11

ДРР

преди 5 години

Повечето сърби си остават ***!Всичко което заграбиха , без нашите Западни покрайнини,се отцепи!Вярно е ,че Косово е първо българска територия от 7 век,доста по късно смесена и със сърби,но в различни райони,и едва през османско се преселват албанци!Но те вече са 90% в Косово и не искат да чуят за Белград!Сърбина иска Косово с албанците ли или без?Сложно е,но се говореше за компромис за сръбския район да мине към Сърбия ,а ще може ли и Западните покрайнини да ни върнат?

10

Беден И грозен Гущер

преди 5 години

Европа винаги ще бъде мащиха за нас. Тя никога не ни е обичала.А на нас мащеха не ни трябва, нали си имаме майка България. Пък и баща си имаме, черен анадолските ***. Дето 500 години ни е таковал майката. А както знаем не е наша работа да съдим родителите си. Единствения път за нас е Турция.

9

SlavianoFIL

преди 5 години

До Анонимен 1,,,haide bRe..., soroshoMURRsho...dai da vi vidim...Samo da nI rIVeTI posle...

8

Анонимен

преди 5 години

По тая логика - да помолим Борисов да ни върне в Турция. Тиип одма ще се съгласи. Баце и без това половината ни територия вече я е дал.Сега драпа да им подари и летище София. И понеже си нямаме Патриоти - това като нищо може да стане. Борисов отдавна се натиска да го узакони.

7

Анонимен

преди 5 години

Що ревеш на Путин бре братко србин? Нали си много велик....силен.....смел...Оправяй се сам бе, гигант шовинистичен.

6

до 3

преди 5 години

прав си. Руснаците създадоха голяма разправия с освобождението на територията България. Косово на сърбите, България на турците. Това ще донесе известно спокойствие на Балканите.Руснаците освен простотии друго не са направили

5

Анонимен

преди 5 години

и Бойко и Радката трябва същото да направят заради Западните покрайнини и Македония, а не да им се пишат приятели на тия гадни сърбежи.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя,вместо да реве,да беше направил 10 деца на жена си,и да ги беше изпратил в Косово!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1И като гледам, понеже нямаш никакв връзки с Русия, КАК СИ ЦЪФНАЛ И ВЪРЗАЛ....................................................не си разсмивай ц-ъ-р-в-у-л-и-т-е си, моля ти се!!!

2

Анонимен

преди 5 години

На руснаците им е изгодно да има замразен конфликт сърбия косово за да може сърбите да са в тяхно подчинение. В момента в който се разберат за косово ще свлязат в ес и балканите ще станат много по добро място за живеене но руските гадове не искат това...

1

Анонимен

преди 5 години

Затова не трябва да имаш нищо общо с русия и да изчистиш държавата си от руските слуги