19

ПроСоТо

преди 5 години

побъркаха са "Господарето на света"..Вонден викат на ***:-"Или приемете НАШЕТО господство-това на Шветовното правительштво,или ва чака тоталня изолация".....и оп-заплющя камшика към арапето..-"ОКРУПНЯВАЙТЕ!"...побъркаха са "господарето на света"...Чиляк са пита:-Нима са толкова мозъчно-генетично УВРЕДЕНИ,та не могат да направят разлика между мераци и възможности?!....ТРЪН в гзовете им е тая пуста "Россия"..Но в яловостта си те не могат да я завладеят,искат да я накарат да им служи...?

18

ПроСоТо

преди 5 години

и ся последно?

17

Анонимен

преди 5 години

Кофти работа да си пешка на ФАЩ.Арабците над 90% от приходите им са от нефт. Тук разни реват, че това удряло Русия, но на Русия приходите от продажби на нефт не са дори 5%.Камиларите са най-големите губещи, ама кво да правят като нямат избор.

16

Анонимен

преди 5 години

Бай Дони пак ще набива шамарите на плешо

15

Иван

преди 5 години

Трите най-големи производители на нефт са Щатите с 13 мил. барела на ден, Саудитска Арабия с 12 и Русия с 11. Всички други са под 5. Каквото решат тези трима това ще е.

14

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия е ратай на америка и евреите и продажник на исляма,най големите беди в света идват именно от кралското семейство и политиката на тази династия

13

Анонимен

преди 5 години

До 11Естествено че падна беше 1.68лв и най-ниската си част.Влез на страницата на Марешки виж цените преди време. После русияя почна да прави натиск и барела стигна пак 80 долара и ето го резултата 2.30 лв . И отново САЩ се опитват да намалят цените.

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

С готовност да добие, но дали ще добие, е въпросът! И защо СА да прави кефа на Тръмп ?

11

Анонимен

преди 5 години

9, обяснение за недоучки. Ползвали били евтин петрол? Колко беше цената на горивото при цена на барел петрол $29? Падна ли под 2 лв? Виновни са не руснаците, а стотиците и хиляди вътрешни мутренски фирми, които за завардили и входа и изхода на тикволандската търговия с нефтопродукти.

10

Анонимен

преди 5 години

ПЕТРОЛА УДВОЙ ЦЕНАТА СИ СПРЯМО ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ РАЗХОДИ В РУСИЯ ОТ 35$ ЗА БАРЕЛ!!СЕГА ЦЕНАТА Е 70$ А ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ДО ОКОЛО 50$ ТАКА Е РЕДНО!РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА СВЕТА Е ТЯ!

9

Анонимен

преди 5 години

Всички ние ползвахме евтин петрол докато Русия незареваа пак и не почна да прави уговорки за намаляне на добива с цел увеличение на цената. Най картел ската държава . Ся кихайте по 2.30 за горивото им понеже са ви братяя :)))

8

Анонимен

преди 5 години

Абе петрол за колко години има още напред, или постоянно се образува в Земните недра. Преди 30-40 години експертите казваха, че ще има петрол още около 30 години и край. Сега нещо не се чуват такива думи, а потреблението на петрол расте чудовищно.

7

врата в полето

преди 5 години

И как точно те "произвеждат " петрол...??!!! Все си мисля че си го имат вече готов.........хм !

6

До 3

преди 5 години

Ежедневното приемане на дрога води до изсушаване на мозъчната *** и забавяне на мисловния процес и неговото спиране.

5

Анонимен

преди 5 години

На Тръмп не може много да му се вярва, но СА е главният враг Иран и само за да навреди на Иран ще вдигне производството не с 2 ами и с 4 милиона барела на ден. Така че със сигурност ще има увеличение на производството и едни цени около 40 долара които са достатъчни да задоволят повечето играчи на петролния пазар с изключение на Венецуела и Русия подложени на американски санкции в областта на петролодобива и разработването на нови находища.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Земя бол ама мързела на руснака е по-голям от земята им. Той винаги е предпочитал да си го открадне отколкото да си го произведе. А що се отнася до пясъка, просто не си ходил там за да видиш какво са направили бедуините с парите си. Не ходят като крадливите руснаци да ги носят по Средиземноморието, Лондон и Флорида ами се подготвят още от сега за денят когато петрола ще стане на цената на водата.

3

Анонимен

преди 5 години

Лоша работа, руснака пак ще трябва да премине към норма 125 грама хляб на ден.

2

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че краля ще прави каквото му се каже, щото може рязко да спре да е крал...нали за това са го сложили дядо му едно време на власт и американците хвърлят маса пари да ги крепят.Кралството винаги е било о ще бъде лост на американците за влияние върху цените на петрола и съответно върху политиката стещу вражеските производители на петрол.

1

99

преди 5 години

Заявлението на краля Салман пред бай Дончо не противоречи на приетите и задължителни за изпълнение договорености на ОПЕК+. Казал е, че може да увеличи производството на петрол, ако се наложи. Това не значи, че ще го направи утре. Обещаното 3 години го чакат. А може и 30.