37

Пет

преди 5 години

Бойко ми е набор а Себастиан е набор на дъщеря ми.та са като баща и син.Гласувах за Себастиан и е много оправен млад мъж.сега каза по новините.Иска да правят лагери за бежанците в Либия и Египет и по възможност да не се правят лагери в Е С.Това иска той!Браво!Африканците с кораби към пустинята.

36

црук

преди 5 години

като стигне 2000 метра да му седне на курца

35

сценарист

преди 5 години

Първи епизод -Дядо и внуче Бойко , да беше си ударил една контра бе, виж се.

34

Анонимен

преди 5 години

На снимката - Курц като манекен, Борисов като паметник.

33

Анонимен

преди 5 години

И КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ В ЕВРОПА КАК СЕ РАДВАТ НА КОМУНИСТА БОРИСОВ, СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДОМАШНИЯТ ЛЮБИМЕЦ КАКЪВ Е НА ЦВЯТ - ЧЕРВЕ, СИН ИЛИ ЖЪЛТ.ВАЖНО Е ДА Е ПОСЛУШЕН И ДА НЕ СЕ ТЕГЛИ ОТ КАИШКАТА.

32

БКП=КРИЗА

преди 5 години

КТБ, Виденовата зима, Лукановите вдигания на цените двойно, трите фалита на държавата последният при Луканов, разграбването на пенсионният фонд на Царство България, ограбването на златният резерв на Царство България, обезземляването и опустушаването на селата, убийството на елита на нацията и прогонването му в чужбина, пускането на свобода на криминалните затворници, съдаването на концлагери тип "Гулаг", панелните грозотии, които всеки момент могат да паднат, липсата на пътища и инфраструктура.

31

Анонимен

преди 5 години

ЕС се обезсмисли с приемането на България (ако въобще е имало някакъв смисъл в този изкуствен съюз), защото БКП не се промени, не се покая, не се отрече от зверствата и човеконенавистната си идеология, а те я приеха в ПЕС.С приемането на една страна като България, която е много близо до комунистическите държави (нямаше лустрация, не беше забранена БКП, нямаше смъртни присъди за палача тиран като в Румъния) ЕС реално престана да съществува, защото ако нямаш принципи си нищо, и ако не ги спазваш.

30

Анонимен

преди 5 години

Кога ще има поне един осъден за онези 6 млрд. които изчезнаха от банката ктб, върха на далаверата и шуробаджанащината в България. Истината е ,че народа е *** ние не може да се тупаме в гърдите всяка вечер на 200 грама ракия колко сме велики и най-умни и т.н. , а да сме на дъното нещо не се връзва май излиза ,че сме най прости. Това се насажда още от великия вожд Бай Ташунко и сега сина му винету.

29

Анонимен

преди 5 години

Ех, Борисов, как не се сети.Можеше да ги закараш на Мусала, все пак това са 2925 метра, не е като жалките 1906 м. на Курц.Язък, че на Свинетка не и дойде на ума.

28

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да е състезава с нашия по обиколка на талията !

27

Анонимен

преди 5 години

QSNO PREDATEL ZNAEM SI

26

Анонимен

преди 5 години

Първо нахрани електората.Че скоро няма да има сред кого да въдвориш дисциплината.

25

Анонимен

преди 5 години

И ЕСТОНСКОТО, И АВСТРИЙСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО СТРУВАП ПО ОКОЛО 50 МИЛИОНА.НАШЕТО СТРУВАШЕ 300 МИЛИОНА.И СА НИ ХВАЛИЛИ ГЛАВНО ЗАРАДИ АГНЕШКОТО С ТРЮФЕЛИ.

24

Анонимен

преди 5 години

Крайно десните въдворяват здрава дисциплина сред тъмния електорат.

23

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Ами да му предаде и министъра " директор на водопад" , пардон на европреЦедателството ! Тя и без това и свърши мандата , ама борис.оф ще я остави още шест месеца ( като каква , ако не като шеф на водопадите ) !

22

Анонимен

преди 5 години

Два дена целувки и прегръдки и на всеки в джоба по един-два суджука за спомен от българското председателство.

21

Анонимен

преди 5 години

Какво значи крайно десен?Крайно десните обикновено режат заплати и пенсии. И вдигат цени. Боко върши чудесно тая работа вече три мандата.

20

Анонимен

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ СА МНОГО МАЛКО, Я ИМАТ ДЕСЕТИНА, Я НЯМАТ.ДРУГОТО Е ЖУРНАСТИТУТКИ.

19

Анонимен

преди 5 години

България има нужда от един крайно десен патриот-националист. Но не като нашите тарикат-патриоти, а истински.Като генерал Луков, например.

18

до гробокопач

преди 5 години

Идва парка му подаряваме.Само да се закваси работата.