7

при

преди 5 години

Комунизъмът

6

Сп???нс

преди 5 години

като бях в университета ни занимаваха един семестър с психология /или нещо подобно/ , работата е че тогава научих, че лудите професори не са запазена марка на Холивуд. По цял свят са се провели и документирали много психо-социални опити с деца и в сравнение с това на което са били подложени в името на науката - кучето на Павлов е било галеник на съдбата.

5

Дядо Мраз

преди 5 години

Точно тук, в този сайт преди 2-3 дена имаше статия за разделени тризнаци. Нарочно. Експериментално. В САЩ. Единият от трите в последствие се самоубива след цялата история. Дали само в Русия се случват такива неща - не, не само в Русия. И в САЩ, и в България, и в други страни, но информацията за другите страни не стига до вас, защото никой няма интерес да Ви я предостави, а Вас Ви мързи да потърсите.

4

Анонимен

преди 5 години

1 само там ли. Така ми мислиш. И в България стават, гледай в Ничия земя една история от 21 век в българска болница, как казват, на родителите, че бебето е починало и това е биологичен ***. Проплакало бебе, починало и родителите не могат да го погребат. Но бебето го няма. Акт за раждане има. Как ли живеят тези хора?

3

Мужик

преди 5 години

Все нормально.

2

Анонимен

преди 5 години

Социален експеримент?Ще бъде разсекретен 2060г.

1

хахаха

преди 5 години

Само в Русия може да стане такова нещо.