47

КОНТРА ПРОПАГАНДА

преди 5 години

Знам, че ще има минуси, но все пак... Никой не е летял в космоса. Полетите в космоса са пропаганден трик за отклоняване на общественото внимание и фокусирането му към мирни цели след изключително кървавите световни войни. Всички "велики сили" участват в цирка и затова по този въпрос СССР нямат претенции към САЩ за това, че първи изфабрикуват кацането на Луната. Руснаците от своя страна пък са "пратили първия човек в космоса", така че са квит. Вижте колко фалшиви клипчета и снимки от космоса има.

46

Цецо

преди 5 години

Този човек влезе в историята като първия български космонавт! Да ни е жив и здрав, респект!!!

45

УМЕН

преди 5 години

Хм, космонавт. Куфар. Какви космонавти имаше навреметооооо.....

44

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът го направи космонавт, а капитализмът-собственик на голф игрища.

43

внукът му

преди 5 години

Внукът му затри жена с един голям джип. Но това се потули.

42

50

преди 5 години

БРАВО, ИСТИНСКИ ПРОДУКТ НА ЮТУБА. АЗ ОЩЕ " ВЯРВАМ" В ЕФЕКТА МАНДЕЛА. ИСКАМ ДА ВЯРВАМ СЪЩО, ЧЕ В ЦЕРН СА "ОТВОРИЛИ" ПОРТАЛ КЪМ ДРУГИ ИЗМЕРЕНИЯ И РЕАЛНОСТИ?!? НО НАЙ-МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛ АКО ЦЕРН ОТВОРИ ПОРТАЛ В ТИКВИТЕ НА ЕДНА ЗЛА, ЗАВИСТЛИВА, КОМПЛЕКСИРАНА И ДЪЛБОКО РАЗОЧАРОВАНА ПРОСЛОЙКА НА ЕДИН ОТ БАЛКАНОИДНИТЕ НАРОДИТЕ. А ЗА ПОХЛУПАКА НС ЗЕМЯТА ПАК СИ ПОМИСЛИ, ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА СЕ ОКАЖЕ НА ГЛАВАТА ТИ.

41

Ако има Водозаоблено

преди 5 години

Ако имаше дума водозаоблено Г. Иванов щеше да е обикалял около Земята. За негова жалост, а и на други такава дума няма. Има ВОДОРАВНО. Т.е. земята не е кълбо, а си е плоска като тава. Отгоре има капак, над който има вода, под Земята също. Та къде е летял нашия герой? Гледах посрещането му в Ловеч навремето. Бре голяма радост, голямо чудо. Ама за какво? За един пореден лъжец, затвърдаващ у невежия, че земята е кълбо, на което може да стои вода!?!, че лети с луди скорости в Космоса!? и т.н. лъжи!!

40

Анонимен

преди 5 години

за фуражките се говори много колко са умни.Този е изключителен хитрец и далавераджия : но с нищо не парадира и се е бизмесмен с много състояние. А започна от Ихтиман.....

39

Анонимен

преди 5 години

Истински летец във един иснински съюз заслужил герой, а евроатлантизъма донесе само банани и гей-паради. Боко може да се качи на един банан и да седне отгоре му като Барон Мюнхаузен

38

52

преди 5 години

Тук не говорим за това, че българин не може да стане астронавт в НАСА (въпреки, че реално е невъзможно). Говорим, че България не може да има космическа програма.Истината е, че държавата ни пропадна. Ако не ми вярваш, виж данните на Евростат. Ако не ми вярваш, разгледай данните в класацията за най-бързо измиращи народи. Там сме на 2-ро място. И всичко това дължим на "демокрацията" и такива като Тиквата.

37

34

преди 5 години

Програмата беше една"Интеркосмос" НРБ УЧАСТВАШЕ АКТИВНО С ХРАНИ И СЪС СПЪТНИКОВИ ТЕХНОЛОГИИ. Въпроса в статията е годишнината в на ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ КОСМОНАВТ. Някой спомена, че бил номенклатура?! Ако дори за момент можете да си помислите, че принадлежността към номенклатурата, ще ви квалифицира да летите в космоса, трябва сериозно да се замислите как работи механизма ви за вземане на решения.с

36

Анонимен

преди 5 години

До 46Не просто е умен човек. А тук мрънкащите търсят все някой друг да е им е виновен защото просто за нищо не стават. Умните хора не мрънкат. Те търсят как да се развиват без значение къде. Света не свършва с държавната граница.

35

Тролове, стегнете се

преди 5 години

Истината е, че космическата ни програма е подарък от руснаците. Подарък към верен съюзник. В момента ние не сме съюзник, а слуга и няма как да получим дори това. Стегнете се и спрете да пишете глупости. И си намерете свестна работа. ГЕРБ плащат да драскате, но докога???? След 2-3 месеца ще паднат от власт и сте дотам.

34

Анонимен

преди 5 години

Тук явно говоря с дементирали червени ***... отивам да пия кафе аз, а вие да не си забравите хаповете за кръвно, че да сте живи до другите избори Нинова има нужда от вас.

33

Анонимен

преди 5 години

До 41Никой не е казал, че трябва да учиш в България. Президента ви е възпитаник на НАТО. Цялото му образование с изключение на вишето е извън България. Ама явно за вас света свършва с държавната граница.

32

33

преди 5 години

Всички ли в ГЕРБ сте увредени като Вожда си? Тук не говорим, че някой ти ЗАБРАНЯВА да станеш астронавт, а че няма реален шанс това да се случи, защото България вече е бананова република. Българските пилоти имат по 50 мизерни часа полети и то на раздрънканите 100 годишни мигове. "Демократична" България не може да си позволи дори военна авиация. Откъде да дойдат астронавтите?????

31

Анонимен

преди 5 години

До 38аааааа символично... и кой е главния виновник? Чакай не ми казвай! Демокрацията нали?

30

Анонимен

преди 5 години

До 36С подходящ образователен ценз имаш по-големи шансове да влезеш в програмите на НАСА или ЕСА пък защо не и на РосКосмос. Ама Бойко не дава :(

29

Анонимен

преди 5 години

Тоз Бойко много лош бе.... краде на родните космонавти парите за образование... даже парите им за закуска взима... ужас как да стане космонавт човек след като Бойко дебне :О

28

Анонимен

преди 5 години

До 32Задавам елементарен въпрос на който отговора ви е само Бойко, Герб и демокрацията... толкова сте елементарни после аз съм бил ***.