28

Анонимен

преди 5 години

Мъже шофьори... Айде моля ви се. По зле от българските мъже шофьори нена. Всички много знаете, всички много карата, вечно се биете по пътищата и вечно катастрофи правите. 90% от катасрофете в БГ са предизвикани от мъже. Иначе пък много знаете. Големите шофьори. И по-малко се псувайте големите граждани и тарикати.

27

123

преди 5 години

Едно не разбрах, на 26 години, а родителите и били строги. Тая нормална ли е?! Да не говорим, че е била някаква друсалка сигурно и затова се е предала по-късно. Хубавото е, че вече правят и тест за наркотици, че иначе още по-зле, преди си караха надрусани и не им пукаше, защото дрегерът не показва.

26

@@@@

преди 5 години

Жена шофьор и *** скиор........????????

25

Психоложка, ама друг

преди 5 години

Журналистите, хайде моля ви се наистина да мислите преди да пишете. Човек, който е завършил психология НЕ Е психолог. За да стане такъв трябват и много квалификации, опит и чисто човешки качества. Тук говорите просто за някаква кифла с купена диплома. Обаче, квалифицирайки я като " психоложката" дискредитирате професията и й създавате лошо име. Това ли е една от целите ви!? :(

24

Архимандрит Груйчо

преди 5 години

Така и никой не се хваща да провери колко процента от емигриращите са решили да направят това заради липсата на правосъдие и законност у нас...?

23

Анонимен

преди 5 години

Когнетивно шофиране.

22

Един от Северозапада

преди 5 години

Чета и си мисля.Защо не се приеме в нашето правораздаване , сумирането на присъдите за разичните престъпления, в които е обвинен престъпника? Ако тая получи например 3+5 години, за две престъпления, няма да лехжи само 5, а 8. При повече престъпления, когато знае престъпника, че няма да лежи 15 години само, а сумирани 75 например, дали ще рискува да прави престъпления? А така-убиваш някого, на 20 си, и на 40 излизаша убития отдавна е изгнил в гроба.

21

Егати

преди 5 години

Пак пловдивска кифла,абе какъв хрен ги прави тези гадини?

20

Анонимен

преди 5 години

Горката! Такива са нашите шофьорки. Но не трябва да ги виним много. Нали те са кучките а ние сме песовете.Всички сме грешни.Нали кучките не могат да го правят без песовете?

19

секс кур

преди 5 години

Дайте нейни снимки. Да видим дали е готина, има ли хубаво тяло, гърди?

18

Анонимен

преди 5 години

Ако и за такива изпълнения не се лежи поне малко в затвор ...

17

а други обвинения

преди 5 години

Трябва да бъде обвинена и за;- измама вкл. и нейния съучастник;- укриване от властта.Освен това трябва да бъде обвинен и укривателя за това, че укрива беглец от правосъдие.Ето така всеки ще се замисли за всяко свое действие. Така се намалява престъпността, а не с мислене за колко часа да я задържат.Важно е колко ще я осъдят както сумират наказанията за всяко отделно престъпление с утежняване, че са едновременно - няма нужда да стои в ареста

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много психоложки станаха!!!"---Не си прав! Те и по-рано си бяха толкова, само че им викаха "компаньонки". :)

15

Анонимен

преди 5 години

Много психоложки станаха!!!

14

annybody

преди 5 години

За 26 години свършила ли е нещо въпросната "психоложка"? Мама и тати я издържат, купуват й коли и дипломи, за да може смарт-журналистите да петнят професията психолог.Избягвайте подобни квалификации, още повече, че не отговарят на действителността - пияна, дрогирана, безотговорна, манипулаторка и прочие, но точно пък "психоложка" е не толкова диплома, колкото утвърдено име в професията.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако беше турски тираджия, щеше да го пуснат и да му се извинят.

12

Анонимен

преди 5 години

Психоложката се качва да кара пияна и без книжка, катастрофира и се обажда на приятел-наркоман, който и казва: Няма проблем, аз не съм пил, само на бело съм. И идва с такси да поеме вината докато е още надрусан. Егати шофьорите.

11

СС

преди 5 години

Какво става в Пловдив?! Само новини за ужасяващи инциденти оттам напоследък. :(

10

666

преди 5 години

Тази наистина е психоложка от ада.

9

Анонимен

преди 5 години

Тая е *** баце алкохол наркотици баси психоложката