еничари, които колят народа си така, както и турчин не го е клал.

36

Анонимен

преди 5 години

Честито Тиквопоклонници - целият нормален свят ви се смее.Хората мислят, че смешните заплати дето взимате в Европейска България са ви надниците.Така поне е в белите държави.

35

Боеко

преди 5 години

Предателят няма ли да се снима пак как открива газопровод у съседите, вместо у нас? Или тук няма желаещи да го галят по темето и ни е обиден.

34

Анонимен

преди 5 години

Вие как мислите се купува гръцки остров само с премиерска заплата? Ред е и на новата придобивка на Бойко (ЧЕЗ) да избие разходите.

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Преди 30 години имаше един пич, бай Тошо се казваше. Та при този пич, месечната сметка за ток възлизаше на 15 лв., а парното струваше 12 лева за месец. И не бяхме в Европейски съюз. Хи-хи-хи !

32

Никк

преди 5 години

Имайте впредвид че тока така или иначе ни е мн скъп. Евтиния ток от АЕЦ Козлудуй се продава на вън за 9ст kw/h. Ние, българите ползваме ток от ТЕЦ, ВЕЦ и ВЕИ за 25ст kw/hПоявява се въпроса за какво ни е нов АЕЦ, след като и сега не ползваме нашия, той не работи за нас така или иначе. Ние българите сме платили реакторите, но дори и да го направим аеца, няма да ни паднат сметките за ток.само да можехме да си ползваме тока който сами си произвеждаме..Но сме оставени без избор

31

Анонимен

преди 5 години

То овците хем знаят, че сутринта ще минат под ножа, хем доволно си блеят. Няма друг такъв заспал народ като българският. Шепа хора правят всички други на будали.

30

Аз знам

преди 5 години

ЗА СОФИЯНЦИ Е ДОБРЕ, ТЕ ВЗЕМАТ ЗА ЕДНА И СЪЩА РАБОТА С 200 - 300 ЛВ. ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ В ПРОВИНЦИЯТА. А ОТ ЮЛИ 2019 ОЩЕ ПОВЕЧЕ. БРАВО.

29

Самотен остров

преди 5 години

Ако бяхме направили Южен Поток - диретно газопровод Русия-България нямаше да плащаме на посредници като Украйна и Румъния. И щяхме да печелим от пренос на газ за Италия и Австрия, Унгария, СърбияАма пуделчето ТИКВА не може да не слуша евроХейските си началници и да джафка послушно.

28

Пешо

преди 5 години

Овцете още може да се стрижат.Няма никъде такъв заспал народ.То вярно че читавите се изнесоха в чужбина .Тук остават само суджуците и ромеите..

27

ЛЪВЧЕ

преди 5 години

България от 30 години е под мутренско робство, а ромите и турците им действат като башибозук, мутрите идват с техните гласове на власт.. ...

26

Анонимен

преди 5 години

Пък около Нова година, ГЕРБ-аджиите се кълняха, че тока нямало да поскъпва...! :)Ама, случиха на мат`рял управляващите...! :)

25

Айде

преди 5 години

Герберастите да почерпят, ако има останат стотинки като платят сметките. За здравето на Гинка.

24

ОПА

преди 5 години

ОПА--ОЩЕ ЕДНО ОСТРОВЧЕ В ДЖОБЧЕТО НА БОКОЛИНЧО УМНОТО....ТУРСКА ГАЗ,АМЕРИКАНСКИ ТОК---КАКВО ДА ИСКАМЕ..УДОВОЛСТВИЕ Е ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ДА МРЕМЕ ЗА НЕГОВО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО БОКО КОМУНИСТА.

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Хи-хи-хи ей ви Европейски съюз - задължително обедняване на хората. И чакайте, от следващата година като почнем да купуваме руска газ с турска надценка, ще става още по-интересно. Защото отказахме Южен поток. Та какво казвате за Белене ? ВЕИ били на сметка, а ?