108

Анонимен

преди 5 години

Наближава края на САЩ

107

шматка

преди 5 години

Стига сте ни набивали небивалици.Няма руска заплаха.Това с тази заплаха беше мотото на НАТО но когато съществуваше ВД.Умрели руснаците да нападат ЕС.Ако блондинката направи грешката да сключи някаква сделка с Путин само ще помогне на ЕС да се отърве от САЩ доминацията.ЕС армия.НАТО в кошчето.САЩ и те.ЕС има предостатъчно технологии пари и население за да може без САЩ но САЩ не може да изкара и година без Европа

106

Анонимен

преди 5 години

Нали ви казах как същестуват такива.И аз не знаех,но видях документален филм за това.Те цоцат средства от държавите и трябва да докажат,че са необходими,за да плащат държавите все повече и повече средства за тях.Те нямат сметка да се самозакриват и затова все ровят за конфликти,ако няма конфликти създават такива,за да докажат,че са нужни и да получават пари.Най-смешното е,че точно хората които им плащат от данъците си,са най-потърпевши от действията им,хахааа!Т.е. плащате си да ви тормозят,ха

105

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че Путин бил диктатор?

104

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАма аз като гледам най-много не спазват санкциите западните държави,а американската делегация на търговския форум в Русия е била най-голяма.Явно тези санкции са само за нас баламите от източните държави и тънем в безпаричие,а другите продължават да си въртят търговия и сделки за милиарди.Или ти само в този сайт четеш?

103

ШибиРиби

преди 5 години

Нали си имат тея пауни кралицата и принцовете от какво ги е страх?

102

ПЕНКО

преди 5 години

ЗА НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ВЛАСТ НАД ДРУГИ НАРОДИ , НЕ Е ЯСНА ПРИЧИНАТА И ЦЕЛТА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАТЮ !!!!!!!!!

101

Анонимен

преди 5 години

"риск отбраната на страните от НАТО срещу руска агресия."Тия луди ли са, Русия нито е тръгнала, нито има капацитета за подобни действия. Да махат санкцийте, че да живне малко бизнеса. Очевадно е че не водят до нищо освен до загуби от двете страни.

100

bluesky1

преди 5 години

Европейските лидери нека да мислят за качество на живот, развитие на бизнес и икономика, заетост на населението и добър жизнен стандарт.... Русия не е тръгнала да превзема Европа, спрете с тази истерия! Случилото се в Украйна бе логична и закономерна последица от безумното поведение на продажните превратаджии, които застрашиха руското население в Украйна!

99

Х

преди 5 години

Бреее, много политолози имало в БГ

98

Анонимен

преди 5 години

London neme kvo a se pravi na motika po dogovorka NATOTO trqbvasche da se razpusne s razpuskaneto na Varschavskiqt dogovor

97

Пенсионер

преди 5 години

Извинявам се. Коментара ми е до 109 , а не да 145.Грешка.

96

Пенсионер

преди 5 години

Браво 145 Същото щях да напиша и аз. Това е истината.

95

Анонимен

преди 5 години

Тръмп колкото и да работи за Путин не може да отмени санкциите, защото са въведени от закон. За сега единственото което успява да направи е да подхвърля по международни срещи колко е нужно на света среща с Путин и как ще се договорят на тази среща за Крим, Укроайна, Източна Европа, Сирия и сфери на влияния както преди 50 години и т.н. и т.н. Тръмп за сега единствено може да отложи смъртта на Магучая нищо друго не е по възможностите му. И тъй-като Тръмп е е временен всички договорки са временни.

94

Generalissimo FRANCO

преди 5 години

Последният текст на статията, който цитира "New York Times" илюстрира напълно опасенията ми от безотговорното поведение на Тръмп към съдбата на Източна Европа, и в частност, към младите демокрации на Балканите. След анексията на Крим и окупацията на Донецк/Луганск, у нас се забелязва активизиране на сили, подкрепяни от Кремъл, които усърдно се противопоставят (със всички средства) на политиката на кабинета "Борисов 3", насочена към задълбочаване интегрирането на страната (и региона) в ЕС/НАТО!

93

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да се случи на тази среща. Доказано е във времето, че който и да е президент на САЩ гаврата с руската кочиина продължава. По сигурно от това няма.

92

Тото

преди 5 години

Ей момчета, Тръмп си е ок, средната работническа класа тук го харесват, само черните и латиносите го мразят щото иска да им спре помощите. Не мислите ли че и на Бг-то не и трябва един Тръмп да поореже парите на една специална привилегирована виолетова прослойка.

91

Анонимен

преди 5 години

Дано тази среща не се превърне в новата Ялта. Аз се страхувам, че може да бъдем подарени в "жест на добра воля" от "умника" Тръмп.

90

@

преди 5 години

Нобеловият лауреат за Мир Барак Хюсеин Обама за 8 години от мандата си запали Близкия Изток, унищожи Либия и почти беше успял със Сирия. Милиони загубиха домовете си, стотици хиляди убити, отвори вратите за мюсюлманска инвазия към ЕС.И той е добър президент?Тръмп който ясно каза че няма да толерира незаконно пресичане на граница и инвазия в САЩ на чужденци е лош?Е, аз не мисля така. Подигравал се с Трюдо и Меркел!Те са си за подигравка.Бабето е изкуфяло, Трюдо е Барби.Тръмп е естествен

89

Додо

преди 5 години

"Присъствалите на срещата го описаха като гневен, подиграващ се, разсеян и груб, особено към канадския премиер Джъстин Трюдо, който беше домакин, и към германския канцлер Ангела Меркел."============Хаха, че те тези двамата *** на Новия Световен Ред как да ги уважава Тръмп??!