18

До 18

преди 5 години

Всъщност, някои от описаните горе общини са или са били до скоро от опоменатите от теб общини, които не бедстват. Свери си информацията.

17

Анонимен

преди 5 години

В Роман е най- ниско и се събра много вода след изпускането на язовир Искър в София.

16

Анонимен

преди 5 години

Непочистени са да! *** обича да си хвърля *** в коритата, после реве как държавата не се грижила...Пълна пародия

15

Анонимен

преди 5 години

ЩОТО КМЕТА ПАРИ Е ИСКАЛ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОРИТОТО НО ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ЗАЯВИЛИ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ!-----------А защо да му дават пари след като е откраднал фонда за бедствия и аварии? Прави впечатление че бедстват само общини управлявани от комунистите, защото са си раздали парите за бедствия. Имали община управлявана от ГЕРБ да бедства, няма!

14

Дивия изток

преди 5 години

Ние не сме за живот в града, мръсотия, простотия, ВИК от втората световна, пътища от най Тошово време, тротоари без никаква идея и тук таме, почистване на улиците никакво, сградите пред падане, отводняване никакво, паркинги никакви, правила никакви, кучета и котки по улиците, *** около блоковете... Трагедия

13

Анонимен

преди 5 години

ЦЕЛИЯ ГРАД ДА СЪДИ БЪЛГАРИЯ!!!ЩОТО КМЕТА ПАРИ Е ИСКАЛ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КОРИТОТО НО ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ЗАЯВИЛИ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

МАЛКО ВАЛНЕ И СЕ ПОЧВА С ОЛЕЛЕ!!!В ГРАДОВЕТЕ ШАХТИ НЕПОЧИСТЕНИ 90%В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ДО РЕКИТЕ ЗАЛИВАТ ГИ!!КАКВО ЛИ ОСТАВА АКО ВАЛЕШЕ ПОВЕЧЕ!ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО В БЛИЗОСТ ДО РЕКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖИ РЕКАТА ДА НЕ ГО ЗАЛИВА ПРИ ПОВИШЕНИЕ ОТ ПОЛОВИН ДО 1 МЕТЪР ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!!!ПЪРВИЯ МАНДАТ НА БУДА БЕШЕ СЪЩИЯ ЗА ЯЗОВИРИ И КОРИТА НА РЕКИТЕ ПАРИ 0!

11

Анонимен

преди 5 години

ВИЖДАТЕ ЛИ КАК ОТ ЕДНАТА СТРАНА РЕКАТА Е ДОБРЕ ОБЕЗОПАСЕНА В БЛИЗОСТ ДО НАСЕЛЕНОТО МЯСТО НО ОТ ДРУГАТА НЕ Е ДАДЕН И ЛЕВ И ЗАТОВА ГО Е ЗАЛЯЛА!!!АКО ПИТАШ КМЕТА ЩЕ КАЖЕ ПАРИ БУДА НЕ ДАВА !!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ВИНОВНИК Е БУДА!

10

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Природата плаче след ''успешното'' европредседателство!

9

Без име

преди 5 години

Нехайството на всеки един гражданин се наказва.Няма как да не се стигне до там като всеки се интересува от собственото си удобство.Цялата държава се е прввърнала в едно сметище.Като изхвърним *** в реката и си мислим,че не се вижда си мислим че всичко е наред не не е.

8

Агенция по водите

преди 5 години

Речните корита не трябва да се пипат защото този акт е груба намеса в делата на майката природа.

7

Mirko

преди 5 години

Масовото, безобразно, поголовно, дивашко, антибългарско изсичане на горите, няма нищо общо с наводненията през последните години. Да живее обединителят на Западните Балкани !

6

шоп

преди 5 години

Толкова безработни блдолики получават помощи от държавата, ако трябва всеки ден ще пощят треволяците от коритата на реките. Поне да си заслужат това, което смъкват от нашия гръб.

5

В бойколандия

преди 5 години

е така потоп след потопа, ако няма потоп има банкянския бек. Още трябва да се събуди мит'ряла!

4

данъкоплачещ

преди 5 години

Де да имаше Господ,който да пренасичи тази река покрай "Коня"в София,за да измие фекалиите и вонята,които се разнасят 28г.от там из цялата ни страна.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия са откровенно ненормални да стоят на този мост в тази ситуация. После гражданска защита, този и онзи...Че и детето закарали...Образованието , че не става , не става, ама инстинкт за самосъханение не е ли останал?!?

2

Анонимен

преди 5 години

НАВОДНЕНИЕ Е КОГАТО ПРИЧИНАТА СА ВАЛЕЖИТЕ!ТОВА СЕГА Е БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ ПРИ КОЯТО НЕ СЕ ДАВА ЛЕВ ЗА КОРИТАТА НА РЕКИТЕ ДА СА ОБЕЗОПАСЕНИ!

1

Анонимен

преди 5 години

Благодарим за рекламата на адидас...