18

потърпевш

преди 5 години

Да видим сега дали ще накажат служителките от община Младост за това,че издавату-ие за наследници с невярно съдържание (издадено на лице че е роднина на друг,а всъщност нямат такава родствена връзка).Кметът да ревизира всички издадени у-ия.Е,много неща ще излязат наяве,но пък бая народ вече се е уредил с каквото си поиска. Всяко чудо за 3 дни,така ще е и с тези промени.

17

Бай Иван

преди 5 години

Чиновниците са по-голям проблем на страната дори и от малцинствените групи,по-големи *** са ;) !!!!

16

Анонимен

преди 5 години

"И пак щ вземат от хората най - ниско в йерархията с по 400 лв. заплати"И къде е този държавен служител с 400 лева заплата? Те и пощенските служители взимат повече. Държавна работа за под 1000 лева нето, никой не се наема да работи.

15

Iceblast88

преди 5 години

Еми още днес да отидат и да връчат на всички ръководители на партии в парламента акт за поне 5 брутни работни заплати за това, че нарушават устава на Народното Събрание и Кодекса на Труда като не са уволнили дисциплинарно всички депутати които 3 пъти не са идвали на работа (целия парламент с други думи) както и на всички партии които са били преди в парламента защото те винаги не са ходили на работа! И журналистите, размърдайте си двете мухи и отидете да питате и вие - защо не се спазва закона?

14

Росен

преди 5 години

До :)От години най-важните структури работят с електронни документи/онлайн/. НАП-фирми, НАП-ПИК, Митници, Бацис, НОИ, Търговски регистър, ГИТ и др. Не се налага да ходим или да се виждаме с някои. Вчера за 2 минути подадох ГФО за 2017. Да в някои служби още работят на хартия, но с всеки ден нещата се подобряват. Малко търпение.

13

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

12

Анонимен

преди 5 години

Толкова малко държавни услуги имат законен срок че ефект няма да има. Като на някоя опашка им спрат компютрите до 11, до обят пуснат 5 човека и в 12 излезат в почивка от почивката, най-смешния виц ще е за новия "закон"

11

:)

преди 5 години

Това означава, че трябва постоянно да ги глобяват. В България държавния апарат просто не работи. И последните години става още по-зле, заради Калинките на ГЕРБ, които освен мързеливи са и брутално ***.

10

Кратун

преди 5 години

До: Я па ти...Аз съм Кратун и ръся мъдростта си безплатно, за да може да се възползва от нея всеки, който иска.

9

Анонимен

преди 5 години

Е нали знаете първия и основен закон тук: гарван гарвану око не вади!Кой ще глобява?началника дето и той нищо не работи или който му се пада чичо,вуйчо,брачед, наш човек?Имаме способността всяко евроизискване, директива или закон - да го побългарим така, че да удовлетворява точно определените кръгове, които никога няма да бъдат разбити.

8

Аз

преди 5 години

И пак щ вземат от хората най - ниско в йерархията с по 400 лв. заплати, които се спукват от работи, а онези с по 2000-3000 лв., които щракат с пръсти и си правят каквото искат кой ще накаже!?

7

Анонимен

преди 5 години

Единици сред тях работят съвестно ( вежливи и си разбират работата ). Останалите 99 % са неграмотници уредени с връзки по тези служебни постове и се държат с хората арогантно, демонстрирайки самочувствие, но то няма никакво реално покритие!Нека бъдат наказвани, щом не са компетентни и не могат да се справят със задълженията си!

6

Я па ти...

преди 5 години

До Кратун 2 Кратунеее, Кратуне, кой ли се интересува от мнението ти за Баце ?

5

Анонимен

преди 5 години

вие вярвате ли на този виц. Ми нали те всички са от един отбор като почнеш от обикновеният чиновник та стигнеш до маститият депутат

4

annybody

преди 5 години

Не е ясно кой ще наказва, нито пък кой да бъде наказан - "колективна" отговорност, значи, - е, какво тук не е ясно - както обикновено, впрочем?

3

Кратун

преди 5 години

Идеята чиновниците да носят отговорност за бездействие и вреди е добра. Аз съм с 2 ръце за това!

2

Кратун

преди 5 години

Значи Баце вече освен, че ще дава, ще може и да глобява. Като истински старшинка. И хляба и ножа у него. Остава да намери и сигурен начин да печели всеки път изборите и няма да има какво повече да иска от този живот.

1

нн

преди 5 години

А коъ ще наказва ВАС