24

Анонимен

преди 5 години

А какво донесе то на обикновеният българин? Слушаме музика от гетата, нямаме канализация, ядем едни от най-скъпите храни, най-ниско платените в Европа, имаме най-голямата корупция, най-голямата престъпност, бизнесмените карат най-скъпите автомобили. В общи линии сме най. Няма защо да влизаме в еврозоната. Европейците трябва да дойдат при нас. Предложи им го Бойко

23

Анонимен

преди 5 години

Стига с това еврошество, бе!От него българинът разбра, че можете добре да храните и обгрижвате чужденците. Добри хотелиери. Големото постижение. Като партия и като европрецедател сте НУЛА, и това го разбра не само ЕС но и цял свят. Мижитурки и под.логи.

22

Анонимеч

преди 5 години

И твоето време свършва! Аман от Герберски балони! Не му пука на българина за Председателството ВИ!

21

Анонимен

преди 5 години

Е-е-е-е-м-м-м-м-м-немам думи 11

20

Клоун Ганев

преди 5 години

А за нас каква ни е ползата!!?? Колко пари наши похарчи за многото екскурзии през тия шест месеца!? ЦИРКА СВЪРШИ!!

19

Креативен

преди 5 години

До АнонименМоже да вкара, но не 60 000, а само 6 , които да нямат право да напускат Банкя.

18

ognyanz

преди 5 години

Точно вчера Холандия и Германия казаха, че Македония и Албания няма да получат покана за преговори за присъединяване към ЕС докато не решат проблемите си с корупцията и върховенството на закона. А Бойко е щастлив. От какво ли?

17

Ха-ха

преди 5 години

Я-Буда Островитянина* се върна най-после,след чутовни подвизи по терените на Европа!*алюзия с Джаба Хътянина.То и външна прилика има.

16

Анонимен

преди 5 години

Задни балкани бяха отрязани преди месец , а вчера допълни ха : ДОГОДИНА , АМА НАДАЛИ !!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

На Боце ще му трябва шивач защото няма негов размер затворнически дрехи, то и Фидосова, Паллова абе ще им трябва шивачи.Много се оядоха за и забравиха защо сме ги избрали, за тях е важно Еврошефство, Европредседателство, да се намажем пред ЕС, но не и да работят за нас техните работодатели.Само самозабравил се човек, който живее в друго измерение, може да говори че в България има някакъв напредък.Боце ако поне малко бяхме като Румънците ти и твоята шайка, както и БСП щяхте да сте в затвора.

14

Анонимен

преди 5 години

Междувременно ново бягство- 15 годишен избяга от ареста във Враца.

13

Анонимен

преди 5 години

Още едно европреЦедателство и матряла ще даде фира......

12

Ушеф

преди 5 години

До Анонимен 5: Колега срещата е в Брюксел, защото хората ги е Гнус да стъпят в *** София. Не искат да се ваксинират срещу зарази. и Не искат да отговарят на данъчните защо общуват с престъпник. Излагацията и рискът за кариерата на онези хора, ще дойде с въпроса: "На какъв език си говорихте"? А Тиквата не знае чужд език. Знаеш го. Само Валентин Златев от Лукойл знае..........Сещай се.

11

Анонимен

преди 5 години

Театрото свърши. Хайде вече да спуснем завесите и да махаме герберите от властта. Нито държавата е тяхна, нито ние сме им роби и не сме длъжни да ги търпим вечно да ни управляват.

10

Анонимен

преди 5 години

Твоята кожа глупава.

9

Анонимен

преди 5 години

Само мафията спечели , а бедните българи платиха 200 000 000 Евро .

8

Анонимен

преди 5 години

"Премиерът: Европейският път на Западните Балкани няма алтернатива"Баце, ако приемеш връщането на бежанци в България, най-добре ще е да забравиш българският път към дома.

7

до 5

преди 5 години

Защото Тиквата е покорно наведен слуга и "еврошефстовото" му е само една фалшива фасада за да се почеше егото му. В края на краищата "шефа" пак е по наколенки в Брюксел.

6

ЗАЩО ЛИ?

преди 5 години

Дори не поканиха европредседателя на подписването на договора за името на мАКЕДОНИЯ.Явно са преценили, че той няма никакви заслуги за това.

5

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОЛИДЕРИТЕ РЕШАВАТ ВАЖЕН ВЪПРОС ЗА МИГРАНТИТЕ И НИКОЙ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ.И ЗАЩО ТАЗИ СРЕЩА Е В БРЮКСЕЛ, А НЕ Е В СОФИЯ, НАЛИ ОЩЕ СМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛИ?