26

Анонимен

преди 5 години

Този самолет влиза от Франция, която е член на шенген. Това, че този самолет влиза от там не е голяма работа. Ако този самолет влезе от трета страна, тогава е проблем. Нали се стремим към шенген, тогава защо е този шум. Ако влезем в шенген, тогава всички самолети идващи от тези страни няма да бъдат проверявани! Много шум за нищо. Само прах в очите на хората

25

мухахахах

преди 5 години

"Още един полицай е напуснал по собствено желание."-------------Ти да видиш! Колко е съзнателен и отговорен:)))

24

Анонимен

преди 5 години

Този освен да гледа лошо нещо друго може ли да прави?

23

Анонимен

преди 5 години

Ръководител регионална дирекция Аерогари граждански уволнен,а къде са другите аерогари в този регион,значи заповедта да пушат на открито и да посещават сервизни помещения при кацането на еди кой си самолет за който предстои проверка на документите как на него,че и какво,кои,къде вози е дошла от високо инак може самолета да се пренасочи към най-близката гражд. аерогара щом граничарите имат почивка планова или по кодекс,но с негово знание дори аерогарата-базата да е военна гранични и др,пренасочи

22

K.Dies

преди 5 години

Gospodin ministar Radef ste naznachi tam praktikanti cavalieri ot modna agency "Policeman", "BelliDance" ili "Agressia".

21

pipo

преди 5 години

До Анонимен На кой му се работи в тази държава, на полицаите още по малко. На един 22 годишен и да го уволнят на мига, хич не му пука при тая заплата. А да се назначи нов отнема повече от 6 месеца с проучването и подготовката му. Това струва пари на държавата и никой не ги възстановява. Няма мотивация, защото в големият град за тези пари работа бол. Но тия момченца като идат в чужбина работят като машинки!

20

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинНе стоя всяка вечер там ами съм се прибирал по всяко време и на няколко пъти съм забелязал че след 22 е пустош, посрещащите могат да се качат до гейтовете ако искат. Само човека на бариерата на паркинга стои да вдига с ръце като се развали моторчето на бариерата.

19

Роналдо

преди 5 години

Съседът ми е милиционер на летището. Материалното му състояние е завидно за интелекта му. Което значи, че МВР е организирана престъпна група.

18

pipo

преди 5 години

За 800лв. заплата трудно ще си намери нови. Скоро ще се сблъска с кадровият проблем. После ще търси решаване и на него. Ще отчете много работа и ще се изкара незаменим кадър. Посредствените и некадърни полицаи ще се увеличават, а мотивацията им ще падне почти до нула, защото правителството няма полза от силна полиция, а министъра ще ни уверява колко е по-добре всичко. Как се ограбва държавата, ако куките дебнат от всеки ъгъл? Всичко ще продължава до безкрай, ако ние не спрем това!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Специално Явор Русинов е 10 пъти по свестен и компетентен от пишман министъра! Преди да стане капепеец преди повече от 15 години е бил 8 години в агенцията за бежанците. Кичиков може и затова да иска да го гони, защото знае, че го превъзхожда. Герберюгите предпочитат верните пред кадърните.

16

брей

преди 5 години

Директорът на летището нямал право на повишение 3 години.. мъка мъка, не може да се издигне още малко човека, директор на орбитална станция примерно....Дано някой проследи кариерния им път на уволнените - да не се окажат осъдили МРВ и върнати на работа с обезщетения след 1-2 години? За сметка на нашите данъци.

15

Анонимен

преди 5 години

след 10 вечерта повечето пристигащи самолети не се проверяват, голям праз да не е от скоро така

14

стига глупости,бе

преди 5 години

До До " анонимен&qЧудо голямо,че не проверили!В половината свят не проверяват!Тука *** се натягат,уж че много работят!

13

споко

преди 5 години

споко ще осъдят МВР и пари ще направят

12

Neno Karaveliov

преди 5 години

40 miliona za vip luks autos na prezidentstvoto, dansadjiite i chetnicite mi se vijdat dosta mnogo napompeni...Goranov, kade im e podrobnata plan smetka na prezidentskite generalski automobolni mechti? Kartofi li sha sadiat, metla li sha sadiat, fastaki li sha sadiat ili sha berat leshnici, gabki i barovinki v gorata bul chetnicite da izkarat parite za vip generalskite migrantski vodzila?!

11

Анонимен

преди 5 години

Клоунът Радев от цирк "ГЕРБ" с водещ овчеукротителят Борисов влезе във финална битка за купа "Гинес" !

10

Ужас

преди 5 години

Не доверието в полицията е огромно,граничещо с катастрофа на хората им писна да издържат една каста търтеи на който им е осигурено всичко с народни пари а те се държът като катили и не работят.

9

Анонимен

преди 5 години

Ей овце виждате ли се бе, какви овчари сте си избрали, хак да са ви мизерията и червеното робство което си избрахте след турското, но *** ви кратунки надали ще схванат какво ви се казва ? Не ме трийте ей, всеки има право на свободен изказ !

8

Philip

преди 5 години

Bravo, mvr minister. Oste, oste....videoklipove live doku kak obslujvat po razlichnite granichni porti i gisheta bg slujiteli...

7

Анонимен

преди 5 години

България никога не е имала по-тъ'п клоун за министър от този на снимката ! Потъването на държавата е гарантирано от такива човешки същества в една тъмно-червена болшевишка партия като ГЕРБ ! Време е да се осъзнаете бе племе овче !