105

Анонимен

преди 5 години

Ех тая Русия, като гледам колко работа е създала на модитата.

104

Кифладжията

преди 5 години

Кавани слага яко между бузките на актрисата Роналдинка. Време беше да си ходи в Портокалия. А Роналдо е един и той е Луиш Назарио де Лима, а не тая измислина балерина от Холивуд.

103

сичо си сака хапче

преди 5 години

Уругвай е по-близо да източници на дрога ползвана за десен крак или зав ляв, или пък за двата крака и главата.

102

Анонимен

преди 5 години

Уругвай не е Аржентина. Уругвай има най добрата защита. Но физическият труд вчера може да им се отрази. И кавани не знам дали ще се възстанови или е скъсал нещо.

101

Анонимен

преди 5 години

Уругвай е аут срещу Франция, това момче дето бяга по-бързо от кон ще ги разнищи както направи с Аржентина.

100

Shark

преди 5 години

Е ми как няма да паднат португалците, като вместо да бият към вратата те търсят да подават на балерината Роналдо. Защото как така някой друг ще бъде голмайстор?! После сигурно с месеци му гледат киселата муцуна и му търпят заяжданията. Затова в отбора са 11, а не 1, както си мисли балерината.

99

Анонимен

преди 5 години

ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СТИСКА ПАЛЦИ НА КРИСТИАНО РОНАЛДО И МЕСИ!!!ТЯХНОТО ВРЕМЕ ЗА СВЕТОВНО ОТМИНА ЗАВИНАГИ!

98

Анонимен

преди 5 години

Но на Уругвай ще им излезе скъпо тоя мач. Не знам дали ще имат време да се възстановят. Кавани май е аут. Виждам трудно да бият Франция.

97

Анонимен

преди 5 години

Това е най доброто световно първенство за всички времена. Няма лош отбор. Всеки може да отпадне. Уругвай има много добри футболисти. Роналдо е добър но една птица пролет не прави.

96

Принципно

преди 5 години

И както винаги - българите най-много ни радва чуждото нещастие......*** сега аржентинци и португалци- заедно с Меси и Роналдо............

95

Анонимен

преди 5 години

Време беше сакатите от Португалия да хванат самолета. Още от групите се видя, че за нищо не стават. Иран и Мароко да те направят на аматьори. Вече срещу Уругвай прошка няма. Аржентина и те същите куци коне.

94

Анонимен

преди 5 години

Испания имат добър отбор, обаче тая смяна на треньора в последния момент ще им изиграе лоша шега, все пак довечера вероятно ще бият, в следващия кръг обаче ще играят срещу Хърватия и там шансовете са им почти нулеви, а Фрнация е малко вероятно да бият Уругвай, урусите имат много добър отбор, Белгия и Англия също

93

наблюдател

преди 5 години

Браво на Уругвай! Ето, че още една малка по население държава може да мачка! Омръзнаха ми Меси и Роналдо, искам нови звезди! Стискам палци на Русия, Колумбия, Мексико и Хърватия, дано аутсайдерите спечелят срещу фаворитите, за да е интересно.

92

това е бойкот

преди 5 години

В историята на футбола няма нито едно световно първенство в което силни отбори масово да отпадат още в първата фаза губейки от страни като Корея и пр. !Това е бойкот на световното първенство ! Просто си изиграха формално трите задължителни срещи и се връщат обратно , не искат да правят световното интересна сцена в агресивна държава ,която окупира територии на съседни държави и праща там военни без опознавателни знаци за да рушат държавата и в последствие Русия да си присвоява територии !

91

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕЕЕ, ред е на Бразилия, Англия и Испания даа си заминат

90

Анонимен

преди 5 години

Най-известният гей Мадейра в Испания е трети. Нормално да отпаднат.

89

Хъммм

преди 5 години

Франция ще опердаши Уругвай и ще е на финала срещу Испания (Бразилия ще отпадне преди това)

88

А МЕСИ Е АУТ,

преди 5 години

ЗАЩОТО ЯДЕ БРОКОЛИ!!!(вижте рекламата на "БЕКО" и ще ви стане ясно)

87

Рапончик

преди 5 години

Имате ли 100% доказателства, все пак?

86

хъммм

преди 5 години

Много лоши треньорски решения- този поне мачовете им да беше гледал- много силна и сплотена отбрана и единствения шанс бяха статични положения, и се видя че точно там Португалия нямаха никакви решения- само виж как отиграха половина от ъгловите.