6

Анонимен

преди 5 години

Хубавото нещо е баланса - едни да са обезкосмени, други окосмени, разнообразие. Аз като хомосексуален мъж си падам и по hairy boys и по гладко епилирани - на мускулесто тяло повече му отива да е обезкосмено. На слабо или по-пълно тяло стои смешно. Обезкосмени крака и гениталии определено не ми харесват.

5

Всъщност

преди 5 години

Обезкосмяването е БИЗНЕС за милиарди долари. Десетки международни корпорации са заети да разработват и да произвеждат продукти за обезкосмяване. Всичко е маркетинг, реклама и пропаганда. ЗА ПАРИ. Много пари.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази процедура е особено подходяща за дамите, които имат до себе си финансово красиви джентълмени.Зарибявката действа перфектно, след което касичката трябва да се попълва на всеки 12-16 месеца.

3

Анонимен

преди 5 години

Модата дойде от хетерото, защото джендърите и сега са си окосмени. Питайте.....

2

Анонимен

преди 5 години

Космите не трябва да се премахват. Те си имат функция. Изобщо не знам от къде дойде тая м/ода на обезкосмяването? Май от САЩ или от джендъритее.Едно време никой не се е обезкосмявал. Мъжете масово са били със дълги бради и коси. Жени са били естествени. И в никакъв случай не са били по малко желани.

1

Анонимен

преди 5 години

За топките това важи ли? За един приАтел питам.