116

ПЕНКО

преди 5 години

" СВЕТОВНАТА ЕВРЕЙСКА КОМБИНАЦИЯ " ТРЯБВА ДА СИ ДАДЕ СМЕТКА , ЧЕ ТЯХНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ НЯМА ДА МИНЕ !!! ДА ,ВЛАДЕЯТ ДОЛАРА И КОМАНДВАТ САЩ , НО НА ИЗТОК СА БЛОКИРАНИ ; В АРАБСКИЯ СВЯТ СА БЛОКИРАНИ ; КЪМ ЮЖНА АМЕРИКА СА БЛОКИРАНИ ...И ВОПЪЛЪТ ИМ ЗА" ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ПО ТЕХЕН ТЕРТИП" НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ /ОСОБЕННО ПО ВРЕМЕ НА ТЪРГОВСКА ВОЙНА НА ЗАПАД / !!!

115

Анонимен

преди 5 години

Да,така е.Но съществуват множество пътища за Глобализация.Русия върви по правилния път.Запада няма и най-малка представа,копко неосъществима и опасна е "псевдоглобализацията" която натрапва на Белите хора.

114

ПАВ

преди 5 години

Защо на Русия и викат ***, мнозина не знаят,защото където живеят прасетата отделно от хората на мястото му викат ***, така Русия живее отделно от цивилизационният свят стотици години(с изключение на Петър |) заради чувство за малоценност ли не знам, но народът и живее в ***.

113

Я па ти...

преди 5 години

До Хахаха 118 Еърбъс с главна буква , а Русия с малка буква. Що така бе Миме ? Така ли уважаваш "бротска" Русия ?Хахаха!

112

Я па я...!

преди 5 години

Самоизлагация.

111

Анто

преди 5 години

Този е голям ***.

110

Анонимен

преди 5 години

Днес, засрамете се ! Има и по-добри *** "анализи"

109

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам само честните,образовани и търпеливи руснаци те не заслужават тия беден живот които ги принуждава да живеят ПУ тя и олигарсите му.Русия притежава 1/6 от територията на света и може би повече от половината от половината му природните богатства !Представяте ли си ако това бъде ръководено за благото на 110 млн руснаци! Та те трябва да са най богатите на света и всички да им завиждат , а какво се получава народа беден олигарсите богати и изнасят печалбите в САЩ и Европа.Руснаци докато щ

108

Хахаха

преди 5 години

Това платено мнение на поредната пробита розова капачка.нищо не може да спре развитието напред на русия.а голяма част от тези технологии за които говори платената капачка се правят точно в русия.дори половината от проектите на Еърбъс се правят в руски конструктори бюра.факт.

107

Канадиец2

преди 5 години

И като са 10 човека в тоя апартамент и едни работят, а други са на социални помощи и нямат проблем с наем от 1200-1300 долара. Ама такива като мене, дето искат да живеят само с жена си какво да правят като тия свалиха заплатите навсякъде на минимума, понеже живеят като животни и колкото и да изкарат все им се вижда много

106

Анонимен

преди 5 години

*** приравни русия с африканските държави. Изолация и мизерия, явно си го заслужават руснаците.

105

To6

преди 5 години

ПЪЛЕН СМЯХ, ПОРЕДНИЯТ ЛАЛКО. РУСИЯ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-СИЛНА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЕДИН ОТ ВАЖНИТЕ ФАКТОРИ В СВЕТА

104

Анонимен

преди 5 години

Колко ученика застреляха днес в САЩ?

103

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Путин каза - Никога няма да позволим времето на Горбачов и Елцин да се върне !

102

Анонимен

преди 5 години

Много съм загрижен за психическото здраве на русофилите, освен че очевидно то е нездраво и много разклатено от слугуването на Москва, сега трябва да бъде и подготвено за неминуемата кончина на Русия.

101

Анонимен

преди 5 години

Язък, изобретението на на царь Пьотр Первой наречено Русия просъществува само 300 години и изживява последните си дни.

100

Анонимен

преди 5 години

Пропагандата в Москва ще продължи до изчезването на Русия, прогнозира Михаил Крутихин.Българските русофили да се прекръстят на мокшофили по името на новата държава на мястото на днешното подмосковие и коренния блатен народ мокши населяващ тези области.

99

Анонимен

преди 5 години

Индия одобри сделката с Русия за противоракетните системи С-400 въпреки натиска на Вашингтон.

98

Глобализацията

преди 5 години

България в ЕС и НАТО - деиндустриализация, мизерия, опростачване, депопулация.

97

Анонимен

преди 5 години

За какво им е глобализация?! Пият си лосиона за вана руснаците, а интернет троловете им обясняват какъв райски живот си живеят в Русия :)