58

Анонимен

преди 5 години

Коя е тая?

57

Минаващ

преди 5 години

Успех в борбата с болестта! Бъдете здрави всички!

56

Анонимен

преди 5 години

Рак ,рак *** ше го маха в Изреал ... колко онкоболни могат даси позволят Израел ? и С РАК ПАК СИ ПОКАЗВА ЕГОТО . .В България хиляди боледуват от рак но не се оплакват и търсят внимание и сензация .Грозно е

55

С

преди 5 години

Човек дори и неподозира , какъв вулкан от сила и воля притежава в даден момент от живота си.Едно е сигурно , че никой не е застрахован от болести.Затова е нужно съчувствие и разбиране към потърпевшия.Скорошно възстановяване.

54

до 52

преди 5 години

докторите по цял свят си станаха май чиновници, та... Не знам защо мислиш, че у нас няма специалисти. Нима в Аджъбадем като искат такива суми в зелено са супер специалисти. Не, просто си търгуват много по-алчно. С рака чудеса няма - там квото такова.

53

eve1

преди 5 години

Желая и да оздравее!

52

Анонимен

преди 5 години

В бг няма лекари и ще се влоши ако чака.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Е, не забравяй че и той е сукал от същата вълчица!

50

Arsenal

преди 5 години

Нана, пожелавам ти от сърце да оздравееш напълно,ти го заслужаваш! Ще ти стискаме 5145палци като заминеш в Израел!

49

Kakwo

преди 5 години

означава "да си продадеш душата на Дявола?"Нан, знаеш ли какво е бедност? Сигурно не.И въпреки това.. се радвам на всеки Божи ден, не завиждам..И може би малкото ядене вече 60-70 години ме пази от болести.Не ходя по лекари.Гледай по-спокойно на живота; желая ти здраве и на роднините ти.Но знай, че синът ти ще бъде щастлив.Усамоти се малко.Самотата, мълчанието лекуват.Мисли добри неща.Не се събирай с хора, които бъбрят много.Господ да направи невъзможното.Дано!

48

Любов

преди 5 години

Сайтът на Света Гора се изписва "zograph". Долу в дясно е стрелката, която води към раздел "Братска библиотека". На сайта има и много друга полезна информация. Моли се, чети, вярвай. Бог помага. Бъдете здрави и от Бог благословени!

47

Орден Стара Игла

преди 5 години

много ми хареса как може да се каже , с радост описва толкова тежки форми на заболяването.Дори има тържественност от полученото обещание че ядрениа магнитен резонас е всъщност Як Магически Резон. Това дава надежда на всеки който неможе да се облича в жълто и да си маже ноктите в друго багриво докато сините стъкла под клепачите никой Фотошоп не би могъ така турско-морски да засини.16 пъти изчетох текстчето. 16 пъти в края се узмихнах най-сърдечно. Хора като Нана ми *** треба да се наградят

46

Любов

преди 5 години

Нана, има двама известни нови гръцки светци от Св. Гора - Св. Порфирий Кавсокаливит и Св. Писий Светогорец.Техният живот за пример и светоочески съвети са помогнали на много хора. Говорят и за болестите - произход, лечение. Описани са в книги и статии в православен-свят.орг или в др. Православни сайтове. Книгите на отец Паисий: "С болка и любов за съвременния човек", "За семейния живот" и др. са безценни. Има ги в църковните книжарници или безплатно на сайта на Св. Гора - света-гора-зограф.ком

45

Анонимен

преди 5 години

Наскоро четох за едно лекарство, което свива туморите и след това се минава на stem cells. Статията беше в BBC. А може би това е дадено на Нана, за да започне някаква дейност покрай това. В България има много хора, които не могат изобщо да си позволят лечение.

44

ТРЯБВА

преди 5 години

Трябва човек да е Реалист - моята Майка умря от Рак , дядо ми също .Такъв е Живота , Нана Успех .И нас ни чака същото .

43

Анонимен

преди 5 години

"Готова е да се бори с болестта," - много хора са готови да се борят и нещастията са ги затрупали, но нямат нейните финансови възможности. "но не и да се продаде на дявола" - куха фраза, позьорска, лишена от всякакъв смисъл.Спрете се да обсъждате Нана! Жалки сте! Такива блудкави четива пораждат негативни емоции, които не са полезни за никого!

42

милата, колко болноо

преди 5 години

еднаж душа продадена- втори път нестава. и да се чеша по петата точка до оргазъм през ушите може и да намълзе.изповеди като тази са типични за журналъжистки които се чудят кво да напишат за да са интересни колко ачик били.тя неказва нищо разумно нито дори негативното нито позитивното й са в реда на нещата

41

ПроСоТо

преди 5 години

долу "анонимен" каже:-"Докато си бесен на съдбата ти не чакай добро от нея.".....!!!!!!!!!.....Този е мъдрец!!!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38пълни глупостиходи се образовай, бе, *** зъл

39

ПроСоТо

преди 5 години

каква е тая "Нана",коя е "мама",сестрите и братчедките й?..много талавизия попивате бре хора,немате ли СВОЙ живот?!