65

Анонимен

преди 5 години

янките и германците затварят АЕЦ, а тук *** ни убеждават на ква голяма далавера сме от Белене. Аве бaстуни вие верно ли за по-умни се имате ве???

64

Борисов зависим?

преди 5 години

Дали Борисов е зависим от Путин ще разберем от проекта за АЕЦ "БЕЛЕНЕ". Ако позволи проектът да започне да се строи ще приключи много бързо като червения Орешарски...

63

до 62

преди 5 години

Тея работи не се пишат. Никой няма да ти напише и с тая скорост на увеличение каква ще е цената на тока след 5 -10 години.

62

Анонимен

преди 5 години

Според повечето коментиращи тея ингилизи са руски агенти. Цял свят ни обяснява,че трябва да строим АЕЦ,само наште *** не разбраха.

61

Анонимен

преди 5 години

Нещо за новата цена на тока няма ли да напишете ?Нещо за Бойко Енергетика, обединителят на Северна Македония и на Западните Балкани ?Нещо за протежето му Гинка Теменужкова, чрез която си купи и ЧЕЗ ?

60

Анонимен

преди 5 години

Южен поток ще има и ще го ползваме, ама не през България, а и атомна централа ще имаме, ама малко на юг от границата ни- и този ток ще ни го продават. Това дето го искаме ще го имаме, ама ще е близо до нас и ще си купуваме.

59

Анонимен

преди 5 години

Единственият който има нужда от проекта е Русия. България ще и съдерат кожата за няколко поколения напред. В момент когато в целият свят преминава към ВЕИ, когато ЕС прие решение всеки гражданин на съюза да може да произвежда и да продава ток със собствени ВЕИ мощности с цел разбиване на енергийния монопол наши рубладжии плащат на западни вестници да ни доказват колко ни е необходима ненужната руска АЕЦ.

58

НОМЕР2

преди 5 години

Време е да се въведе смъртно наказание в България! Всеки, който иска да се сложи /построи/ атомна бомба в България да бъде ликвидиран!

57

Нова АЕЦ не е нужна

преди 5 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

56

не може да бъде

преди 5 години

За пореден път се убеждавам,че журналистите от FT нямат милост към никого.Но може би те нямат преди всичко представа какъв ужас сега е настъпил сред противниците на Белене-това са припадъци,истерии,шок,амок и т.н....Опасявам се за здравето на тези хора!?

55

Анонимен

преди 5 години

До Планината Вранча е само на 130 км!Стига с тия глупости! Има АЕЦ много по-близо до Вранча и до Източна България. Или викаш облака от френски уран е полезен за зъбите и косата.

54

Агент Гоце

преди 5 години

Само ще ви кажа, че Агент Гоце с комисионната от Белене до момента си купи около 150 хиляди декара земеделска земя, пък вие тука викайте УРА и му купете още 150 хиляди декара, когато БайВиДики стартира Белене отново.

53

Анонимен

преди 5 години

Планината Вранча е само на 130 км!Мислете, глупaци!!!Мислете овреме, да не превърнете Мизия в расиоактивен кeнеф!

52

Анонимен

преди 5 години

Народът определено каза ДА на референдума за строежа на АЕЦ Белене. Учудващо е, че ГЕРБ още не са изпълнили народната воля.

51

далаверата Белене

преди 5 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските под.логи отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

50

Анонимен

преди 5 години

Т. нар. "демократи" са само едни фашизоиди и русофоби. Интересите на България са други и няма нужда няколко болни хорица да са кресливите луди по всяка тема.

49

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

48

Анонимен

преди 5 години

Предлагам целия министерски съвет да се премести в затвора заради това безумно решение

47

Анонимен

преди 5 години

След 2040 урана ще поскъпне няколко пъти и отново ще загубим както винаги

46

Анонимен

преди 5 години

Евролунатиците съвсем ще се объркат. Тъкмо няколко нац. предатели евродепутати ще информират с листовки европарламента срещу Белене. Ще ги плашат като гарги и косове с плашила.