19

Бобчо

преди 5 години

Иии, само информативно - километража на Голфу е застинал на 210км/ч?!?!?!? Какво повече да кажа?! Вече го написах по-долу.

18

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата глупост е да се свързва контрола по пътищата с "на всеки километър да има КАТ" или с "до всеки шофьор катаджия". В държавите където има контрол, няма "на всеки километър КАТ" или "до всеки шофьор катаджия". Доста просто е обяснението ....

17

анонимен

преди 5 години

Не може на всеки киломвтър да има КАТ!Човек като си няма никой в главата и кара с 200км,никой не може да му помогне.Трябват по-вече учебни часове за шофьорски курсове,за да се научи на дисциплина на пътя.

16

Анонимен

преди 5 години

Над 99% от нарушенията и катастрофите са пряко последица от това, че КАТ не работи. Факт... Тази верочтно е по същата причина. Някъде в статистиките на КАТ да видяхте катастрофа понеже няма контрол? Няма, няма и да видите.

15

Бобчо

преди 5 години

По-долу чета за състоянието на пътя - често пътувам по тая отсечка и състоянието и е много добро. Пътя е предостатъчно широк с много дълги прави и почти без завои. Проблема е, че за 10 години от които редовно пътувам по тази отсечка(Гурково-Сливен) ни веднъж не видях патрул на КАТ!!!(не се шегувам, звучи невероятно, но е факт) И всеки пътуващ там знае това и кара с колкото може колата! Има една отсечка след разклона за Твърдица която е около 7-8км абсолютно права, там карат с над 200 постоянно.

14

Анонимен

преди 5 години

Правилното заглавие е:"Български шофьор навлезе в насрещното движение и се блъсна челно в турски ТИР, вследствие на което загина".

13

Анонимен

преди 5 години

Ок,съгласен съм,контролът и наказанията търпят жестока критика,вероятно тази свободия и хаос по пътищата е следствие до голяма степен и на това,но за мен САМОконтрола,търпението,етиката на пътя и общо взето всички чисто човешки качества,които рефлектират ,когато седнеш зад волана са причината за над 70% от катастрофите.Пр()ст народ сме,повярвай ми !

12

До 13

преди 5 години

А нещо за контрола в България и в другите държави няма ли да напишеш?Толкова ли не се усещаш, че пишеш за следствието, а не за причината?! Кка шофират шофьорите винаги и навсякъде по света е следствие от контрола.

11

От 6 до 9

преди 5 години

Не говорех за конкретния случай.Няма какво да споря ,влез в нета и се поинтересувай за ПТП и следствена смърт в България .Да,вероятно и чужденци -простаци има,но тук сме първенци по камикадзета в света ! Изкарвам си прехраната на пътя,шофирал съм в доста държави,такова безрасъдие в шофирането като на нашето няма !

10

До 11

преди 5 години

Не бе, манталитета им е такъв на чужденците, както и възпитанието, културата, обучението им е зле, а за чипът да не говорим. Нали с това балъците обясняват какво става в България.

9

Анонимен

преди 5 години

Турските тираджии карат като за последно(апропо и румънските), щото си знаят, че каквото и да направят тук, ще им се размине. Е, ако има жертви, може да се наложи да платят малко пари(за квартира, че да излязат под "домашен арест").

8

Rail

преди 5 години

Vsichkia transit transport prez rbg samo na tovarnite vlakove prez bg jeleznicite.

7

До 6

преди 5 години

Най-опасно шофират в България чужденците, които тук са като отвързани заради пълната липса на контрол за спазването на закона. Вероятно манталитета им е такъв ... според теб ...***.

6

Киро

преди 5 години

Пак турски три. Турските тирове избиха сума ти народ през последните години. Мерки никакви.

5

Анонимен

преди 5 години

В основата на всичко е манталитета ни на шофиране.Масово неспазване на правилата,непокрита самонадеяност," героични постъпки" следствие на гадже до теб или бело в носа,бързи и модерни коли,които доста от шофьорите им не разбират,че все пак не са танкове,в допълнение и лошата пътна инфраструкура.... И ето...проверете колко смъртни случаи има средно за година по пътищата ни.Ми те като гробища ...Жалка картинка сме .Ние сме най-бързащата нация в света...бърза вече...за къде бе,*** ?

4

Анонимен

преди 5 години

Пак турски тир...

3

аз

преди 5 години

по тесни без маркировка и обрасли с дървета и храсти пътища е така

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Защото ***** имат силна икономика и изнасят стоки навсякъде

1

яз

преди 5 години

ми то ако не е от турция ще е пиян украинец. все има някой да избива българите