17

hmm

преди 5 години

не нарцис, а хризантема

16

Анонимен

преди 5 години

Отличниците са или мамини,татини синчета и оценки се пишат без знания или изперковци или родителите им ги натискат+тормозат да учат и след това имат психически проблеми.Един ученик трябва да учи,но да не се пренатяга и това да се превърне единственото му занимание или цел!

15

Анонимен

преди 5 години

За съчинението на тема "психологическо проучване" авторът на предложения ни текст заслужава оценка Среден ( 3,00). Липсват сведения за: поръчител на изследването, период на изследване, брой и структура на изследваните лица, данни за ситуации, в които се изявява съответното качество, сравнителен материал от какъвто и да е вид....

14

СатаНАТО

преди 5 години

Нищо общо няма между оценките в училище и успеха в живота. Успяват дясномислещите, тоест тези, които не вярват в безплатния обяд. Под успех нямам предвид да си милионер, а просто да си финансово независим, да не висиш на подаяния.

13

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Оценката "отличен" не е сравнителна, не е относителна, а би трябвало да покаже, че човекът си е свършил работата както подобава. Нашият клас в гимназията беше 36 човека, от които може би около 5 с диплома "много добър". Никой не е бил най. Много голяма част от ниските оценки в училище са от демонстративен мързел и безотговорност.

12

Анонимен

преди 5 години

Страхотно! Отличничките - нарциси. А двойкаджийките дето си падат по мъже от училище още какви са, сливи?

11

Анонимен

преди 5 години

До 6Аз съм от групата на двойкаджиите, бихте ли написали статия за нас?=стават "бизнесмени- олигарси" и/ или "работодатели"... не се майтапя- сигурен съм, че ако се направи едно такова изследване, със сигурност ще се окаже, че средната образованост на "работодателите" е по-ниска от тази на "служителите"

10

Jo6

преди 5 години

Глупости, този д-р май е гръг. Нямам нищо против гърците, ама ....

9

Гoшу

преди 5 години

Умните и красивите винаги са нарциси, защото си знаят цената, не е нужно да чакат оценката на другите :)

8

Анонимен

преди 5 години

Само така! Бой по отличниците! Презрителното "зубър" явно вече не е достатъчно! Трябва непременно да се доукраси и с психично заболяване! Ще учат, ще знаят, ще мислят, ще критикуват? Ще променят? От къде на къде?! Друго си е да си свещено ***.

7

До анонимен

преди 5 години

Аз също не пуша и учех съвестно в училище.Но учителите не оценяват това. Имаше една групичка на *** к*рви дето пушеха трева и бягаха от час. Имаха пари, платиха на класната да им напишат високи оценки. А на учениците дето учехме се казваше, че 6-ца се пише само на Бог, защото училището нямаше достатъчно пари за стипендии. Обичам да уча, но мразя училището, защото дели децата, в България е прекалено явно. И после се питат учителите защо децата учат в чужбина.

6

бн

преди 5 години

в българия има един цял ден го дават по новините?

5

Анонимен

преди 5 години

Само глупости пишете

4

Анонимен

преди 5 години

аз учех не защото съм зубър,а защото не исках да бягам от час да пуша зад училището и да си разговарям с ***.Предпочитах да общувам с учебниците и мислите на по-умни хораи не съм сгрешилмного прости хора съм избягнал

3

Що за глупост?

преди 5 години

Хората дето учат в училище са тези на които им се налага, защото знаят,че от оценките зависи бъдещето им. Ако нямаш пари за частен университет и не учиш, поне в България със средно си доникъде. Някои хора се уреждат с връзки, ама навсякъде ти искат диплома най-малко бакалавър. Статията поне за българската действителност е наистина глупава. Нарцис си ако имаш пари и се контиш със скъпи дрехи, НЕ е свързано с ученето иначе си зубар и ти викат ,,задръстен".

2

Ес директива

преди 5 години

Ясно ,бъдете двойкари и ще просперирате и ще ви вземат на работа ,че и диплома ще ви дадат .

1

Мин

преди 5 години

Не съм нарцис. Минзухар съм.