9

Анонимен

преди 5 години

Ако се стреля по границите няма да има никакви маршрути на нелегални.Меркел създаде тази миграция и професията трафикант на хора към ЕС.

8

Анонимен

преди 5 години

Единствената причина тук да няма наплив от емигранти е че ние сме най-бедната държава в ЕС и не обичаме навлеци.Имаме си достатъчно проблеми с вътрешната имиграция от ромите.

7

Анонимен

преди 5 години

Кокошкарската ограда на Валери Симеонов от която той открадна милиони,въобще не може да спре пришълците.Споразуменията между Бойко и приятелят му Тайпи също не вършат работа.Унгария затвори границата със сърбия.Сърбия затвори границата с България.Пришълците които съвсем свободно влизат от Турция в България не могат да излязат през Сърбия.И те спряха да минават през този маршрут.Тръгнаха през море към Констанца и Ефорие норд..

6

Анонимен

преди 5 години

То други няма откъде и съвпадат с маршрутите на трафикантите от преди хиляди години,но сега се умъдриха да им плащат за маршрути да си ги подържат и със затворени очи на някои от страни да се намърдат определено трафиканти предлагащи освен другите и този вид стока мигранти под формата на бежанци като преди хиляди и следващи години щот кой ли уважаващ себе си човек демек около средна класа ще се хване на акъла на тези модерно наречени трафиканти и да се наеме да лъкатуши,че да рече да се не види,

5

Факт

преди 5 години

Няма значение какви са маршрутите,колко и какви мигрантите-просто трябва да бъдат спрени,а пристигналите върнати обратно.Щом за Австралия може,може и за Европа!Ресурс има предостатъчно,трябва само воля!Джендърите в Брюксел и по места пречат?Ами да ги махнем тогава!

4

Анонимен

преди 5 години

Щом сороските джендърски *** *** срещу Русия - значи света върви на добре и в скоро време ще се види края на меките китки!

3

ined

преди 5 години

Колкото повече толкова по-малко

2

Анонимен

преди 5 години

Всеки гладен н-р е добре дошъл в България където ще лежи на расистки български левове и ще пърди в устите на либерастите!

1

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Всяко нещо си има цена, само нашите проруски айляци, я карат приживейки на една кълка!