79

Анонимен

преди 5 години

Дръвчел ли? Треперех като лист.Кротък и свит човек съм и не заслужавах това.

78

Анонимен

преди 5 години

до 74. Какъв германец. В Германия масово не се говори немски, защото са само чужденци основно. А ако говорят немски, веднага се усеща акцента. Много ми е приятно да си говоря с немски баби, интелигентни, с елегантните дрехи, говорещи учтиво. Но това ще е минало след време. Младите са масово в смесени бракове, боядисани в лилаво, зелено, татуирани с пиърсинси, половината коса обръсната.

77

Анонимен

преди 5 години

Тодор а ти сети ли се да подадеш сигнал, най-малкото показвайки начупената ти лична карта? А и явно с нещо си провокирал. И аз съм в Германия и се отнасят добре. Мъжът ми в български номера го спряха на магистралата, сам мъж през ноща. Прегледали ли са колата, разпитали са го. Той е обяснил, че е в отпуск и се прибира до България, кара еди какъв си багаж на приятели. Имай предвид, че ако си се "дръвчил" нещо и като знам какви "българи" има тук, нищо чудно.

76

Тодор

преди 5 години

Винаги съм подкрепял нацистите докато преди седмица не ме проследиха заради БГ номерата на колата спряха с колата две млади полицайчета в Баварски град -Марктредвиц.Голямо гаврене в центъра на града пред много хора "крадеш ли?"- десетина пъти "нож имаш ли?" - десетина пъти "какво търсиш тук" прегърнаха ли личната карта на две гледайки ме надменно не знам до къде щяха да стигнат ако не бяха разбрали, че брат ми е хирург в града.На момента омекнаха, че и приятелки започнаха да се държат.Мамка им.

75

хюго бос

преди 5 години

Либерастоболшевиките, отявлени радетели на *** грантаджийски ценности и чиито бащи и майка бяха осявлени комунисти в ЦК- тата и шефове на трудови лагери, заявиха, че детето не отговорно за родителите и не трябва да бъде критикувано за това. защо да бъде различно за децата на нацистите?! нали либерастоболшевиките се бярят за равенство или пак по стар болшевишки обичай, някои са по-равни?/

74

Анонимен

преди 5 години

Чест й прави, че никога не се е отрекла от баща си за разлика от други нацистки копелдачета.

73

Разликата в режимите

преди 5 години

Германия с нацистите преди войната и след войната - икономическо чудо, България с комунистите икономическа развалина.

72

Враца

преди 5 години

6 милиона? Ха ха ха, хи хи хи, хо хо хо. Еврейската пропаганда не спира.

71

секс маниака

преди 5 години

*** сталин е избил много повече руснаци, отколкото Хитлер евреи, но него никой не го съди.

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Германците си нямат никакъв късмет от към управленци. Един път ги управляват еврюги и за фурер си избират австриец, също еврюга, а сега са на път да ги яхнат арабели.Баси, никак не им върви ! Не само в Русия, но и в родната Германия.

69

Адолф Хитлер

преди 5 години

Веднъж, преминавайки през вътрешния град, внезапно попаднах на явление в дълъг кафтан и с черни странични плитки. Първата ми мисъл беше: Това евреин ли е? Те определено нямаха този вид в Линц. Скрито и предпазливо огледах внимателно мъжа, но колкото повече се взирах в особеното изражение и го изучавах черта по черта, толкова повече в ума ми сам се оформяше въпросът: Това германец ли е?

68

пак лъжи

преди 5 години

и сто години да повтаряте за избитите 6 млн юдеи - ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!!!!! няма такова нещо това е лъжа стига сте повтаряли като папгали!!!!

67

Манол

преди 5 години

03,02,1943 ---. 06,06,1944отговора на всичко е между тези две дати.

66

Чичо Адолф

преди 5 години

Arbeit macht frai

65

Анонимен

преди 5 години

На Гьобелс си му личи дори от самолет, че е евреин.

64

Анонимен

преди 5 години

До М-да!!! 66Както и самия Гьобелс е бил 100% евреин. За Хитлер се споменава, че е 25% с еврейска кръв.

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До АнонименТи в ред ли си ? Къде видя проблем ?

62

М-да!!!

преди 5 години

Магда Гьобелс е била еврейка! Това е била и най-стриктно пазената тайна в Третия райх.

61

Анонимен

преди 5 години

Сталин два пъти провали плановете на глобалистите - първият път краят на 20те години когато отряза квитанциите на Коминтерна и Троцки и заяви, че няма да има световна революция ами ще си оправя Русия. Тогава Фин-интерна изпадна в бяс и започна да финансира Хитлер и Германия. Но и втория път не успяха, Русия още не се беше възстановила от погрома 1917 година но пак успя сама да скърши гръбнака на Германия и глобалистите през ВСВ.

60

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТука сте влязали една шепа рубладжии за да се самозалъгвате ! Ваш проблем !