7

Анонимен

преди 5 години

Риба и добрина. Тя е изтъкна от злоба и ненавист. Мерзавец е рибата. Страшно лицемерна и долна.

6

Анонимен

преди 5 години

Това, че си се сблъсквал с 1 такъв човек не значи, че ВСИЧКИ са такива. Рибите обединяват всички зодия, защото са последната такава. Емоционални и прекалено добри. Търпеливи и като не оцениш и злоупотребиш не чакай повече добро от тях. И сам си си виновен за това. Като цяло тази зодия дават много от себе си, но по-скоро спадат към частните хора. Естествено крадците са от всички зодий.

5

Анонимен

преди 5 години

Скорпиона сте забравили. Зодиите, които сте написали, бледнеят пред Скорпиона.

4

Анонимен

преди 5 години

Козироги е тежък със своята мания да е първи и прав за всичко. На всички им омръзва лъжите които нанасят. Много Неверни са. На такъв не може да разчиташ за нищо. Много несериозни във всичко и във взаимоотношенията с хората. Тежки по характер трудно се извиняват, дори когато са сгрешили и са виновни. Това ги прави отблъскващи.И нежелани.

3

Анонимен

преди 5 години

Това е вярно за рибите. Страшно своеравни хора. Изпадат в тежки много междуличностни отношения. С много високо мнение за себе си без покритие. Считат, че всичко което кажат трябва да се взима за чиста монета. Докато не се окаже чиста лъжа. Изключително подмолна, лицемерно. Нечистоплътни по душа. Много лъжат някой беше казал че крадат. Явно я знае що за стока е и че за нея и 2 стотинки са много да дадеш. Плюнката на тях не си хвърлят по принцип.

2

AAA

преди 5 години

тъкмо си викам след нощна смяна не мога да заспа ако няма статия за зодиите хаахаххахаах , мерси днес.бг , и после що сме били вече и под 7 мил. чакам да станем под 5 след 20 годиниправописна грешка горе поправям се ахахахах

1

AAA

преди 5 години

тъкмо си викам след нощтна смяна не мога да заспа ако няма статия за зодиите хаахаххахаах , мерси днес.бг , и после що сме били вече и под 7 мил. чакам да станем под 5 след 20 години