10

Анонимен

преди 5 години

До Байрям афендиЕфенди, на всеки 10 души 1-2 са добре подмазани от Партията - майчица. И те живеят добре. Някои - дори много добре. Друг е въпросът за парвенющината и снобизма им, които ги правят направо карикатури. А останалите просто си нямат акъл, нямат критерии за добър, достоен живот. Те са тежкият камък, закотвен на дъното, държи ни в удобното блато на простотията, биричката и пълните с *** тумбаци и мозък.

9

Анонимен

преди 5 години

До БАЙ ХОЙЕ, така сме, Байо! А протестиращите за едно и също, след 2-3 дни се разцепват на "фракции". Та и тия белодробно болни, протестират САМО за себе си. Да, имат право. Но смятат ли, че останалите белодробни се къпят в ГРИЖИ?! Ами ако сте умни протестирайте всички и за всичко, за това, което ви е причинило болестта - УСЛОВИЯТА НА ТРУД, НЕДОХРАНВАНЕТО И ВРЕДНИТЕ ХРАНИ, МРЪСОТИЯТА НАОКОЛО, СТРЕСЪТ, ЛИПСАТА НА ПРОФИЛАКТИКА, БЕЗДУШИЕТО НА СИСТЕМАТА, върлуващото ПАСИВНО и АКТИВНО ПУШЕНЕ ..

8

До 7

преди 5 години

Пожелавам ти го от все сърце..разболей се и ти,и другите да пишат че протестираш за 20,30 лв на ден...дано по скоро го усетиш..

7

Анонимен

преди 5 години

PROTESTIRAT ZA 20-30 LV.NA DEN

6

До 4

преди 5 години

Прав си,това е нечувано.3 пъти свалени и пак прейзбрани...при психически здрав народ това няма как да се получи...имаме проблем,народа е луд..

5

Ранът

преди 5 години

Така е,от третия свят сме...всичко е вече трето качество...от второ на трето.ядем млечни продукти без мляко,месни без месо,караме бракуваните коли на запада.умираме от болести който са лечими..найстина,ставаме само да храним управниците..по добре да сменим флага..

4

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Май прав ще излезе Симеон ! Чипа ни нещо има дефект ! Два пъти го сваляме -три пъти ни го СЛАГАТ ( за борис.оф де)!!! Десет години протести , ама все поединично ! Майки , музиканти, болни, полицаи, превозвачи.... и никога всички ! През ден скандал който би свалил правителство , ама другаде , не и у нас !

3

Байрям афенди

преди 5 години

хабе тоз народ да не е омагьосан бе....или омагьосан или луд..друго няма ко да е..бре бре брееее....ха бе хора надигнете се бе,ако не за вас то поне за децата и внуците бе..цял свят ви се смее и се шегуват,казват ония от третия свят...

2

младен

преди 5 години

Ко са се разбучали всички??? Нали има магистрали и бол Хасфалт за иедене. Оправяме се както наскоро каза винету.

1

Хахаха

преди 5 години

Протести на есен...бизнеса излиза в отпуска...развалено тесто е българина..