21

мехуро

преди 5 години

А едни дългове, на един авиопревозвач към летището? Тях какво ги правим? Че даже не можем да им споменем името в тоя сайт, понеже го цензурират :)

20

Анонимен

преди 5 години

Не концесия,съкращения на пиявиците трябва.шуробаджанащина.

19

Слав

преди 5 години

Първо да дадем парламента на концесия. Виде се близо 30 години тея вътре не действат нито законосъобразно нито целе-съобразно. В резултат държавата е на минус.. икономически, геополитически, качествена популация. Да си вземем политици под наем..

18

ИКАР

преди 5 години

Вижте какви " корифей " управляват летището сега !!!!! Изп. директор - възпитаник на ВИФ и НСО , Борд на директорите - бившата любовница на московски и една друга *** ...Директорите на дирекции - от кол и въже ....НИТО ЕДИН КОЙТО ИМА И МАЛКО ПОНЯТИЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕТИЩЕ !!!!!

17

Експерт

преди 5 години

До АХЕДържавата няма визия и опит да управлява летище. Необходими са инвестиции и развитие на световно ниво. За момента летище София изостава по всеки един параметър от своите съседки и концесионер е повече от необходим. Крайно време беше да се вземе това решение...

16

Летище експерт

преди 5 години

Със сегашната инфраструктура летище София не може да се справи с нарастващия трафик и инвестиции в разширение на терминала са плачещо необходими...нещо, което държавата като стопанин не може да извърши. Да не говорим, че концесионерите разширяват и маршрутните връзки. Ако не сте запознати World Bank правиха концесията и когато летището ни стане на световно ниво..ще се хвалите с него...

15

Летище експерт

преди 5 години

Летищата по целия свят се оперират под формата на концесии. В случая държата ще получава годишна такса и процент от оборота от концесионера - тази сума със сигурност надвиша текущия принос на летището в държавния бюджет. Струва си да спомена и че собствеността на летището през тези 30 или 35 години остава на държавата.

14

Анонимен

преди 5 години

Мама им крадлива и ГЕРБерасти мръсни

13

Анонимен

преди 5 години

И аз щях да пиша същото, като чичо Гошо - ГЕРБ усещат, че народа вече не ги търпи и крадат като за последно, вкл. и с тази концесия.

12

(-_-)

преди 5 години

Концесии, приватизации или аренди разни - всичкото е пладнешки обир. Предприятия, построени с държавна пара се отдават на печалбари срещу определен процент.. Като искат да инвестират защо не си построят сами инфраструктура, ами ще експлоатират готови сгради и съоръжения? Пиявици

11

чичо Гошо

преди 5 години

Герберастите усещат че идва краят им и сега бързат да доокрадат каквото могат.Примери много.

10

Анонимен

преди 5 години

Откакто министърът на транспорта е Ивайло Московски,насякъде -батак.

9

zeus

преди 5 години

Едно време разправяха колко са неефективни държавните предприятия, приватизираха ги, после ги фалираха, хората останаха на улицата, а всичко беше нарязано за скрап. Каквото остана неприватизирано сега пак с уговорката, че се управлява лошо, се отдава на концесия.

8

Бате Гойко

преди 5 години

Тоя още ли е министър? Не трябваше ли да е в затвора за убийство?

7

Анонимен

преди 5 години

Такава лакома партия за пари и власт като гербаджиите никога не сме имали!Боже раздай възмездие!

6

Тео

преди 5 години

Много огладнели тия от БСП ! Само контра го играят, дано капне някаква делавера!

5

Анонимен

преди 5 години

Нет летище нет праблем питайте дрогаря Костов той много разбира от Сталинизъм.

4

Анонимен

преди 5 години

На тиквата хората с който играе мач всеки ден на Дианабад тия около него взимат всички концесиии ,как суджука ще изспусне друг да *** аре стига.та така че България се ръководи от Дианабад с тия където рита суджука.

3

АХЕ

преди 5 години

Значи чакаме новата "Гинка" на Бойко!!!! Летището е ок и работи качествено, но го саботират яко, особено Московски!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аре стига постановки ала Държавна сигурност и тончо тодоров, камо ли Милко Балев и Луканов. Върнахме се в онези времене и то с плонж!!!!!!!!!!!!!!! Даже Царя ми липсва. Този ни премиер е най лакомото.............................отова отзад в слиповете

2

Анонимен

преди 5 години

Летището е дадено на Сталийски от Тиквата ,колко години лапат тия на гърба на народа ,ви е бедна фантазията ,сталлийски държи още всичко докато не падне тиквата от власт.