147

До 143

преди 5 години

"Всичко долно и смрадливо от БКП се намести в ГЕРБ." Ха-ха-ха!!! Всички десни от СДС и ДСБ сме за ГЕРБ, за ЕС и за НАТО!!! Ще ставаме все повече, а вие червени тролчета с промити мозъчета се пръскайте от яд.

146

Да бе да,

преди 5 години

затова всички са на свобода . Къде е Илиян за двойното убийство пред Соло и много, много други като него ?

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 153На тази държава и трябва партия на демократите която да изрине комунстите.

144

Анонимен

преди 5 години

Марковски ще успее да я освободи. Всичко е въпрос на време.

143

Анонимен

преди 5 години

Направо да я пускат под домашен арест и да се лекува.

142

анонимен

преди 5 години

особено за такива нагли като тебе за което заспалата прокуратура не им търси отговорност,след като пред цялата държава заяви че лъжиш в СЪДА И не знаеш някой като тебе да е осъден.

141

Марковски защитава

преди 5 години

основно платежоспособни.

140

До Марковски

преди 5 години

Ако този адвокат го нямаше много бандити щяха да са с раирани пижами. Дано опита сам от лекарството на тези, които защитава.

139

Драган

преди 5 години

До Анонимен 143:Избърши си устата,че нещо твърде много се разпали и запеняви!?!

138

До 105

преди 5 години

"3 часа броят 140 000лв." Ей, н.енормални, не броят 3 часа парите, а ги описват банкнота по банкнота. Ще се пръснете от яд, че вашата другарка ще гние в затвора. Сега пък искала и трябвало непременно, по спешност да й правят инвитро процедури. Нахалството й няма граници... А дали не иска и да я пратят при пластичен хирург за разкрасителни процедури??? Ако трябва, Марковски ще й ги плати, за да си заслужи огромния хонорар.

137

Анонимен

преди 5 години

Под арест се държат само хора, които са опасни престъпници. Това е дело за една шепа евра.

136

Анонимен

преди 5 години

А тя човечна лие?

135

Какво да кажа

преди 5 години

-Дядоо, защо на този чичко толкова му е дебел врата?А де, какво да му кажа?- Той е адвокат на бандитите и мошениците, дядовото.- Аааааа и те го гушат? Затова е такъв шкембест. Щото адвокатите на честните хора са едни манекени. А де, какво да му кажа?

134

Ти да видиш...

преди 5 години

След 17 часа *** не се вихрят по форумите.Умните и красивите върнали се от работа веднага ги затапват.

133

Анонимен

преди 5 години

ЗАСЕГНЕ ЛИ СЕ ИНТЕРЕСА НА КОМУНИСТИТЕ,ТЕ СТИГАТ ДО ВСЯКАКВИ КРАЙНОСТИ.ПАК ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СА Я УБИЛИ.

132

Andreshko

преди 5 години

Вече не наливат ли основите на небостъргача?

131

Andreshko

преди 5 години

До # 134. Дали Иванчева е вземала подкуп или парите й са подхвърлени,съдът ще каже,но делото нещо се мотае,защото продажната прокуратура не може да скалъпи свестни доказателства,а виждат,че тези които ги имат не може да издържат в съда. Ти би ли взел и сложил пари в служебния си автомобил,когато сам не караш колата,а имаш служебен шофьор?Пожелавам ти и на тебе да подхвърлят някакви пари и ти да търкаш наровете незаслужено,за да разбереш какво е.

130

Анонимен

преди 5 години

"Стига сте ме занимавали с фризьорката"Големите мериджей! Да питам аз как така в онази люпилня на свръхителектуалци "Младост" не се намери един можещ и знаещ, който да се нагърби с проблемите на хората в общината, а се довериха на фризьорката? Не вярвам да е от човечност!Също така и днес, понеже са много човечни, са се скрили като мишоци и са оставили жената сама да се оправя. Мизерници сме това българите и по тази причина ще се затрием!

129

Анонимен

преди 5 години

"Българският съд не е мъдър и човечен, защото Конституцията и държавата защитават живота и здравето на гражданите." ...Конституцията... държавата...Марковски сериозно ли мисли, че в България е останало нещо мъдро и човечно?

128

Анонимен

преди 5 години

Чака се Иванчева да замине от тоя свят. За да хвърлят вината на нея за стотици хиляди лв.И да се облажат обвинителите и.!