19

Анонимен

преди 5 години

Намаляването на скоростта спрямо Земята е илюзия. И двете планети се движат с еднакви скорости по цялата си орбита. В случая на с Марс примерно, той прави 2 обиколки, а земята 1. Когато Земята изпреварва Марс се случва илюзията, но Марс не забавя скоростта си спрямо Земята. Астрологията не е наясно защото вече не се прави от Астрономи както при възникването си и се оплита в лъжите си от собственото си невежество. Винаги е била измама, но вече е жалка.

18

11

преди 5 години

А стига с тия глупости ве!

17

Башка Луд

преди 5 години

Аз минавам под знака на ретрограден презкурии!

16

Анонимен

преди 5 години

Объркват малкото ви мозък на вас...

15

Апостол Апостолов

преди 5 години

Глупости на търкалета. Ретроградните планети НЕ оказват НИКАКВО влияние върху нас. Това е една партенка, съчинена от *** журналист, тиражирана години наред от десетки други ***.

14

шофер

преди 5 години

Какви ретроградни "новини"....

13

Вещица

преди 5 години

Верно, бе! Метлата ми не пали, ама дали не е е заради повишението на цените на горивата?

12

Анонимен

преди 5 години

На крива комета Космоса и пречи.

11

Анонимен

преди 5 години

Вярно е! И ти не си готова.

10

прост

преди 5 години

На *** човек планетите му бъркат в плановете.

9

:)

преди 5 години

Ха, лека ви нощ!

8

Без майтап

преди 5 години

Това, което пише в 12, днес наистина го имаше в онзи сайт. Само не разбрах защо циг... са били обявени за извънземни, след като изследването на ДНК-то им не е дало добри резултати? Но точно този термин беше употребен - извънземни. Да не би да се е имало предвид, че не са точно това, което се очаква да бъдат представителите на Хомо сапиенс? И си спомних едно изявление на покойния д-р Иван Георгиев, което беше в този смисъл.Наистина Кире може да е бил споходен от извънземно със земен произход!

7

Анонимен

преди 5 години

До КиреАма ти не прочете ли в близа, че по времето на нацистка Германия са изследвалиДНК-то на джипсите и са установили, че те не са се запазили като чиста раса. Затова ги обявили за извънземни и направили планове за отстраняването им от обществото на европейските народи. Но не им стигнало времето да реализират тези планове докрай.Та и твоят извънземен може да е бил от тях. Те са виртуози, когато трябва тихо и неусетно да измъкнат нечия собственост и да си я отнесат. Не крадат, а берат!

6

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНе бе, пич. Вкиснат си заради лошото време, като ноемврийско беше.Утре да видиш колко весело щети е още от сутринта, като се събудиш и видиш синьо небе и слънце! То също е звезда, де :)

5

Анонимен

преди 5 години

Просто се обичайте!

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Отлично схващаш сарказма виждам. И... почти съм сигурна, че е от мързел.

3

E.T

преди 5 години

Всъщност има извънземен живот, но всичко се крие от хората, много хора знаят и са се виждали с извънземните, самите извънземни са запознали хората със себе си (но точно тези хора никога няма да излязат публично и да кажат, че са виждали). Всичко се крие от човечеството, защото както и хората, така и извънземните знаят, че човечеството не е готово за тази среща!!!

2

Анонимен

преди 5 години

До 1Вярваш ли в това!? Имаш душмане, около себе си просто се огледай и прецени хората, около себе си. Действията им и думите, спрямо теб в детайли. Нищо звездно. Всичко е човешко и е на земята. Просто хората са много завистливи и неудачни, злобни и обичат да се бъркат в чуждия живот и начинания. Но, ако си над тези неща въобще няма да ги отразяващ, а шеги сръпчеш и подминаваш.Простоне не си заслужават, твоето внимание.

1

Карък

преди 5 години

Аз се чудя защо напоследък нещо не ми върви в живота. Не било от мързел, от ретрограден Юпитер било...