36

AHMEDCHO

преди 5 години

за първи път не нападате турчина странно ми е за първи път се случва таково нещо в този сайт

35

Въртоглав

преди 5 години

Според мен,турчина е карал на задна в скоростната лента и е "размазал" поршето. Нещастници, мислите че като се качите на магистрала всички трябва да спират и да ви дават път, щото само вие бързате? На запад, на аутобан, когата камион пусне ляв мигач да изпреварва, всички зад него спират и пресвяткането с фарове значи че дава предимство. Талибания.

34

Анонимен

преди 5 години

И аз минах днес след обед по Тракия и видях катастрофата, но тирът и колата бяха в лявата лента , а не в дясната ,имаше три полицейски коли, не ми е ясно как тирът е ударил поршето като то се беше забило отзад в камиона почти до предното стъкло

33

Анонимен

преди 5 години

Преди време карам по Тракия, зад мене едно варненско Волво се навира. Сложих на темпомата 94 и си продължавам. Този по едно време даде мигач и почна да изпреварва. 4-5 мин се напъва, зад него стана колона, накрая пак се върна зад мене. Не можах да разбера какъв зор имаше и колко толеранс има скоростоограничителя?

32

Тон

преди 5 години

Джипа се е забил в камиона. Пълно е с нещастници, които си мислят че пътят е техен, святкат, мигат защото искат да им направиш път да минат. *** няма да се научи да кара, обаче и в България най-отпуска селската си душа, защото в Европа го е страх от глоби.

31

Милушев

преди 5 години

до 36 ти явно караш само колело мой човек въобще не знаеш как стоят нещата по пътищата особено по тази магистрала Тракия по която минават нонстоп турските тирове като не си компетентен към някой от темите въобще защо пишеш Аз пътувам нон стоп най често пътувам в България Италия постоянно се засичам с Тези *** Явно тези са на твоето ниво скарани с карането Ти имаш ли представа как се кара на 50 километра преди граница там Вече почват изпревари на ляво дясно засичания изхвърляне от платно

30

Анонимен

преди 5 години

Ей ама почвате пак със ради както карат Турските тираджии така и карат Българските и остналите тнр шофьори

29

Стамат

преди 5 години

А мен през 5 км ме изправерва бързак с джип с 200! И? Нито двигателя, нито осите, нито гумите ще устискат на тая скорост. Ама нали, една жена каза. Когато почнеш да минаваш по150 000,180 000км на година, тогава давай акъл. За 5-7 години,минавам по милион км. Само в българско е такава дивеч и селяндурщина по пътя. Турците що не карат така по Европа? Щото има контрол.Ама ако вземе и тук да има, ще останете 90% без книжки!

28

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой е виновен, но турски тир кара веднъж зад мен поне 50 километра със 130 к/ч на Тракия. Което не ми се струва много нормално...

27

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем как карат турските шофьори,и не го защитавайте,има си контролни органи,които да кажат кой е виновен.Само да не го пуснат като оня,дето уби семейството мотористи.Между впрочем,намериха ли виновния шофьор,и кога ще го върнат в България да бъде съден за това убийство?

26

Стамат

преди 5 години

Никой е бърза щото му е кеф, 99%от камионите бързат защото закъсняват. Защото като виснеш 5-6 часа на Видин на моста и си безвъзвратно закъснял. Защото само на Витиня губиш още един час по обиколният маршрут. Защото заради марди, каращи с 80 по магистралата, вместо да се прибера в нас, на мен ми се налага да спя на 20-30км от дома. Щото колегата е прав, само в България е това с присвяткването и набиване на спирачки пред камиона. Нито мога да ускоря нито да спра като автомобил. Капиш?

25

Стамат

преди 5 години

Нека изкара една 9-ка работен ден. От Видин до Бургас, през старата Витиня.Да се чуди къде да спре да се изпикае. Да наруши максимума за едно непрекъснато каране, да го глобят АИ на входа на Бургас. Да отвори и затвори ремаркето от двете страни, когато разтоварва. И после да ми умува и ръси бисери по сайтовете. Омбре, максималната позволена скорост за камиони е 90, като Евро 6 са 82-85км. Разликата да карам зад някой с 82 е 7км,като го умножиш по 9 часов работен ден, са си един час забавяне.

24

Кайен ми мамо

преди 5 години

Тези с поршето само са си карали с 60 км/ч нали и нищо друго. Хахахах познайте къде е грешката и тези сами са се набили в тира че нали се правят *** мъже.Може ли да им се направи една проверчица от къде и как са се сдобили с поршето. Много ми е интересно.

23

Galin krasimirov

преди 5 години

До АнонименПриятел , *** покарай в германия малко и тогава давай мнение кой как ви засича , неграмотни шофери сте 90 % , и ако ти караш кола само в лявата лента ние с камионите понякога имаме нужда да изпреварим , качи се и покарай камион с 25 тона товар само направо и само за 50 км и тогава седни да умуваш ,за колата няма баир , но за нас има и според товара са и нуждите , а ако трафика ни стане като в германия няма да могат да ви изчегъртат от пътищата ,защото сме неграмотни андрешковци .

22

Анонимен

преди 5 години

Не може ли да вземем под наем една дузина турски торове и да ги пуснем нонстоп да обикалят по пътищата? За месец ще неутрализират калпавите нагли шофьори и после ще караме спокойно.

21

:):)

преди 5 години

ясно, нагли но са си намерили майстора

20

Анонимен

преди 5 години

На калпав шофьор турски тир му пречи.

19

Анонимен

преди 5 години

Бях там, този с ланчата им ... майката! Изобщо този с ТИР-а не е удрял бмв-то!

18

Анонимен

преди 5 години

това порше е поне 200 коня и доста бързо са карали

17

Анонимен

преди 5 години

Представям си как Поршето е пресвяткало , бибкало, и притискало тира за да мине ТОЙ пръв. Каквото си търси човек, накрая си го намира.