31

Tedi

преди 5 години

Mnogo hubabo semeistvo-da sa jivi i zdravi

30

Анонимен

преди 5 години

Когато човек дава с чисто сърце, на него самия му се дава в пъти повече. Но трябва живота ти да е чист ... ако даваш за да изкупуваш минали грехове - не става, Господ подкупи не приема.Поклон и уважение към въпросната двойка !

29

Анонимен

преди 5 години

Миличките, да даряват, но и ако такива хора управляваха тези пари със сигурност щеше да се сътвори нещо прекрасно, а после слушаме давалери за милиони с лекарства, за скандални обществени поръчки.

28

Snorky

преди 5 години

Огромен респект!

27

Анонимен

преди 5 години

Браво, прекрасни сте! Бъдете здрави и много щастливи!!!

26

Да, чудесно е

преди 5 години

Браво! Страхотен жест и то към най-малките и беззащитни душички. Дано този мил жест, който сте направили ви донесе само щастие и да ви се случват само хубави неща в живота. Пожелавам ви, и вие да изживеете радостта да бъдеш родител и да възпитате децата си да бъдат достойни хора.

25

До номер 24

преди 5 години

Злобата не е добър съветник...А жестът на хората е факт!Ти кога и на кого си дарил?

24

Мишо

преди 5 години

До нещастните и злобни душички по долу... вие дарявали ли сте някога нещо? Причината няма никакво значение, важното е че са го направили. Жалки злобари...Да са живи и здрави двойката от снимката !

23

по-полезно

преди 5 години

По полезно е вместо да дадеш на просяка пари, е да му намериш работа. Дали пари на болница? При това точене на средства- тези са много наивни.

22

Сандо

преди 5 години

до къде сме я докарали, да даряваме щото болнниците са но в окаяно състояние

21

до 19

преди 5 години

Да, вероятно има и хора, които даряват, за да привлекат внимание, но е важен жеста!Да не мислиш, че на тежко болните им пука дали някой ще им дари пари тайно или явно, излъчвано по телевизията?Важното е да съберат по-бързо пари за операция и лечение и да се излекуват!Така че дано повече хора даряват, дали явно или тайно - няма толкова значение!

20

Браво!

преди 5 години

Дълги години щастие и в болница да стъпват само за раждането на децата си!

19

посегнахте и на тях!

преди 5 години

Вече и от младоженците ли ще чакате да дават пари за това и онова?

18

браво ,но само ако

преди 5 години

са го направили искрено от сърце , а не да са го напраавили за да станат известни в медиите или от вярване ,че Господ ще види постъпката им и ще ги дари със здраве !Има много хора които правят дарения , но много от тях са вярващи и го правят за лична изгода ,тоест вярват ,че Бог ще ги предпази от заболявания и други нещастия ! Други пък даряват за да привлекат нечие внимание ! Много рядко хора даряват без да имат някаква лична изгода !

17

Анонимен

преди 5 години

Браво, да са живи и здрави! Дълъг и щастлив живот им желая!

16

до бай Шиле

преди 5 години

ми селска му работа , ама това е положението - Бг се управлява от *** ,културата селска, народа и той -вери примитив !

15

Гoшу

преди 5 години

Браво, похвално! Явно са си навили на масрафа, щом се женят на такова място и нямат нужда от няколко хилядарки под формата на подаръци

14

бай х

преди 5 години

.. за здравеопазване отиват към 6 милиарда / от вноски и +от бюджета/ и все не им стигат ....та опряха и до дарения .... няма такова крадене като това на бялата мафия

13

Бай Шиле

преди 5 години

Добре де даваш 1000 лева и викаш Нова Телевизия е тази благотворителност не ми е ясна.

12

Анонимен

преди 5 години

хайде сега всички сватбари да пишете тук по едно браво , че вашите селянчета ги дават по тиливизора - елементарни сте !пак ще кажа - в Бг остана само селятия,простотия и чалга