21

Разград

преди 5 години

Българско гражданство трябва да се дава само на хора, които могат да пишат на бг.Идват в паспортна служба да си взима бг паспорт а не разбира БЪЛГРСКИ ЕЗИК, не може да си попълни формуляра. За какъв бг гражданин става дума?

20

И аз

преди 5 години

И аз казвам: "Смърт на мишките!"

19

Ханс

преди 5 години

Смърт на поганците!!!

18

Анонимен

преди 5 години

"ДПС би трябвало да са доволни-сума ти мюс.лита получиха българско гражданство!А би трябвало на "правоверни" въобще да не се дават паспорти!Били те шиптъри,араби,турци или каквото и да е!"-----Каза човекът, чийто пра-пра-пра-пра-дядо е бил насила покръстен от Княз Борис 1.

17

А бе

преди 5 години

ДПС би трябвало да са доволни-сума ти мюс.лита получиха българско гражданство!А би трябвало на "правоверни" въобще да не се дават паспорти!Били те шиптъри,араби,турци или каквото и да е!

16

...

преди 5 години

До Анонимен Аз пък им се чудя на акъла на тези 180000 кандидати за БГ гражданство. То тук след 15-20 год. ще останат само политици, пенсионери, ромеи и мигранти. Кой ще ги храни, един бг знае.На тях не им трябват бг паспорт за да живеят в България, а за да могат свободно да шарят из Европа.

15

до 14 от 10

преди 5 години

Аз ще трябва да скачам през бюрократичните бариери, така или иначе. Моят въпрос е повече от любопитство. Каква е логиката зад тези закони разпоредби. Аз съм български гражданин, но България не може да ми издаде документи за самоличност защото нямам адресна регистрация в България. Ами ако не мога да се регистрирам, по отношение на РБ аз гражданин ли съм или не съм. Може би ще бъде по лесно да се откажа и да се свърши. Смотана държава, смотана.

14

РусенецЪ

преди 5 години

Край на двойното гражданство! Какви са тия шизофрении ?! Ердин от Русе си е или българин от ромски или турски произход или не. Ама рома, че се изживява като турчин си е негов, собствен филм.

13

До 10

преди 5 години

Защо ние имаме по два адреса? Постоянен, настоящ по закон?! Това е толкова абсурдно! И сигурно някой ще ми каже, че е заради турците, за да е лесно обяснението. Не приемам този довод. С белите държави сме, ама не съвсем.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз пък им се чудя на акъла на тези 180000 кандидати за БГ гражданство. То тук след 15-20 год. ще останат само политици, пенсионери, ромеи и мигранти. Кой ще ги храни, един бг знае.

11

До Каракачанов

преди 5 години

Да се извади статистиката за всички по държави! Статистиката говори най-добре. И по години, разбира се.

10

До 7

преди 5 години

Като говорим за ВМРО, ще говорим за тая партия, без да изместваме темата. ДПС отделно - а кой ти е казал, че е незаконна партия?! Някой, който не знае законите!

9

Невероятно, но факт

преди 5 години

Поради изключително неудобния, бих казал абсурден начин на записване на час в едно от консулствата на РБ, не съм правил опит да си вадя бълг. докименти. С голяма изненада разбрах, че РБ не може да ми издаде документи защото съм нямал адресна регистрация в РБ. С чужд паспорт, не мога да се регистрирам. По -лесно ли ще ми бъде да се пиша напраео чужденец, който иска да пребивава в РБ или какво?" Нашите хора "по консулствата ни сами не знаят бълг. закон.

8

1

преди 5 години

До Тюрк, яваш бе серт.

7

Анонимен

преди 5 години

Какви българи сте тези дето сте писали по-долу бе!Много ми е интересно защо плюете по ВМРО, а никой нищо не казва срещу ДПС !!! Да не би ДПС да е българска партия??? Ами пишете за това колко е "законна" партията ДПС, как са против смяната на турските имена с български на местностите в старозагорско, колко турци са получили двойно гражданство без да знаят дума български!! Ама че хора, "не народ а......."

6

Тюрк

преди 5 години

За да няма двусмислици по-въпроса македонци, турци, албанци, молдовци и тем подобни кой взел кой НЕ, да отпадне двойното гражданство и който какъвто се смята да ходи там, не кеф ми е тук зимата, кеф ми е там лятото, аз имам само българско гражданство, нямам второ турски или американско ! Точка.

5

Анонимен

преди 5 години

ВМРО Е ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ КЪДЕТО САМО 2-3 ДУШИ ИМАТ ДУМАТА.

4

сара

преди 5 години

Крайно време е да се спре политиката на даване на гражданство под път и над път. Особено това на децата на изселници, които даже те са родени тука и не знаят български език.

3

Анонимен

преди 5 години

ВМРО е добре, но днес Валери Симеонов почина политически. Не е голяма загуба, отиде си от политиката още един продукт на тоталитарния режим, антибългарин и милиционер - носител на всичко старо и отречено.

2

Анонимен

преди 5 години

Преди комунизма ВМРО е забранено защото е терористична организация.