59

:)

преди 5 години

Меркел и Лили Иванова са безсмъртни и от тях отърване няма! :)))

58

Анонимен

преди 5 години

унижение за бабушкерата и съд за поразиите, които причини на Европа с политиките си!

57

Идеалист

преди 5 години

Меркел трябва много бързо да освободи властта в Германия. От времето, когато ЦРУ и подслушва телефона и после беше привикана в САЩ, тя не работи за Германия и ЕС. Не зная с какво я пречупиха, но това съм забелязал. ВБългария нейната роля се изпълнява от Цветан Цветанов. Той е на каишка в посолството на САЩ. Вероятно е зависим, че е син на най-доверения човек на генерал Каракашев и е работил като младеж в ДС. Следете изказванията му, даже последното от днес. Бойко Борисов е колебаещ се .

56

Име

преди 5 години

какво значи си отива? забърка кашата заедно с кръжеца си от "мислители" за собственя си джоб и партийно издигане (точно, както при хонекер и хитлер), гадни нагаждачи и манипулативни медии и.... си отива, просто ей-така? не става така драги мои, истанбулски конвенчета! а отговорността, като тази на юнкер на кого я оставяте, на нас, да ви плащаме тлъстите пенсии, за това, че превърнахте живота на милиони в отпадъчен продукт на скодоумите ви? не, ресто! не струва!

55

Анонимен

преди 5 години

Че забърка голяма каша, спор няма. Да ходи на село и да си кара старините и да не се меси в работи от които не разбира, за да не я бият старците.

54

Име

преди 5 години

краят на комсомолската пропагандаторка на хонекер и щази е предрешен. единственят възможен сценарий, след гигантската медийна лъжа, че е постигнала успех с 14 страни по въпроса за мигрантите, които изнасят в чужбина милярди, които ние плащаме с къртовскя си труд е затвор за меркел и обкръжението и, което ще бъде съдено за престъпления срещу човечеството. при това напълно справедливо.

53

Анонимен

преди 5 години

2 или3 - няма да е е краят на Меркел, все още не, но значително ще отслаби позициите й в Германия и пред света.

52

Анонимен

преди 5 години

Аржентина ще загуби.

51

Анонимен

преди 5 години

След вторият гол на Аржентина, Циника получава множествен оpгaзъм!

50

Анонимен

преди 5 години

Време е да си ходи.

49

Анонимен

преди 5 години

Когато и да си отиде меркелица все ще е късно - щетите които нанесе на Германия и целия Европейски съюз са непоправими. Добрата новина е че отиде ли си уруспията баце е пътник!

48

Анонимен

преди 5 години

Не е честно континента Африка да играе срещу Аржентина, ало фифа?

47

Анонимен

преди 5 години

Санитарите са зад Марадона!Чакат инфаркта!

46

Анонимен

преди 5 години

Линейката чака за Маршлякдона...да свърши с кокаина!Меси-то ще си оскубе брадата!

45

Анонимен

преди 5 години

Немците докааха, че деморацията не работи първо избраха фюрера сега избраха Меркел. Hемците са камикадзета и екстремисти над Берлин трябва да падне една ядрена бомба и да се отървем от немския халифат веднъж завинаги. Писна ни да сушаме за Меркел какво решила да не сме и роби Тая богиня ли е кава е 4 мандата изкара надмина всички диктатори.

44

Анонимен

преди 5 години

Фенчетата на Аржентина, усещате ли какво ви се готви? :DТече операция "Да изхвърлим гнома".

43

Циник до 46

преди 5 години

Пречиш ми да гледам мача!Къде ще влизаш - не ме интересува!Вижда се , че си доста ***!Работя вече 18 години в Германия - плащам данъци...да храня африкански, и арабски диваци...а част от данъците ми отива сигурно и в България...за роми...магистрали, и шеметаци като теб!Dummkopf!:-)

42

Анонимен.

преди 5 години

Мдаа иде краят на либерастката джендърмерска наглост. Скоро всичко и всички по местата си, най-вече тежко психично болните драпащи за привилегии.

41

до Hafen die Wahrhei

преди 5 години

Точно ти си последният, който трябва да обяснява кой се храни от немска цицка. Пишеш на български, защитаваш немската си дойна крава... жалка работа.

40

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Няма да влизам в безсмислен спор с вулгарен тип, който е захапал немска цицkа и непрекъснато я плюе!Храни куче да те лае!