39

Савата

преди 5 години

Време беше ЮНЕСКО да спре да вярва на долните лъжи на псевдо еколозите. България има право да развива ски туризма в определената буферна зона в национален парк Пирин.

38

До 5

преди 5 години

"Страните, поискали промяна на текста за Пирин, са Азербайджан, Буркина Фасо, Куба, Босна и Херцеговина, Зимбабве, Китай, Танзания, Бразилия, Тунис, Кувейт и Ангола." Ненормалник - стига ЛЪЖИ!!!ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ членки на ЮНЕСКО подкрепиха България - Франция, Великобритания, Дания, Съединени американски щати, Чехословакия, Бразилия, Египет, Норвегия, Канада, Китай, Ливан, Гърция, Нова Зеландия, Саудитска Арабия, Република Южна Африка, Австралия, Индия, Мексико, Доминиканска република, Турция.

37

До 20

преди 5 години

"Тия въшльовци юнеско не са фактор." Тия въшльовци от "зелената мафия" да тръгнат из цяла България и да разобличават всички, които изсичат горите. Но не, нали и те са от същата порода и се крепят и прикриват взаимно. Кресльовците от "зелената мафия" да изчезват от жълтите павета и да свършат някаква полезна работа за България. Да опазват горите и да ловят бракониерите, ако са наистина "зелени". Това им е работата.Аман от писъци и лозунги. Ще бъдете изритани завинаги, продажни милионери!!!

36

До 36

преди 5 години

"Ееее, най-после добра новина. Са ако почне и лифта да се строи, ще бъде супер. Ама лошото е, че зелените пак ще мрънкат яко." Те няма да мрънкат, а ще реват като заклани, защото не се знае дали ще продължат да получават милионите (както беше досега), за да саботират по всякакъв начин България. Развихрили са се навсякъде и спират всички проекти. Хората вече няма да могат да бъдат заблуждавани и лъгани от тази "зелена ***.ф.ия".

35

4 - Смях

преди 5 години

Един от съратниците на Белев Стефан Аврамов, нарече ку.рв.ет.ини държавите, дали подкрепа за решението от 28 декември, а Петко Цветков от Фондация Биоразнообразие започна трескаво да пише възмутителни писма до посолствата на тези страни. Тома Белев последва примера му и призова всички да пишат, но на добър български, а не на лош английски.

34

До 35

преди 5 години

Цензурата трие 4 - Смях

33

Димова

преди 5 години

Много смях в тази ситуация и напълно правилно решение на Юнеско ( и все пак те са доста по-компететни от зелените ни)

32

Коци

преди 5 години

Ееее, най-после добра новина. Са ако почне и лифта да се строи, ще бъде супер. Ама лошото е, че зелените пак ще мрънкат яко.

31

Анонимен

преди 5 години

Смях, къде е 4 ?

30

10 - смях

преди 5 години

Сега, след като и ЮНЕСКО де факто разобличи зелените, те нямат полезен ход, освен да продължат да лъжат в социалните мрежи, тъй като на площадите не могат да съберат поддръжници. Просто защото нямат.

29

9 - смях

преди 5 години

По този начин стана съвсем очевидно, че протестите за Пирин всъщност не са граждански, а преследват политически цели, като основната е оставка на правителството. На евентуални предсрочни избори трите формациище опитат да влязат в парламента, което е техен болезнен стремеж. За тяхно съжаление в момента социолозите не им дават повече от 2 процента подкрепа.

28

8 - смях

преди 5 години

"Екозащитниците" продължиха да протестират с искания за оставка и отмяна на решението уж за 28.06.2018 г. С консенсус ЮНЕСКО подкрепи българското правителство за Пирин. В последния месец митингите им затихнаха, тъй като обикновените хора разбраха, че са употребени политически. През април политическа партия Зелените (коалицията За да остане природа в България) влязоха в обединение с Да, България на Христо Иванов и ДСБ, водени от генерал Атанас Атанасов.

27

7 - смях

преди 5 години

Паралелно с това, премиерът Борисов, вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на околната среда Нено Димов, еврокомисарят Кармену Вела, бившите министри на екологията Нона Караджова и Евдокия Манева, юристи и експерти разясниха, че решението на Министерски съвет позволява изграждането на спортна и техническа инфраструктура единствено в рамките на съществуващата зона за туризъм с площ2.2% от парка и не може да се говори за каквото и да било строителство на писти, хотели и лифтове върху48% от Пир

26

6 - смях

преди 5 години

Организирани бяха протести под това мото, кулминирали с довеждането на зелената евродепутатка Франческа Келер в България, която положи прецедент в историята на Европейския съюз и де факто подкрепи искане за оставка на българското правителство.

25

5 - смях

преди 5 години

Зелените не спряха до тук и в истерията си подновиха лъжата, че министърът на околната среда и водите Нено Димов миналата седмица е бил в Париж, където хранил на обяд посланици на страни от ЮНЕСКО и така осигурил подкрепа за правителственото решение. От МОСВ още преди няколко дни опровергаха тази фалшива новина, а самият Димов разясни в телевизионния ефир, че никакъв обяд не е давал или плащал.

24

3 - смях

преди 5 години

Бесни, зелените моментално започнаха виртуалните си атаки в социалните мрежи срещу българското правителство. Тома Белев пусна фалшивата новина, че Валери Симеонов и българската делегация спят в хотел Риц в Бахрейн на цени от 500 до 1500 лева Вицепремиерът набързо го разобличи, а екологът дори не се извини за манипулацията.

23

2 - смях

преди 5 години

На годишната среща Раковска правела совалки сред страните-членки на Комитета с искането Пирин да бъде вписан като застрашен обект от световното природно наследство. Същото правеше преди 2 години на срещата на Световната организация в Истанбул племенникът на проваления правосъден министър Христо Иванов Любомир Костадинов. Днес очевидно мисията на Раковска не се е увенчала с успех. Тя показа това с изказването си на дискусията, като обвини делегатите, че са допуснали огромна грешка.

22

1 - смях

преди 5 години

Решението на Комитета на ЮНЕСКО очевидно шокира зелените, които бяха изпратили в Бахрейн Катерина Раковска от WWF-България. Тя е съпруга на Андрей Ковачев, един от водачите на организациите от коалицията За да остане природа в България, която е едно с политическа партия Зелените. Във WWF-България е и Веселина Кавръкова, която живее на семейни начала с бившия директор на Природен парк Витоша и виден гражданин" Тома Белев.

21

Анонимен

преди 5 години

Еееееей,няма да оставите нищо несъсипано в България!Никаква съвест нямате.

20

До 3

преди 5 години

"И нека да се лее бетон. Ама по римска рецепта, за да лъха на древно." Абе, вие комунистите и "зелените" милионери (разбирай зелената мафия) сте доказано ненормални. Лъжете на поразия и мислите, че някой ви вярва!!! Какъв бетон се лее на ски писта???!!! Марш, да опазите горите от зелената мафия, която изсича горите и спрете да бълвате поредните си тъпизми! Това, че ви плащат милиони, за да саботирате България, не е причина да убивате всичко хубаво преди още да се е родило.