68

ПЕНКО

преди 5 години

ДАВАТЕ ЛИ "СМЕТКА" , ЧЕ ТЯ Е БИЛА ЧЛЕН НА" ДОЙЧЕ -КОМСОМОЛ" !?!? ДА СЕ ПРОДАДЕШ НЕ Е ВЕЛИКО ПОСТИЖЕНИЕ !!! ТЯ МАЖЕ БИ Е ПРОДУКТ НА ИСКЛЮЧИТЕЛНОТО ,НЕВЕРОЯТНОТО , УНИКАЛНОТО-ПЛАНИРАНЕ НА ГРАБИТЕЛИТЕ-БУРЖОА!!! --- МОНАРХИИ В РАЗЦВЕТ !!! МОЯТ АПЕЛ Е СЛЕДНИЯТ... -УБИВАЙ , УБИВАЙ, УБИВАЙ/ МАТЕРИЯТА СЕ ТРАНСВОРМИРА И НЕ СЕ ГУБИ/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

германците, или са дрогирани или са оглупели като цяло.

66

Анонимен

преди 5 години

Пиявицата Меркел докато не изсмука кръвта на всички християни няма да напусне поста канцлер.

65

Идеалист

преди 5 години

Чиста лъжа. Споразумяла се със страни, от които не са идвали мигранти в Германия.

64

до Халесандър

преди 5 години

Тя се поразумя а ти копира от сайта на БТА и постна Текста само тука , цялата ви Медия е за проверка от Симеонов

63

Ludoto Lenche

преди 5 години

...sportazumiala se bila s 14 strain ?!?....vie kak mislite ima li niakoia strana ,koiato da jelae migrant ?!?...osven "golemia priatel na Merkel " ?!??.I " golemia evropeets " !!

62

Анонимен

преди 5 години

Германците си свършиха работата,подбраха читавите,останалото аут!*** не им трябва,за това и пращат свои у нас!

61

Лъжливото овчарче

преди 5 години

Боко нали каза че няма да приемаш емигранти връщани от Германия беее...

60

ДОБРЕ ДОШЛИ...

преди 5 години

Германия винаги е била, е и ще бъде нашият най-верен приятел и съюзник! Herzlich willkommen in Bulgarien! Wir sind erwartungsvoll euch hier abzuholen! Wir verlassen uns von euch!

59

до 59

преди 5 години

гответе дъщерите и жените си да обслужват немската армия по границата, по същият начин, както южнокорейките обслужват американските войници по границата им със северна корея. за някой това ще е доходоносен бизнес!!

58

до 59

преди 5 години

цяла България става бежански лагер от затворен тип! немците го могат това добре, още от времето на 3-тия райх!!

57

до 59

преди 5 години

челта е да бъден спрени от това да излизаме от рая България към западна европа и германия, иначе за млизане всеки желаещ ще бъде пуснан в родината ни. целта още веднъж е нищо да не излиза, а не нищо да не влиза! с българия е свършено!!

56

к0нсерва

преди 5 години

Западните Медии пишат, че София вече се разбрала с меркел и за изпращането на немски гранични войски по Българските граници. Значи, скоро България официално ще е под немска окупация на 4-тия Райх. Честито!!

55

Неджендър

преди 5 години

Не е джендърско мислене, досега приемаха мигранти и те работеха, смятаха, че и сега ще дойдат един милион работници, а пък то каква излезе...Не познаваха тези хора или Меркел я държат с компромат, падне ли от власт, няма как да я ползват

54

Анонимен

преди 5 години

покажете документа..

53

Анонимен

преди 5 години

Поредните фалшиви новини, пропагандата работи на пълни обороти.

52

кандидат-джендър

преди 5 години

До Анонимен 48Абсолютно!Първо ги канят,после ги гонят!Ако някой вижда здрав разум в тая дивoтия,аз не виждам!Сигурно не съм дорасъл за джендърското мислене,най-демократичното в света!

51

Анонимен

преди 5 години

Щом не казват кои са страните, работата е ясна, може би сделката е шенген за България и Румъния

50

3000 евро чисти

преди 5 години

4-членно семейство Бежанци им дават в Германия 3000 евро чисти пари , ако работят за тези пари пак не могат толкова да изкарат заради високите Данаци в Германия , кой глупав Бежанец няма да изка в Германия , тоест буквално Германия предизвиква идването на Бежанците

49

Asyltourismus

преди 5 години

Тва няма да спре потока от Бежанци или както се казва в Германия на немски Asyltourismus , министърката на външните работи на Австрия каза е едно предаване по немската ТВ как Мароканци идват в Австрия с полет Казабланка-Истанбул-Виена , четете чужда Преса тука само копирани Текстове от други наши сайтове