21

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Шопски ценности. тия хора са тотал щета

20

Анонимен

преди 5 години

Слагайте си камери в колите Вече са много евтини Точно за такива случаи са измислени Отделно - винаги когато имате конфликт -вадите телефона и снимате на видео , заради своята сигурност и за доказателство Един запис е много по ценен от 100 страници обяснения какво се е случило

19

Анонимен

преди 5 години

А една оФца коментира, че хората били като нея.

18

Пламен

преди 5 години

До Trnovo: А не, не така, не, пловдивчани са "върхът на сладоледа". При това ЗАВИНАГИ!

17

Никк

преди 5 години

В държавата на овцете, една проста овчица се е помислила за нещо друго...

16

Анонимен

преди 5 години

Саморазправи има само там, където няма държава. Нарушенията по пътищата са пак по същата причина.

15

БАЙ ХУЙ ББ

преди 5 години

АБЕ ТОЯ 25 ГОДИШЕН ГЕЙ ТАКА ЩЯХ ДА ГО ГРИМИРАМ ЧЕ И МАЙКАМУ НЯМА ДА СИ ГО ПОЗНАЕ НО УВИ ЩЕ СИ НАМЕРИ СКОРО ГРИМЬОРА НО ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА ВИНЕТУ МУТРА ДО МУТРА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ НАЧЕЛО С ***

14

Анонимен

преди 5 години

А КАТ къде е спал и не е спрял веднага Мерцедеса, чиито шофьор е "управлявал автомобила демонстративно"? За мен първопричината за подобни дивотии, както и за 99% от нарушенията е неработещият КАТ.

13

1111

преди 5 години

25 годишния е типичния съвременен българин. К.у.х. т.ъ.п. и на-гъл

12

Анонимен

преди 5 години

"За да избегне евентуална катастрофа водачът на "Фиат"-а изпреварил колегата си на пътя.Последвали няколко неуспешни опита на шофьора да изпревари фиата."Тук няма прав, няма крив. И двамата да ги пратят за три месеца да копаят тунела под Шипка с кирки. А после книжките - за по една година на трупчета.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10По добре газов пистолет. Ако извадиш нож другия винаги ноже да,се окаже с пистолет. И камера на предното и по възможност на задното стъкло за доказателство

10

Анонимен

преди 5 години

За това -винаги нож под седалката!Разпарям го като каракуда и толкова!

9

Анонимен

преди 5 години

Съда да си приложи закона. И 25 годишния да плати щетите на вадача на Фиата.

8

Анонимен

преди 5 години

Този 25 годишен мешок , който се крие. Не е с политически знания и няма нищо общо с ГЕРБ, БСП, и каквато и партия да е. Просто за тази възраст е без професия, без практика, самостоятелна дейност.Жалка личност.

7

Boko bo

преди 5 години

В България е! Кво значи укрил!? Респект от закона? Или може би професионално изпълнение на базисни задачи на МВР. Те са призвани за опазването на общественият ред. Но само ако знаеха какво означава това и каква отговорност е! Но в Държава, в която мафията е на власт това не значи нищо. Навсякъде в Бг е така. Без разлика. И само глупците не го виждат, а алчните го покриват и подпомагат. Бог да пази България. Друга надежда нямам.

6

Trnovo

преди 5 години

В.Търново и Варна са градове с най--тъпите хора на вселената.Ако е останал някой с коефициент на интелигентност над 80 да се спасява.Аз съм готов да помогна на всеки,който има нужда да бъде спасен.

5

Анонимен

преди 5 години

Всичко е любов

4

Анонимен

преди 5 години

Дивашки драми

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Търново става все по-див и селски град. Хората днес в старопрестолния град нямат нищо общо с някогашната стара градска аристокрация.Нормално !В.Търново е бастион на ГЕРБ. Нравите на герберите се пренасят върху гражданите на града ...От ден на ден градът става все по-зле.Няма туристи, няма студенти .. Само пенсионери и поми по улиците.Сега като заработи и огромния новостроящ се"Кроношпан" с пълния си капацитет градът ще приключи с туризма.Гарантирано от ГРОБ !

2

Burzum

преди 5 години

Прости селяни от селско градче на майната си...