20

Анонимен

преди 5 години

Bravo na bavarzite a i te sa nai bogati i rabota v bavaria ima seehofer e pi4 ne zepi basma na merkel boiko u4i se ot seehofe bavareza

19

Анонимен

преди 5 години

Канцеларката и имам да и предложат закоалиционен съдружник, съгласна ще е, само и само да остане в канцеларкята си. Такива са всички комсомолско - коминтерновски - либерал - масонско - партизански кадри. Искат да са на всеки километър във властта, за да пазят фалшивите хартийки наречени пари.

18

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

овластен*

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Кви са тези шменти капели!?Зеехофер не е увластен да иска оставката на Меркел!!! Той е съвсем наясно, че падне ли Меркел, Германия респ. Европа ще навлезе в рецидивираща криза.И друг да дойде от CDU и политиката НЯМА да се промени съществено. Това е, колкото и да "ревете", трябва да приемете положението. От един файтон тролчики НИЩО не зависи!

16

Анонимен

преди 5 години

KAKVA BABUSHKERA TOVA E HAZARKA VPITA S OMRAZA KAM BELITE EVROPEIZI S RASISTA SOROS I GOLEMITE GLOBALISTKI FAMILII ROTSCHILD S PADANETO NA MERKEL NISHO NIMA DA SE OPRAVI TRIBVA IZGONVANE I KONFISKAZIA NA IMUSHESTVOTO NA HAZARITE V EVROPA KRAKA IM DA NE STAPVA POVECHE V EVROPA I TEHNITE POSLEDOVATELI DA BADAT POSTOIANNO SLEDENI I VSICHKI BEJANZI DOSHLI OT 1960 DO SEGA TRIBVA DA BADAT IZGONENI OT EVROPA DA SPREM RASIZAMA SRESHU EVROPEIZITE

15

Орбан е Велик

преди 5 години

Вещицата Изперкел ке падне!Зебележка: това не е реч на омразата, а свободно изказване на различно мнение и като свобода ва словото е защитено по конституция.

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

На всяка цена бабугерът трябва да остане на власт. Тя ни върши идеална работа.

13

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО!!!БРАВО, ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА УПРАВЛЯВА В КОАЛИЦИЯ! ТАКА ЩЕ Я КОНТРОЛИРАТ!

12

Анонимен

преди 5 години

Нищо не могат да и направят. Те са малкото не тя. Като отидат на избори какво ? Най много да влезе друг играта и мерки ще направи с него. Много приказват ....накрая като нашоте , ще си мълчат с постове :)) Играта е една и съща навсякъде.

11

Анонимен

преди 5 години

Пак дежурния блюстител на свободното слово в днес е оператор на биологична единица.

10

Тина

преди 5 години

Октомври ще има парламентарни избори в България.Независимо дали искаме или не.Борисов е много изнервен .Падне ли Меркел пада и той.Остане ли Меркел пак пада,защото не застана зад гърба и публично

9

Недей да триеш

преди 5 години

Спри се бе, сирак!

8

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантици, обяснете какво става с тези "правдиви, обективни " западни медии? И още нещо, какви са последните новини относно нашия дял? Пак ли ще усвояеаме или вече сме усвоили?

7

КОМСОМОЛСКА ЗАКАЛКА

преди 5 години

Като минала, през школата на Комсомола, ФРАУ е усвоила перфектно "МАМБО НОМЕР 5". Гледайте немския театър, осветляван и напълно кастриран, о-о пардон лустриран от немските къде частни, къде държавни медии. Меркел ще оцелее. Единство преди всичко.

6

ОБОЖАВАМ ВСИЧКО

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКО. Ценности-да, не съм на ясно какви са, но съм за. Демокрация-да немам проблем и с това. Единство-да, всички смятам за братя ама те за какво ме смятат? Пазарна икономика-да, пазара "диктува всичко и се САМОРЕГУЛИРА". Свобода на словото и волеизлиянието- да, да. Само, когато съответства с мойто. Много мнения могат да убЪркат човеко. ЕВРОТЕАТЪР-да, покъртителна игра, особено пиесите,"Под масата, Алъш-вериш, Огледалце, огледалце, Не на рекета, да на преговорите".

5

Име

преди 5 години

нека да споменем и фактът, че ръководството на държавите далеч не означава народът. защото зад макрон стоят само евреите от банките -pакови pазсейки на ротшилд и никой друг. и няколкото хиляди платени демон-странти със знамето на дъгата, откраднато от децата. просто не е истина колко сте гнусни и успешен модел за по-вpъщане! MAT!!!

4

Майтапчия

преди 5 години

-Бабо Меркел,що така?-Шмекерия бе,ей на!

3

Име

преди 5 години

меркел и нейните левичарски медии, които надминаха хонекер по лъжа, дивашка цензура и пропаганда бележат поредното си развитие. освен на дребно, започнаха да лъжат и наедро. явно кожата на меркел е много скъпа... :-))) или без нея цялата картонена фасада на "обединена" европа пада... полша, унгаря, чехя, бореландя.. да видим колко ще останат най-накрая от тези 14 държави. меркел значи пълен провал, лъжи, диктатура и цензура!

2

Анонимен

преди 5 години

Лъжата винаги излиза наяве! Госпожата излъга плитко за да спаси кожата. Остава да видим дали "храненикът" от БГ не е излъгал нас!

1

Факт

преди 5 години

От Полша и Унгария вече отрекоха да има споразумение с тях!Кого лъже Бабушкерът?Е,може би пък коалиционният партньор да е доволен от такава лъжа,а германците въобще да не разберат,щото цензурата там е сериозна!Т.е. всичко това да е само за вътрешна употреба.