50

Българин

преди 5 години

Промените го!От комунистическа бедна България на :МУТРЕНСКА корумпирана България!Евала

49

ПЕНКО

преди 5 години

Б -ЪЛГАРСКИ--БЪЗИК - БОБЧО ... - ИНФОРМИРАМ ТЕ , ЧЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ НЯМА ПО ОМРАЗЕН , НЕЖЕЛАН И ОТХВЪРЛЕН ЧАВЕК ...ОТ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА !!!! УСЕТИ СЕ ...НАЙ-ПОСЛЕ - ТАРАПУНГЕЛ -ГЪЗОЛИЗЕЦ -НА ЗАПАДНИЯ- ЕВРЕОАМЕРИКАНСКИ *** !!!!!!!??????

48

Iceblast88

преди 5 години

А реално след като всички данъкоплатци платихме за прехваленото евродупедатство какво се промени? Абсолютно нищо! Нито качеството на стоките стана като за поне втора ръка хора, а си стой на ниво Африка. Нито заплащането на труда от страна на европейските ни клиенти стана на ниво което да позволи да се вдигнат доходите. Нито се договори нещо което пряко да ни касае. Абе с две думи платихме им 6 месеца отпуска на всичките и полза нулева за нас.

47

ааа не бе

преди 5 години

Лила като стане и евродупетат,ще качи категорията поне с 30-на килца.

46

Анонимен

преди 5 години

Лиляна Павлова: Променихме имиджа на България!Дааа... Вярно е! Видяха Лиляна Павлова (няма да употребя най-популярното й име, защото ще ме изтрият!) и промениха имиджа, че българските жени са едни от най-красивите и елегантните ...Лошо Седларов, лошо!

45

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРОМЕНЕНА- НЕКА СИ СПОМНИМ ДЖИПОВЕТЕ СЪС ЗАТЪМНЕНИ СТЪКЛА, КОРТЕЖИТЕ, ОТСТРЕЛВАНЕТО НА БАНДИТИ, БАНДИТСКИ ДВУБОИ И МНОГОБОИ, ТЪЖНИ И ПРОТЯЖНИ ПЕСНИ ВЪЗПЯВАЩИ МУТРИТЕ, НЕКА СИ СПОМНИ САЙТОВЕ И ТЕЛЕВИЗИИ ПО КОИТО ВЪРВЯХА ДЕНОНОЩНИ КУРСИВИ- ПОЛИЦЕЙЩИНА, ПРИНУДИХА ББ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, А СЛЕД ТЯХ ПОТОП- НИКАКВИ ТРОЙНИ ИЛИ СЛУЖЕБНИ- ОПАСНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ТОГАВА ПОЛИЦЕЙЩИНА, СЕГА НЯМА ПОЛИЦИЯ. БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАМ КАК БСП РАЗГЛОБЯВАТ ОБЩСТВОТО- ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ.

44

Анонимен

преди 5 години

Да, успя да си позамаже собствения имидж, с който да дочака да стане евродепутатка! Баце я гласи за No:1 в листата. Ха сега, гласувайте за Лилето!

43

Анонимен

преди 5 години

Тази нагла *** си подобрила имиджа -интересно. Всички евроидиоооти не излязоха при народа? Какво са видяли? Крайните квартали? Канализацията в Модерно предградие? Цените в евроверигите? Цените на дрехите? Екшъна в Ботевград? Маанетата и музиката от гетата? Поинтересуваха ли се от стандарта на обикновеният човек? Имидж, имидж

42

Инж.

преди 5 години

Простичко ще ви го кажа: 1. Историята се пише от победителите: в момента "победителите" са от партия ГЕРБ.2. Който говори за грешките на другите, а не за своите ,е все едно да си мие ръцете с кал.3. "Успехът" идва когато те хвали съседа, а не ***.Омръзна ми разни не много умни да ми говорят за събития от преди 30 и повече години. Омръзна ми да ми говорят как сега е по-добре от миналата година. Искам да видя резултати. На 33 години съм. До 35 управата има срок да ме убеди да остана.

41

Иванов

преди 5 години

Да, промениха го. Превърнаха ни в О(С)ТРОВНА ДЪРЖАВА!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Естествено ,че е успешно! Ядоха и пиха на корем, хвърлиха стотина милиона на вятъра/поне половината цапардосаха. И всичко на гърба на ***, който умира ,но не протестира.....

39

Dedo

преди 5 години

Тая сфинетка живее в някаква паралелна реланост, паралелна България.....

38

Анонимен

преди 5 години

Да ми вземеш само тези трите лекарства, другите са скъпи, не са за мене. И пет хляба ми вземи, че тази седмица не съм записвал в магазина. каза стареца и ми даде рецептурната книжка и 48 лева.Поговорихме. И смятахме старческите сметки за оцеляване. Един хляб има 14 филии.По пет за кучето на ден и по 6 за човека. И пет хляба стигат за седмицата. Пенсията е 218 лева. Като си плати тока, водата , телефона, телевизията и лекарствата му остават стотина лева. Грубо по три лева на ден.

37

Анонимен

преди 5 години

Лъжци. Променили са единствено банковите си сметки с по няколко милиона повече. Имиджът на България на Запад е като за страна от третия свят.Имидж с концерти, подаръци за хиляди Евро и черпене с шопски салати не се гради!

36

Анонимен

преди 5 години

Драги съфорумци, не ви ли се повръща??Понеже на мене - да.

35

Анонимен

преди 5 години

Българоубийци!

34

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимендано "ББ" НИКОГА не "помисли" за народа!!!!!!Защото "помисли" ли,ще последва ТОТАЛНОТО МУ ОГЛОЗГВАНЕ.....в какъв свят живееш,драги?!

33

аз

преди 5 години

Така е .построихме Белене ,имаме директна доставка на газ,повишихме заплати и пенсии,корупция и престъпност нулева,влязохме в Еврозоната,построихме всичко ,което е необходимо......и хоп пристигна поредния доклад от Брюксел,който да ни отрезви и да ни покажат,къде ни е мястото

32

Анонимен

преди 5 години

Представихме се добре - за тази цел похарчихме 160 милиона от нашите пари . Народът има мъдрост за това " на гол *** - чифте пищови ". какво единство показахме , бе Лили - всеки ден протести , протести ...... Гостите ни преоткрили - как като никой от тях не отиде по села и паланки , не разгледа красивата ни природа , не посети забележителни места . Дано Б Б най - после помисли и за народа си и остави Западните Балкани на мира

31

Анонимен

преди 5 години

Таз като я слушам какви уникални тъпотии говори,че и чак си вярва....си мисля,че ако Гьобелс беше жив,то щеше да и целува краката....!!