18

Анонимен

преди 5 години

До Измаилабе нали уж преврата беше подготвен от Фето , сега пък от къде ти хрумна ,че евреите са го подготвили !? Или просто така ти дойде на ум !

17

баба мара

преди 5 години

израел нарочно се конфронтира с израел защото зад него е сащ с орьжията зорлемси тьрсят белята какво правят бунтовниците до границата с израел кои ги изпратитам всичко е планирано насила се тьрси конфликт

16

патриот

преди 5 години

До само НАТОНа руснака докато му дойде кефа да те защити , ще хвърлиш топа ! Въпреки ,че Асад им плаща пак нищо не правят ,само се лигавят там !Ние ги чакахме цели 500 г. да им дойде кефа и да решат да ни освобождават ! От другите 9 войни които са водили с османската империя нито една война не е била с цел "братушките" да ни освободят !

15

Анонимен

преди 5 години

ИЗБИЙТЕ *** ...И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.

14

Измаил

преди 5 години

Атакувахме турския кораб който носеше " хуманитарна помощ " за терористите , запушихме устата на Ердоган !-И се извинихме и платихме.Ако Мосад си постави задача да унищожи Ердоган или Лилипутин бъдете сигурни , че ще направим така ,че техните хора да ги гръмнат -Пробвахте с преврата ,след неуспеха обявихте че сам е органижирал и осветихте всичките си агенти и сега са в мища дупка.

13

само НАТО

преди 5 години

До абе този АсадЕ затова по-добре ,че сме в НАТО ! Виждаме руснаците колко пазят и защитават Сирия ! Пази Боже да не се наложи руснак да ни спасява и защитава ! Може и да го направи но после ще ни одере кожата !

12

х

преди 5 години

Русия помага на Иран да складира боеприпаси до границата с Израел,и се чуди защо и как....

11

Мосад

преди 5 години

С Израел който се е хванал да спори или да воюва , винаги губи ! Ние не прощаваме ! Не се страхуваме от велики сили понеже ние самите сме по-велики от тях ! Атакувахме турския кораб който носеше " хуманитарна помощ " за терористите , запушихме устата на Ердоган ! Защо не можа да ни отговори , защо не свали наш самолет както свали руски самолет ?! С нас шета не бива ! Ако Мосад си постави задача да унищожи Ердоган или Лилипутин бъдете сигурни , че ще направим така ,че техните хора да ги гръмнат

10

абе този Асад

преди 5 години

защо плаща на руснаците , нали за да му пазят държавата и властта ?!Американците няколко пъти бомбардираха , руските мишки се скриха в дупките си ! Сега евреи и иранци се бият на сирийска територия , руските мишки се крият в дупките си ! Този Асад е напълно ненормален ,че плаща на руснаци да му пазят държавата !

9

Пончо

преди 5 години

Бях гледал интервю на иранския президент на въпрос дали Израел представлява опасност за Иран човека се смееше, казваше че за тях Израел не е нищо и никаква опасност, ще ги унищожат за нула време ако искат.

8

Анонимен

преди 5 години

Иран не можа да набие Садам с бедната му армия и остарели оръжия ...скача на Израел. ПрИ първата грешка , ще им се разхвърчатт чаршафите чак в суетския канал. Аман от проповедниции.

7

Анонимен

преди 5 години

Въпроса трябва да се реши по соломоновски Русия да изпющи Иран, а САЩ Израел.

6

Иван

преди 5 години

Иран не се казвали че ще унищожат САЩ или Европа, но постоянно говорят за унищожаването на Израел. Така че те са проблем на Израел и те да се оправят с тях. Имат си и атомни бомби.

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПървият умник явно се слага измежду 2-та милиарда.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво на Израел ! Да не забравяме, че дори Садам води война с същия този аутоляхх на Иран през 80те. Краен ислямист, който никой нетърпи в региона. Мачкайте с вас сме.

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Запукта ли се Израел и Иран веднага ще се включат САЩ, Канада, Англия от една страна и Китай и Северна Корея от друга. А в Кремъл ще си купят пуканки и ще гледат ядрено шоу, отг ложата!

2

Анонимен

преди 5 години

Е то е крайно време там да стане една голяма война и да се приключва! Иначе Близкият изток ще бъде едно огнище на напрежение докато свят светува.

1

Анонимен

преди 5 години

Дано! Въпреки, че ще умрат от няколкостотин хиляди до няколко милиона, най-после ще има възможност войната да се пренесе и в Европа и да стане световна. Земята трябва да се отърси от всичката тази *** и да се сведе населението на Земята под 2 милиарда. Иначе трудно се диша вече.