12

Анонимен

преди 5 години

И ВИЕ ДА ОТГЛЕЖДАТЕ ЧАША ЯЙЦЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ДА НЕ СЕ ИЗЛЮПВА И ВИЕ ЩЕ СЕ ИЗНЕРВИТЕ :D

11

Анонимен

преди 5 години

Демек, ненормални.

10

:-)

преди 5 години

До 6Защо си мислиш, че вярвам на подобни теории? Просто споделям какво се лансира от медиите. Преди правиха подобни репортажи с пингвини хомосексуалисти.

9

Анонимен

преди 5 години

Ъъъъъъ, да не сме 1-ви април днес?Гей лебеди, едната птица потискала другата, грижат се за чашка?

8

Анонимен

преди 5 години

Имам бивша колежка-лесбийка от Испания, казваше, че и с мъже е била, но предпочита жените. Като попътувахме по командировки заедно, се оказа от привидно праведно католическо семейство, но вътре ври и кипи - изневери, психо насилие и т.н. Момичето си призна, че травмата от семейството я е направило лесбийка. Т.е. гейовете вместо да се лекуват, предпочитат да налагат начина си на живот като норма. Нашта мома се омъжи за друга в Англия, бягството от проблемите не я пуска, това е.

7

Анонимен

преди 5 години

Момчета, липсата на жени не е причина да ставате гейове!

6

Анонимен

преди 5 години

"Не схващате идеята на подобен род статии. Целта е да се докаже, че хомосексуализмът се дължи единствено на ген."Аз схващам много добре идеята на подобни статии. Два лебеда биват набедени за гей двойка при "неизвестни причини" за съжителството им, което означава, че няма свидетелство за хомосексуални действия. Какъв ген, какви пет лева бе, мойто момче?

5

Курти

преди 5 години

Вече няма какво да пишете за .. хора че почнахте и за животни да пишете.Спрете се с тая простотия

4

Анонимен

преди 5 години

Убаа работа ама ..

3

:-)

преди 5 години

Не схващате идеята на подобен род статии. Целта е да се докаже, че хомосексуализмът се дължи единствено на ген. Следователно няма нищо лошо в това да се разрешат гей браковете и осиновяването на деца от еднополови двойки.

2

Анонимен

преди 5 години

"Причината за връзката на двата лебеда не е известна."Е нали обяснявате, че били "гей двойка", пък сега причината за съвместното им съжителство не била известна? Значи изобщо не са гей, а са приятели "по чашка" и си защитават мъжката бърлога.

1

Анонимен

преди 5 години

"Двамата татковци защитаваха стръвно не яйце или лебедче, а... пластмасова чаша."Приличат на гейовете при хората- агресивно защитават изкуствено създаден продукт, представяйки го за нещо естествено.