12

до 11

преди 5 години

ами давай бе, *** смажи Русия уахахаххатропнал червей по масата и рекъл дай. Ми на ве, хващай една пушка и *** да смазваш Русия. Той и Плевнята лаеше така, ама не съм го видял да е направил нещо. Аман от пом яри

11

Додо

преди 5 години

Елкe, какво ще кажеш България да приеме 20,000 бежанци от любимата ти Мианмар, (която ти по някаква странна причина, въпреки отправените ти корекции продължаваш да наричаш и изписваш Мианма)? Хайде да покажем на света, че не сме расисти!

10

Анонимен

преди 5 години

СВЕТОВЕН МИР НА ЗЕМЯТА МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО ЧИСТОТО ЗЛО РУСИЯ БЪДЕ СМАЗАНО КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!

9

до 10

преди 5 години

и ти бе, Бруте, си лягаш с бежанци. Много модерни станахте всичките

8

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ ИЗБИХА ДЕЦАТА В УКРАЙНА ЗА ДА ИМ ОКРАДАТ ЗЕМЯТА!

7

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ СЪСИПА СИРИЯ И ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА ИМ ОКУПИРАТ ЗЕМЯТА!МИЛИОНИ СИРИЙЦИ ПОСТРАДАХА ОТ РУСНАЦИТЕ В СИРИЯ!

6

Fck

преди 5 години

Америка тя побърка целия свят. Алчни за ресурси и после децата умират.

5

Тинев

преди 5 години

И всичко това БЛАГОДАРЕНИЕ на " демократичната и мирна " политика на САЩ и съюзниците и!Къде и какво ли не бомбардираха терористите от САЩ. Като започнеш от АТОМНАТА бомба над Япония, минеш над Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан ........!Американците живеят чрез кръвта на другите народи. Още при стъпването си на континента те почти избиват коренните жители - индианците. И така до ден днешен.

4

Истината

преди 5 години

е че изби 20 000!!!За това защо нищо не се пише? Или и вий сте на хранилка към руското посолство!?

3

Екатерина Колова

преди 5 години

Не разбирам какво се предлага - децата войници да не се закачат, а да бъдат оставени да убиват бели хора на воля, да взривяват болници и училища?!

2

Анонимен

преди 5 години

Страшно е, действително. Но за да не става така и тук, трябва да ограничим още повече шансовете за възникването на война, като държим далече диваците, които са докарали до това състояние страните си. За да не бъват избивани и осакатявани собствените ни деца, мигрантите - вън!

1

Rucifer

преди 5 години

Продължавайте да произвеждате оръжие и да го продавате наляво и надясно. Aко няма кой да им продава пушки, ще спрат да се стрелят. Толкова ли е сложно. Ама как да спрем най-печелившия бизнес.